en hel del plugg

Har suttit sen 9 imorse och pluggat har nästan skrivit klart EKG-rapporten och de va den som tyngde mest eftersom den ska vara inlämnad och hon kan klaga på den och man får lov att göra om den. Men har bara diskussionen kvar och de kan vara bra att lägga extra krut på den. har även försökt läsa in respirationen för de är den ja har mest problem med eller den ja kan minst resten är ganska okej. Ikväll ska jag och Belma hem till Anna och se lite final av melodifestivalen ska bli riktigt trevligt, tänkte jag skulle försöka plugga nån timme till sen bara ta de lugnt och försöka varva ner innan vi ska bort till anna, så tänkte ja gå och se om ja hittar nån bra bok ja kan börja läsa, när de är svårt att sova är de perfekt att läsa tills man slocknar :)
Har även pratat med Fia idag och hon är verkligen en ängel hon kommer bli en världsbäst lärare när hon är klar de vet ja. Kom på att när man sitter och pluggar intensivt så glömmer man bort att äta eller jag gör de i alla fall för ja är så inne i de ja gör så när ja kollar på klockan inser ja att jag borde ätit för länge sen.. Men de blev lite gröt så länge så kanske ja orkar att laga lite mat senare.

Den här låten går på repeat hos mig när ja pluggar, man blir glad på nått sätt.

Äntligen

Nu har vi haft sista seminariumet för den här terminen och de känns hur bra som helst, Men har den stora tentan att plugga till dock men de är bara att bita ihop de sista dagarna innan hemgång. Har ätit god mat, tyckte jag kunde unna mig de eftersom de är fredag och sista lektionsdagen. Så nu blir de wallander film och sängen, har ätit den nya medicinen idag igen men blev bara sämre så nu är de bäst att ja håller mig liggande så jag inte svimmar och de vill vi inte :P Ska försöka ta de lugnt och försiktigt resten av kvällen som hoppas de inte är någon fara :)
Föresten hade jag tur med vädret idag för när jag gick hem så sken solen och de va så skönt och allt, men sen nu senare på kvällen runt 18 så började de regna och sånt och de va ju inge vidare men väder gudarna var med mig hem iaf ^^,

Funderingar kring livet

Så här på kvällen börjar jag alltid att tänka på en massa saker sånt där som ja förskjuter på dagen och jag gör de medvetet för att slippa tänka men på kvällen så kommer alltid sånna där tankar, om att ja saknar mina syskon som säkert mår sju resor värre än mig. Jag känner ångest över att snart sitta på en rättegång och berätta om vad han har gjort mot mig och min familj sitta öga mot öga med personen som jag hatar mest i hela livet, den personen som gjort mej mest illa, och ja ska sitta framför främmande människor och berätta!. Nått som kommer stärka mig är om dom jag håller mest om hjärtat kommer dit mina vänner som vet allt, de skulle styrka mitt självförtroende för ni vet va som har hänt! Men de är inget datum satt för den rättegången men enligt mamma borde de vara klart någon gång i vinter!
Sånna här tankar kommer upp och oftast innan jag ska sova, så jag stressar upp mig själv så de gör ont i magen och slutar andas tills ja kommer på att de bara är tankar och de har inte hänt än, Kroppen är en konstig manik egentligen och nu håller jag på och försöker lära mig om den och jag har faktiskt fått bättre förståelse för den men de är inte lätt alla gånger ^^,
P.S min sokerkaka blev godkänd och de va super gott och ha hallon i så lite skills har ja i att baka xD Mallig som ett troll!!!

Bakar hallon socker kaka bara vänta 20 min...

img_0533 (MMS)

Bakar hallon socker kaka bara vänta 20 min och se om den blev god ;)


snart vankas de sommarlov

Har som sagt bara en dag kvar i skolan sen är de bara tentorna kvar som gäller, Fick ju ny medicin av läkaren sist jag va dit och igår tog ja den för första gången och de va inte trevliga biverkningar, svullnade upp i alla leder och blev röd som en kräfta såg precis ut som jag solat för länge. Och blev lika yr som en 87-årig tant och så fort jag ställde mig upp för fort kändes de som ja skulle svimma så kan inte tycka att den fungerade direkt.
Men har fått en tid för att göra ultraljud på buken för att kolla om de finns några stenar eller några konstiga saker, kruxet är att jag ska dit den 8:e juni men jag har omtenta samma dag fast klockan 8.15 och ja ska vara hos läkaren 9.45 visserligen kan ja sitta en timme och göra tentan men sen får ja sprinag till sjukhuset,
De som är lite jobbigare är att jag inte får äta på 8 timmar innan undersökningen så de betyder att jag måste göra tentan på fastande mage, jobbigt men de går väl på nått vis, får köpa me mig nått att äta så ja har till efteråt :P
Eftersom jag inte gick till skolan idag har de blivit tok plugg hemma så mycket ja orkat men är inte så ansträngande att läsa en bok, men de ska ju fastna någonstans me.. Nej nu längtar jag hem och att bli klar med tentorna, så man kan slappna av ute i solen och bara vara.
De är 1,5 veckan tills jag kommer hem :)

