This is it!

Igår blev de bio med Fia,kajsa och Aron och vi åkte ända till Falun för att se This is it, och de va de verkligen värt de helt underbart och dom speglade verkligen de positiva sidan av honom och den va väldigt mäktig och de känns ganska fränt att vi är en av dom enda som kommer få se hans bio, Eftersom den bara visas i 2 veckor.
Så va de snor halt på vägen hem vi åkte typ i 60km/h så de tog ju sin lilla tid hem men vi roade oss med massa saker och tror aldrig ja har skrattat så mycket som ja gjorde då :)
Nu blir de att följa Fia till Blge och vänta på Daniel som ska sälja bilen så nu ska vi gå på kupolen ett tag och så ska ja leta efter roliga grejer jag och Malin kaan ha i Baren på lördag :D så de ska bli lite halloween känsla så nu ska ja bara hitta nå roliga saker :)
Så This is it

En helt vanlig Tisdag

Igår kom alla små syskon hem såg robin för första gången sen han flyttade till Norge blev känslosamt och roligt men samtidigt jobbigt eftersom ja vet att han åker hem igen om några dar så vill inte involvera mig för mycket de känns som de blir värre när han åker sen..
Idag har ja varit på möte med min jobb coach sen fika på stan med alla syskon kom hem och pratade lite med fia och kom på att vi skulle åka dit så jag Nattis och Erika åkte upp till Evertsberg och hälsade på lekte med casper och skrattade en hel del helt underbart som vanligt. :)
Så Blev de Tacos eftersom mamma och dom åker imorrn till sthlm och jag och Erika blir hemma så får se vad som händer mer i veckan me någonting kul ska väl hända.



Fartfylld helg

Ja igår gjorde ja de berömda Högskolprovet! gick faktiskt hyfsat helt nöjd så hoppas de blir bra poäng me annars är de ju bara att göra om de men känns inte allt för kul att betala massa pengar för att göra ett prov men så är de väl i de vuxna livet. Och under dagen skulle ja även vara hundvakt så åkte dit va sällskap under lunchen och sen hela eftermiddagen till typ 20.00 då kom folket hem ^^, Men de gick super bra låg mest i soffan och vilade med två hundar brevid. Blev även en hel del festande hade planerat att gå ut för Elina hade fest Alx jobbar kompis så då va de bara att bege sig hemmåt när ja hundvaktat färdigt och göra sig partyklar, skulle även vara utklädd men de blev lite halvdant :P
Och galen fest blev de kan man lugnt säga allt folk var typ as packade när vi kom dit vid typ halv 11 så de va bara att go with the flow ;) tittade på kameran idag och upptäckte att vi knäppt 200 bilder typ och de fanns mindre trevliga kort me men dom låter vi ligga på datorn bara hehe. Nej de va faktiskt hur trevligt som helst, och idag va de ju även tid att ställa om klockan så fick en timme längre.
Men dagen har bestått av promenera med A&B och sen pizza hos kusinen och sen Datorn och slapa :D de är välbehövligt.
Blir antaglien sängen nu för imorrn ska vi besiktiga bilen i Rättvik så är bara att pallra sig upp och dit och sen se va vi får för dom hehe ^^,

Onsdag el lillördag

Va ju som sagt hos mina Jobb coacher men de gick väl hyfsat ska dock vara där 3 ggr i veckan och vi kommer jobba i grupper så de kommer bli som en skol klass vet inte hur de ska leda mig till jobb ^^,
De låter ju bättre än arbetsförmedligen tror de kommer bli skit bra i slutändan iaf fanns ju lite att titta på där (A)
Så blev de en tripp till Fia så vi fikade och krånglade oss upp för trappen när vi fick veta att de fanns en ramp på baksidan som vi kunde köra barnvagnen xD,
Men sen satt vi och pratade tills de blev mörkt typ så blev de att åka och hämta Nattis och äta lite onyttigt men de är typ de ända jag har gjort på 2 veckor snart så är skit stolt över mig själv har varit rök- och godis fri nu :D
Så nu blir de att peppa Fia så får vi ut och gå massor nu har ja bestämt. Så nu får vi se vad som häner mer i veckan har lite planer så får se hur ja gör.


