kläd problem

Köpte mig ett par byxor för en vecka sen i strl 42 som ja haft förut och dom satt rätt bra men efter ha haft dom en kväll så är dom alldeles för stora skulle lätt kunna ha 38 el 40 för dom ramlar nästan av. Och de är nackdelen med att gå er i vikt man tror att man kan ha samma storlek som förut men icke så är nere på -16 kg totalt på 6 månader så är riktigt stolt så nu ska ja köra järnet den sista månaden och lyckas med 5 kg till så är ja nere på mitt mål men magen kan allt få försvinna lite till. De är roligt att folk som inte träffat en på länge ser resultatet för själv blir man blind och lägger inte märke till förändringen själv förutom kläderna då ^^
Så fick ja ett bra brev igår så efter tentan på Fredag så ska ja börja ringa de samtal ja behöver och de lär ta sina timmar men de avsätter ja så gärna så!
Bokade besök till Linus igår så åker dit nästa vecka och innan ska ja ha KTC exemination och ja hoppas att ja fixar den men efter allt beröm ja fått på praktiken och allt ja fått göra så tvivlar ja inte på så mycket förutom nån grej Ja vet ju att ja kan de sen är de bara att visa resten att ja kan de ;)
Men solen skiner och ja är på ett strålande humör!

för länge sen

Var alldeles för längesen ja uppdaterade men har hänt så mycket de senaste tiden plus att ja harvarit hemma i dalarna den senaste veckan och fått en riktig energi boost.
Har hunnit träffa alla ja vill och de är inte långt kvar förens ja kommer hem för sommaren då har ja en hel del tid!
När ja kom hem till Örebro i måndags fick ja mej ett riktigt efterlängtat besked och ja är så super lycklig men ja vet att de kommer bli en jobb period men ja kommer ha mina närmaste runt omkring mig och då kommer ja fixa allt och en de kommer förhoppningsvis sluta med en upprättelse som ja kommer leva på aför alltid.
Ska även hälsa på bästaste Linus nästa vecka och prata av mig och hitta på massa kul som alltid.
Men nu ska ja skutta iväg till praktiken med ett leende som sträcker sig från öra till öra!
We are all the winners AIGHT?!

långa nätter

Ja de här livet tär på mig alltså arbetslivet ;) haha nej skämt och sido så var ja så sjukt trött när ja kom hem igår vid 18 så ja la mig och kollade på tv men orkade inte hålla ögonen öppna så bestämde mig att sova för natten så jag la mig vid 18 igår och vaknade 6 imorse så fick nästan 12 timmars sömn vilket verkligen behövdes. Och ja hatar att börja så här tidigt men snart ska ja få åka hem och umgås med familjen och vännerna så ja får energi att fixa 4 veckor till! Men är skit kul att få göra praktiken och ja har haft tur att få vara där ja är nu och nästa vecka blir de IVA och de är spännande om nått.
Så nu räknar ja ner dagarna så de är bara 2 hela dagar ja ska vaar kvar i Örebro sen hem och hade bra. Har fixat lite i schemat så ja kan åka till Linus nästa vecka för nu har de gått sådär långt så ja saknar han så mycket och de är inge vidare.
Men nu ska ja åka och ta hand om mina patienter!
C ya

Toppen humör

Just nu känns allt toppen och ja mår prima fick nyss reda på att ja klarade läkemedelsberäkningen och man måste ha 100% rätt på den så inte ens ett enda fel men ja klarade och ja är så stolt ja är fan bäst! Så har hoppat runt och varit super glad. Så försökte ja ringa mammsen men hon svarar ju aldrig så ringde mormor och pratade med henne i en halvtimme och de va riktigt skönt och ja berättade lite om vad som hänt och så och hon berättade om morfar.
Så nu längtar ja ännu mer att få komma hem på torsdag, jag kommer längta som ett barn på julafton.
Sen i måndags fick ja ett samtal ja väntat på länge och de va riktigt givande och ja fick bekräftat att allt var helt sjukt så nu väntar ja bara på en fortsättning.
Skulle ha tvättat idag egentligen men orkade inte gå upp när klockan ringde vid 7 så får fixa en annan dag när ja inte är ledig och måste gå upp tidigt. Har lärt mig att de är lyx att slippa gå upp klockan 5 och bara få sova någon timme längre.
Har ju gjort mina två första veckor på praktiken och ja har fått gjort en massa kul har fått satt kateter, sond, tagit blodprover och en massa till. Så nu ska ja vara på IVA i två veckor men mer som en observatör eftersom människor där är så svårt sjuka. Ska även fixa så ja kan träffa Linus i veckan annars går ja sönder av saknad men vi får uppdatera varandra mer på brev annars men de ger så mycket mer att träffas och kramas än att skriva brev.
Men idag ska ja ta tag i lite handlande och sen ner och träna och fixa lite här hemma för de behövs städas men har haft fullt upp så får göra de nu när ja är ledig istället!
Men ska först ringa mamma och prata lite skit.

Olycksfågel

Ja vart ska ja börja vi var ut i lördags jag och Anna och Johanna och hade de riktigt trevligt och ja mådde som en kung och ja va inte ens bakis igår men ja skulle cykla hem Annas cykel så sagt och gjort så fixade ja mig och började cykla och ja hann inte ens utanför mitt område förens en ung kille på cykel kommer i full fart och hann inte tänka så mkt mer än att nu smäller de vilket de gjorde väldigt hårt, ja flög i backen med huvudet före och skrapade upp i stort sett hela kroppen.
Ja kände inte så mycket i början för chocken gjorde att ja inte kände något alls så jag tog mig hem och börjar ta av mig kläderna och ser att händerna, knäna, axeln och fötterna är uppskrapade och blöder så fick på mig plåster och nya kläder sen for ja iväg till Jonna för ja skulle dit och umgås men på bussen dit började ja må piss så ja hann fram till jonna och sen var de bara att åka raka vägen till akuten.
Där blev de på med nackkrage direkt och order om att ligga stilla och så fick ja ligga i 4 timmar och värken i nacken och axlarna blev värre men till slut kom doktorn och kände, klämde och kollade alla möjliga grejer.
Under tiden ja låg där så hade de kommit in en del trafikolyckor och ja skulle få vänta 4 timmar till på röntgen och då avböjde ja snällt, men fick order om att inte åka hem själv och så fort ja kände mig sämre eller började spy eller förlora känsel så var de in direkt med ambulans. Men han konstaterade att ja fått en hjärnskakning och att ja skulle ta de lugnt de närmaste dagarna.
Och idag kan vi prata om smärta fy fan alltså ja har ont i hela kroppen och ni kan ju gissa att nacken blev värre så nu har ja ont på andra sidan nacken och andra axeln.
Är de inte typiskt så säg, jag var hemma från praktiken idag men ska försöka gå imorgon så ja inte missar massa.
Jag lärde mig något nu i alla fall,  att skaffa cykelhjälm för de gör jävligt ont utan ^^,
Men jag lever och de blev inga större skador så nu ska ja hålla mig borta från olyckor ett tag.

RSS 2.0