EKG-labb

Idag har vi haft EKG-labben och de va faktiskt väldigt kul, fast lite halv jobbigt att behöca vara halvnaken inför klasskompisar man knappt känner men man får se de ur proffesionell synvinkel vi kommer få lov att göra de på flera hundratill och kommer bli vana men alltid ovant första gången. Så mätte vi även BT och puls, De va skit kul att göra den men nu ska vi tolka allt vi gjort idag och skriva en labbrapport och de va lite halv jobbigt med tanke på tentan som kommer snart men fick lämna in den lite senare i alla fall så än så länge är jag nöjd  :)
De va inge vidare väder idag utan de har regnat konstant hela dagen, men nu sitter ja nyduschad nedkrupen i sängen med tända ljus och lyssnar på regnet ^^,
Har äntligen lagt in bilderna från helgen så här kommer lite smak prov



Vårn lillkisse Hoppis som inte är så liten längre :)


Och en Liten Diezel och Bos fast dom hade ingen vidare lust att posera ^^


Lilla Liam i världens snyggast barnvagn och såklart snygga vovvarna


Ska redigera lite mer bilder som ja kan fixa till lite men de får bli ett senare projek när tiden och lusten faller på ;D

kvälls göra

Har nyss sett dokumentären om Candhra som ville få rätt att ta livet av sig efter flera år av helförlamning och WoW säger jag verkligen, den sved till i hjärtat men samtidigt var skildringen inte tragisk utan positiv och man speglade allt de bra och hon förklarade varför hon ville dö! Och lagen förbjuder aktiv dödshjälp men tack vare sitt brev har de blivit mediastorm om dödshjälp och vad som kan räknas till de. Hon hade ett utav de starkaste skälen och hon va inte deprimerad utan kände att hon gjort allt hon kunnat och nu hade hon fruktansvärda smärtor. Hon blev min idol för hon visar att de inte är hopplöst att leva med ett handikapp utan hon har gjort allt som jag gjort ungefär, men man blev berörd. Och tankarna började snurra hur hade jag själv velat ha de?! hade jag varit med om en olycka eller något som gjort mig som en grönsak alltså inget liv kvar i hjärnan eller att jag blir utvecklingsstörd eller ett kolli så vill jag också dö, för jag vill inte leva de livet och inte vara medveten om omgivningen eller mitt tidigare liv, jag hade velat donera alla mina organ och sen stänga av alla livsuppehållande åtgärder. Jag vill inte spendera resten av livet på ett sjukhus och inte ens veta vilken dag de är. Nej de va en sjukt bra dokumentär. Nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik och funderar på att hoppa i sängen och försöka sova eftersom de blev ganska lite sömn igår men som vanligt så sover jag så dåligt här, vet inte om de beror på hur sängen står att jag ligger under fönstret men jag kan aldrig somna utan att ligga och vrida mig tusen ggr. Borde kanske träna mig trött alltså helt utmattad, börja och springa på kvällarna alltid en tanke ;D
Har även bokat in att vara lite hunvakt i sommar och de ska bli riktigt trevligt älskar hundarna och samtidigt får ja en orsak att ut och gå och träna lite muskler eftersom de är två kraftpaket jag ska se efter :)
Tänke ladda upp lite bilder imorrn på när vi va och promenerade i Färnäs och rättviksmarknad


soliga dagar

Är hemma i Örebro igen är faktiskt skönt att veta att ja ska vara hemma här ända tills skolan slutar och de känns så underbart att äntligen få lite egen tid och även få plugg ro nog för att ja vill vara hemma men jag vet själv hur dålig jag är på att plugga hemma de finns alltid så mycke annat att göra.
Vart ute och myst med vovvarna och lill bebisen och umgåtts och vart på morfars kalas men de blev en händelserik natt har lärt mig att gå efter magkänslan lite mer för den har rätt jämt..
Barnen va ju även hemma så igår så blev de bowling och bio, Såg på Robin Hood men kan tala om att den inte alls va som jag förväntat mig, jag trodde de skulle handla om Robin Hood och hur han kämpade mot dom rika, men i hela filmen (2,30) krigade dom och de handlade bara om historien om hur Robin Hood blev just Robin Hood, så de va en flopp, nästa bio film jag måste se är 3:e twilight filmen Eclipse den verkar vara grymt bra så längtar till 30:e Juni ^^, Måste ta tag i städningen här hemma ser för jävligt ut och de gör verkligen de!! så har precis bytt sängkläder ska strax gå och handla och boka tvätt tid och sen ta resten av lght men de är behövligt så kan ja fokusera på plugget mer.