Tisdags mys

Har setat hemma hela dagen och haft extremt tråkigt försökt fixa till hemma men samtidigt blir så så orkeslös på allt varför kan ja aldrig få vara lycklig?!
Jag faller jämt för fel killar och när ja väl försöker så blir de fel och dom backar ur el hittar nån som är lite snyggare och lite bättre än mej,
 Jag kraschar inombords och de tar ett tag innan ja orkar ta  mig upp men när ja väl gör de så händer samma sak igen så ja håller på att tappa hoppet, men de sägs ju att hoppet är de sista som överger en människa och de är så sant som de är sagt. För in i de sista så hoppas du men du vet att du kommer bli besviken han kommer inte höra av sig el de kommer inte bli som han sa!! Varför ger ja inte upp med en gång för?! Nej nu är ja trött på de här ska nog konvertera till Nunna snart!!
Men de positiva idag va att jag skickade ett mess till Fia och så va hon turligt nog i Mora så vi fikade och hade de mysigt allt mellan himmel och jord, känns som vi har känt varandra i flera år de går så lätt att prata om allt!
och blir nog att ses mer i veckan så kan ja bistå med lite barnpassning och sällskap :D
Finare vän får man leta länge efter :)
Pratade även med Shandra igår och idag massor om stockholm blir att åka ner den 20:e så ska vi planera hur de blir i Dec me <3 wiho ja längtar åt dej!! xD
Nu måste ja försöka tänka på nå annat så får bli att laga mat!


PitBull

Jag fick höra en fin låt om Pitbull och deras dåliga rykte och även Amstaff råkar ut för de här så låten stämmer in så himla mycket. Har man träffat en pitbull el Amstaff så vet man va han sjunger om!
Jag skulle vilja att hela sverige lyssnade och verkligen tar in de dom sjunger
Så här njut!!


Livets sämre sidor

Dagen började bra va ut med A & B på långpromenad och sen fika efter de sen blev de bowling me familjen :)
men så hann vi inte mer än hem innan mormor ringer och säger att morfar har ramlat och inte svarar på tilltal så vi åkte dit direkt och efter lång övertalning så ringde hon ambulansen så nu är lill moffen på sjukhuset och ja hoppen verkligen att han blir bra nu för så här dålig har han aldrig varit, men han är på ett säkert ställe så de känns lugnande :)

Alla fina flickor små

Igår va jag och hälsade på F uppe iBjärre och vi hade super kul och pratade massor om allting och de känns verkligen som hon förstår mig och ja är så glad att vi fått lära känna varandra för de finns nog inga finare vänner än henne och hon är verkligen värd all cred :).
Nu snart ska ja hämta käraste kusinen han har kommit hem från Sthlm och vi är alla nyfikna hur de har gått och hoppas på de positiva,
Massa känslor har bubblat upp inom mej vågar ja hoppas på de positiva nu, jag märker att jag fortfarande drar öronen åt mig åt minsta motgång och känner att de inte är någon idé. Men ska försöka ändra de tankesättet och låta någon in på livet, vill kunna vara kär och bara mysa me nån hemm i soffan och bara ha de bäst.
Så jag hoppas att de kan bli så för mig snart..Eftersom ja har sämst tålamod ^^,
Nu ska ja sitta hemma och hoppas att de dimper ner en kille i brevlådan imorgon ;)


Förgyller min dag!

Har varit ute me A&B med alla dryga hundar idag tror ja dom va extrema men de är fortfarande lika kul att ut och umgås :) Annars har dagen varit lugn har även varit ute med min farfar idag på uppdrag så vi va väl ute i 3 timmar så hjälpte ja han och handla me :)
Jag har hittat världens sötaste och roligaste reklam för ica ^^ De är sånt här som förgyller min dag de gör en glad och man skrattar ganska länge efteråt

 

Ordinary Monday

Vet inte riktigt vad som händer idag bara att jag har massor att göra och fixa iordning. Har hunnit duscha i alla fall men måste försöka komma på allt jag måste göra, ska söka massa jobb som ja alltid gör men börjar förlora hoppet om att någonsin få ett jobb känns helt hopplöst.
Ska träffa A imorrn och på Onsdag så vi kan släppa våra hundar tsm så dom slipper dampa hemma, tycker verkligen om den tjejen hur snäll och go som helst även fast hon är äldre än mig så känns de så naturligt att umgås med henne och B. Så ja ser fram emot imorrn plus att ja åker upp och hälsa på F i Bjärre de va ett tag sen ja skulle dit men nu jävlar blir de av ^^, Ska bli riktigt trevligt :)


lite nytta till helgen

Igår blev de nått att göra hela dagen, skulle först till A och fika och ha trevligt så va ja tvungen att åka hem och hjälpa mamma med att flytta grejer till tippen, Så han jag inte mer än hem och så ringde A och fråga om inte vi skulle ut me hundarna och alltid trevligt med sällskap så åkte jag dit, så blev jag bjuden på mat så vi lekte med hundarna och sen direkt hem till dom och lagade världens godaste wook :) jag som inte brukar tycka om allt möjligt men de här var super gott. Så stannade jag i stort sett hela kvällen och vi kollade på film och myste med 3 hundar i soffan plus 3 människor ^^, De va en hel lyckad fredag kväll så de gör vi gärna om.
Så idag gick ja upp rätt tidigt för att åka till farmor och hjälpa till med städningen så kom nyss hem från Sollerön och sitter och bara tar de lugnt, blir nog en lugn kväll om de inte händer nå oväntat.

xoxo

Dolt Nummer gillar vi inte

Hur ofta ringer folk inte från Dolt nummer? jag tycker de händer mig hela tiden dom ringde nyss från Polisen och då var de dolt nummer fast ja trodde de va mamma som ringde från jobbet så lät väl inte så himla trevlig men dom ville bara säga att dom inte hittat min gamla dator och att dom nu lade ner anmälan. Men jag hade ju inte hoppats på för mycket heller har ju en ny nu i alla fall fast ska anmäla de till försäkringsbolaget med så jag kan få in en slant därifrån.
Jag svarar alltid när de ringer från dolt nummer jag, mest för att jag är nyfiken på vem som ringer och så kan de ju faktiskt ha hänt något med så de känns säkrast att svara, skulle de visa sig att de va en telefon försäljare så får man väl bara tacka nej och lägga på svårare än så är de ju inte :)
Funderar på att åka till farmor och farfar och städa eftersom dom ville ha lite hjälp med de så tänker göra saker som ja aldrig annars tar tag i så nu ska de bli ordning på mitt kaos <3

jag och mitt krull

Idag skulle jag egentligen åka till Falun med Nathalie till tandläkaren men som sist blev de inställt för att hon va sjuk så stannade hemma och hämtade lilltjejen och så åkte vi och fikade, upp på dollar hämtade Emma och kollade på ÖB men var faktiskt duktig och handlade inte en sak utan sparade mina pengar för en gångs skull.
Har nyss tagit ett varmt bad och ligger och ser på House nu riktigt trevligt skulle inte sitta fel med lite sällskap heller ;).
Träffade även Shandra igår hade de jätte trevligt och pratade massor om allt mellan himmel och jord allt vi inte hunnit med.
Känns som hela världen motarbetar mig ännu en tung sten lades till i min redan fulla ryggsäck vet inte när allt kommer brista men hoppas verkligen på en vändning nu de skulle vara så skönt att få fokusera på något positivt.
Alla har väl motgångar i livet men de känns som allt drabbar mig fast ja vet att de inte är så men jag ska alltid vara de svarta fåret.
Nu ska jas leka vidare på FB

En vanlig Söndag

Idag blev de att gå upp tidigt skulle möta upp A&B med hundarna så packade in oss i våra bilar och begav oss mot skogen hade väldigt trevligt så jag och A ska nog göra de imorrn me så dom får springa av sog all energi.
Igår blev de väldigt sen ^^ var meningen att jag skulle ta de lugnt eftersom jag blev super bakis igår sen vi va i Rättvik i Fredags, hade kalas skoj träffade väldigt trevliga människor och tillslut hämtade snälla T oss.
Så igår kom ja igång igen runt 6 på kvällen då kändes kroppen någorlunda normal och i dugligt skick,
Så ringde Danne och frågade om inte jag kunde skjutsa han och några till så blev en runda till Orsa köra Snabb Volvo :D Så hämtade och skjutsade alla på diverse ställen och de skulle vara spy paus i mellanåt så de tog sin lilla tid så jag va nog hemma runt 5.30 imorse helt slut och medveten om att jag skulle upp på morgonen och släppa hundarna. Men hade väldigt trevlig var jätte snälla och söta pojkar ^^, så de här kan lätt upprepas och så fick ja än en gång höra hur duktig chaufför ja va och körde som en Karl de ni ;)
Men de va en väldigt händelserik helg och jag är nöjd so far,
tills ja fick en kall dusch nyss så blir att sitta hemma hela kvällen......
Lillebror har flyttat nu! känns så himla tomt nu är de bara jag och lilla nathalie mot världen, känns inte alls kul de är ju inte lilla biten heller de tar ju x-antal timmar att åka till han i Norge
Mår inge vidare just nu allt är kaos ja vet inte vad ja ska känna och hur just nu känns de som världens problem hänger på mina axlar


Min bejb Tindra!



Den här fina tjejen ligger i sängen och kollar på när ja städar hon bara ligger och myser
medans jag får slita :P

home sweet home

Har gjort lite goda gärningar idag. Först hjälpt farmor och farfar tvätta allla fönster, sen tog ja med mig lilla Tindra hem så hon slapp sitta hemma bara så senare ikväll ska ja ringa A och höra om vi inte ska släppa vovvarna i skogen så dom får busa av sig för jag garanterar att de behövs just nu är de high life här med överskotts energi ^^. Plus att jag städar lite undan lite mer behöver ha koll på alla "bra och ha saker "ja fått så mamma vet vad ja inte behöver.
Jörgen har äntligen förstått grejen med bra ljud i en bil så nu fixar han och Fredrik ljudet i v70 så de kommer låta 100ggr bättre än innan. Så nuär de äntligen roligare att åka med den och Solen skiner idag är glad bara därför :D Min lycka är gjord idag
och snart ska ja åka med Shandra till estockholmo och busa runt och göra massa kul och hn får nya boobs ^^

RSS 2.0