soliga fredag

Blev ju att jag åkte hem i onsdags efter mitt läkarbesök eftersom både morfar och farfar fyller år. Men de vi kom fram till under mitt läkarbesök är att ja ska testa ny medicin, (känner mig som en försöks person för allt) den var svin dyr och egentligen är den till för att sänka blodtryck så jag som har normalt tryck kommer alltså bli låg bara för att testa om den funkar, ja ibland vet man inte hur dom tänker men jag gick me på att testa den och ska göra ett ultraljud för att utesluta stenar sen får vi se vad som händer om de skulle visa sig att de inte är stenar och att medicinen itne hjälper, vilket ja har svårt att tro att den gör. Men så vill han även att ja ska ta prover och hålla koll på min lever, eftersom den har en tedens till att må dåligt varje gång jag får ont, så han ville att ja ska ta prover med jämna mellanrum för att utesluta en lever inflammation så jag ska se upp för gula ögon vitor och gul hud. Så börjar ja se ut som Liam är de dags att åka till akuten ;)
Va ju och hälsade på lilla Liam och såklart A&B med men skrutten har blivit mindre gul och va super go som vanligt så jag blev bjuden på middag och massa trevligt, och satt där till sena kvällen riktigt mysigt och trevligt att komma hem till A&B :)
Ska nog följa med ut och bada hundarna lite senare idag, och även träffa Malin en sväng och hinna säga grattis till farfar :D men jag har ju nästan åtta armar så de borde gå galant.
Men nu ska ja leta upp skrutt katten och mysa lite ute i de fina vädret
// L

Sömnbehov

Har lyckats somna efter skolan så nu sitter ja här halv elva och är inte ett dugg trött så de va kanske inte så smart att sova då men får försöka göra nått som har en sövande effekt men har inte kommit på vad än, när jag kom hem igår kväll va jag också ytterst trött ja borde lagt mig med en gång men som vanligt lockar datorn för mycket så sitter ja här tills mina ögon går i kors och allt snurrar inte så bra.
Ska ju till läkaren nu på onsdag och äntligen kanske han kan göra nått åt magen och problemet och att dom kan operera in ett rör så inte magen gör ont längre, hade de gått hade jag varti i sjunde himlen, men vill inte ta ut något i förskott eftersom ja vet hur läkare är men dom är visserligen bättre här i Örebro men ändå. Har bara en föreläsning imorrn och den är mellan 10-12 så är ganska skönt, men måste hem och städa och plocka iordning ifall den där gubben skulle komma och kolla igen suck!!
Köpte hem nötter idag för ja blev så sjukt sugen på nötter, så här sitter jag med Nötter och saft och de är väldigt gott kan ja lova. Ska nog hem till Mora i helgen igen för morfar fyller år fast han fyller ju imorrn men festen ska bli till helgen så de är väl bara att pallra sig hem då ^^.

Jag blev besviken på dej...Igen!

återigen var de söndag

Har haft min underbara tid hemma men nu landat i Örebro land och lär hopp i säng snart för ja är så övertrött och seg så just nu är ja inte så pigg av de där förbannade tåget har mptt illa halva resen men blir bättre och allt gick helt okej mer hit  bara massa drygt skit.. orkar skriva mer imorrn just nu är je en zombie

Helgmys

Har nyss grillat med hela familjen och haft de trevligt och blir nog filmkväll lite senare hemma hos Anders, tidigare idag var vi ner på stan, ut till farmor och farfar en sväng och hälsade på alla dom, blev även att åka hem till nathalie och hämta saker sen in till mora fixa saker och åkte upp till Alexandra och Benke för att Erika slulle klippa dom så satt  vi där en sväng och pratade tittade på Liam och så super trevligt, Här även spelat en hel del Wii så jag har träningsvärk :O haha känner mej otränad så lär nog börja träna lite mer.
Va ju även hem till A&B igår och va där en längre stund och fick hålla lilla Liam som va så super söt och go, så handlade vi lite mat och tog en promenad i de sköna vädret så hade de super mysigt, Får komma och umgås lite mer nu när ja har sommarlov och när ja kommer hem, För dom har verkligen fått världens sötaste unge och dom är super goa så där kommer ja nästan spendera hela min sommar ^^, nej då men ska hälsa på en del iaf :)
Har även hunnit hälsa på Fia uppe i Bjärre och vi åt god mat och va ute och påtade i trädgården eller fia gjorde jag lekte med Casper som förövrigt blivit väldigt stor och ännu sötare, känns som han va en plutt sist jag såg han så de gäller att ta vara på tiden (:
Men imorrn måste ja åka hem igen och de suger lite men kommer hem snart igen och de är sommarlov snart också men hade bra så länge
Puss

10/5

Har kommit fram till Örebro idag bara för att gå på en värdelös föreläsning på slutet så snurrade de bara i huvudet och ja kan lova att inte många i klassen lyssnade utan vi satt som frågetecken och ville gå hem men 17 prick fick vi sluta :) Men kommer åka hem till Mora lika fort för imorgon har vi bara föreläsning på dagen sen ska vi brudar gå lite på stan käka och fönster shoppa eller åtmindstone jag ^^, Sen längtar jag hem till Alexandra & Benke och deras sötaste son Liam som är 4 dagar gamal men han blev lite sjul efter förlossningen så dom fick stanna ett tag till och ja har längtat ihjäl mig efter att få träffa sötnosen ska bli riktigt kul :) Fick en bild på han nästan nyfödd och han va så himla söt så ja började nästan gråta, låter töntigt men de kändes så kul att allt gå bra efter omstädigheterna :)
Så ska spendera hela veckan i Mora eftersom vi inte börjar förens den 17/5 igen och de är ju en hel del kläm dagar så ska bli riktigt skönt och vara där just nu! Foten börjar krångla mer nu men visste att den inte läker på en kvart, men hade ju hoppats så ska försöka vara lite försiktigare och träna upp balansen och musklerna så hoppas vi på en smärtfri sommar i alla fall.
Sitter och diggar till Lady gaga och hennes underbara Alejandro all hennes musik är bäst!! och Fia har fått sett henne lajv fatta min avundsjuka! men är så glad att hon fick se och spela in lite åt mig (A)
Och blev även klippt av Malin när jag var hemma och resultatet blev strålande som vanligt så nu är de sommar fräscht hår igen. :)
Grattis igen A&B till lilla Liam <3

Hemma på visit

de va inte meningen att jag skulle åka hem i helgen men fick ett impuls ryck och tog tåget hem efter skolan igår så nu sitter jag i soliga Mora och njuter av livet :)
Grattis till A&B till eran lilla skatt väntar och längtar tills ja får träffa er bara ni kommer hem kommer bli lovely. Nu snart ja ska åka och kolla på lite innebandy match när lillasyster spelar och senaste matchen kickade dom ass och vann med 11-2. Tidigare idag när jag va nere på ica så träffade ja på Robert Aschberg och Gert Fylkning och ett helt tv-team och tydligen skulle dom göra nå event för mustach kampen men ja va helt omedvetande men de va inte resten av mora som stått och väntat ett bra tag ^^,
Men ska njuta av underbart sällskap och solen nu

Tillbaka

Har varit hemma nu i flera dar och inte orkat suttit vid datorn utan har roat mig med mina vänner och bara haft de bra :) gjorde även del 1 tentan i anatomi och jag hoppas att de blir godkänt den va ganska vass och jobbig men de förstod jag men nu är den äntligen gjord, och de blev även fest igår för att fira tentan och allt så utgång på Satin och shakade lite ass och fram mot 2 åkte vi hem för vi hade föreläsning idag från 10 till 15. och de va inte kul att gå upp imorse de va nästan som självmord men jag tog mig upp till slut bakis som bara den, drog på mej mjukiskläder och solbrillorna på och med dunkade huvud gå till bussen.
och inte kunde ja få vila när ja kom hem nej utan nu har jag städat HELA lägenheten ren från topp till tå och jag har skurat golv och tvättat fönster och gjort allt  de där man inte annars gör bara för att Öbo ska komma och kolla. Men har lite kvar, men behövde en paus så satte mig lite framför datorn :)
Fick även ett trevligt sms idag och längtar efter svaret och är så himla nyfiken me :D men vi hoppas att de går bra med allt nu.
Ska nog dra mig mot mora nästa vecka igen för då har vi ännu en veckas långledig och de uppskattas faktiskt men de lär pluggas en hel del då med men så är stundentlivet :)

RSS 2.0