I'm gonna rule the world

Jag behövde verkligen komma hem och ladda batterierna och ta hand om dom som är mig nära jag vet inte när ja mådde så här bra sist. Nu känner ja inga gränser ska ivög och träffa Fiaa nu så omger mig med bra och positiva människor och gör mig bra och just nu så vet ja att ja är stark för alla hinder som kommer komma i mitt liv! För ja har mitt må bra godis här hemma och de här gör att ja orkar ni gör verkligen de. Och ja blir bara starkare och mer målmedveten. Nu gäller de att ta vara på livet som de är och slåss för allt de är värt.
Har varit hos morfar som ligger på sjukhuset än för medicineringen gör att han får problem med magen och de är inte långt tills han ska börja med sin cyto behandling men han är seg min morfar han är ju en carlsson!.
Vi är en familj som står vid hans sida. Vi älskar varandra våran relation är byggd på kärlek.
Har varit och hejjat på Johan som åkte öppet spår idag så fick han en krans och en dalahäst så va hela familjen med och hälsade och pratade lite, men riktigt duktig va han som åkte på en sån bra tid.
Men nu ska ja åka till Fialutten! Yey

Du kan inte förändras du kommer aldrig förstå de enda du kan göra är att gå!
Så stick...


Har träffat bästaste alexandra och lilla L...

img_1664 (MMS)

Har träffat bästaste alexandra och lilla Liam och en bakis Benke och de va alldeles för länge sen vi sågs så de va riktigt trevligt och en massa att prata om så de blev en toppen dag och svettig med all lek med lill plutten som inte är så liten längre :) mår bra av de här! Så nu ska ja fortsätta träffa mina underbara vänner här hemma och få lite ego Boost imorgon ;) ska ju hejja på en viss brandman imorgon ^^


ett jädrans bra flyt

Har haft ett par väldigt bra dagar och fått massa bra information och umgåtts med de bästa människorna. Va till Linus i Onsdags där han till och med hade lagat mat till mig och bakat så ja blev riktigt bortskämd med kyckling gryta och ris och sen sockerkaka med hallonsås till MUMS säger ja bara!
Sen igår så hade ja en sjukt givande dag tror min telefon gick varm exakt hela tiden, Först var ja hos läkaren och så pratade ja med en person som ska hjälpa mig här framöver. Sen missade ja lite av skolan men de tar ja igen.
var även på möte om framtiden och lite saker som verkar intressant, är inte klart än så kan inte säga exakt va de är men de kommer ja lovar.
Så träffade ja även Jonna mitt ex jespers syster som är hur go och trevlig som helst, de känns inte som vi inte setts på 5 år utan de va hur kul och naturligt som helst att prata och umgås med henne!
Så de kommer ja göra fler gånger. Sen som pricken över i:et så tränade ja stenhårt innan ja tog mej hem för att packa väskan hem till Mora.
Ska hem och umgås med min älskade familj och mina vänner såklart :)
Morfar har nu fått en tid för behandling så den 7:e mars startar han en medicinsk behandling mot cancern så ja hoppas att han klarar de, ja vet hur äckligt tuff den där behandlingen är, men ja ska hejja på han och vara hemma så mycket ja kan.
För man vet aldrig hur livet ter sig.
Nu lär ja förbereda mig för dagens föreläsning nämligen Läkemedelsberäkning i flera timmar så kommer vara död när vi slutar.
Men syns snart bejbs!

Nu kör vi igen

Har haft en helt okej dag men kändes mest onödig men efteråt gick ja och tränade och vägde mej och insåg att senaste tidens immobilitet har gjort sitt så nu blev de +1,5 kg och de är aldrig kul men ja vet att fixar de har bara haft en svacka men nu är de snart vår och då kommer de bli ännu bättre och man kan gå överallt.
Så nu tar vi en runda till och fixar 10kg till sommaren och ja har ju på mig ett par månader så de kommer nog bli toppen!
Sen ska vi ju ha 7 veckors praktik och då lär ja få springa röven av mig och de välkommnas.
Resten av veckan ska vi mest spendera i KTC och testa allt möjligt och på fredag ska vi ha läkemedelsberäkning och de kommer ta ett tag att komma ihåg all matte så vi kör igång med en gång.
Men nu ska ja fixa lite böcker till kursen!

Heltids studier

Ja den här kursen är bra jobbig men de är intressant också för nu fokuserar vi på våran framtid som syrror och att de inte är så långt kvar. Men vi schemat från helvetet vi går heldagar hela tiden och börjar 8.00 på morgonen och de suger för ja är inte sån bra morgon människa men ska ja jobba på sjukhus så börjar vi ju vid 7 så ja ska nog inte klaga så mycket.
Fick även en tid till läkaren idag och ska kolla upp min axel igen! men de va bara en snabb tid så de lär väl bara vara in och ut sen färdig ;)
Ska även hämta bilen idag efter skolan ska ner och möta johanna och så får vi skjuts dit av hennes boyfriendo ^^,
Så de här blir nog en toppen dag!

Today is my day

Idag fick ja ett väldigt glädjande besked fick svar på en fråga som ja har tänkt på länge och ja blev så glad men ändå nervös de här är på riktigt och de händer saker.
Ska ringa lite samtal och fråga lite och ha lite mer kött på benen.
Men den här gången är de dags på riktigt! '
Men nu gäller de att läsa på och minnas!

Spring för livet..

Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå


Texten på en utav de underbaraste låtarna ja hört på länge!
Läs och tänk efter, de är avskyvärt de går aldrig att acceptera även fast man manipulerar sina föräldrar
så är dom rädda, Den respekten är ingen värd den är Äcklig!

I was born to make you happy



Börjar bli sjuk och ja orkar inte vara sjuk,
ja vet vad som hjälper men ja vill inte.
Börjar få ont över njurarna också och de är inte alls läge för de!
Ja har för mycket som måste göras den här veckan!
Så nu tänker ja pausa min sjukdomar och fokusera på de viktiga...

Happy face

Var en fantastisk kväll igår men trevligt sällskap av anna och en grym melodifestival bidrag de va rörande och ja är bara så glad.
Ja har även pratat med min soulmate och uppdaterat varandra om livet. Hade tänkt att planera resten av veckan och fixa en massa idag.
Har tänkt sätta mig ner och läsa igenom mina viktiga papper som ska granskas så de är bra att ha stödord och även se vad som är viktigt.
Nu är ja på G efter gårdagskvällen så är ja taggad till tusen och gör inte de här enbart för mig utan för dom som inte kan eller vågar jag gör de här för att de behövs. Är de läskigt ? klart som fan de är men ja vet att ja klarar de!!
Skrattar bäst den som skrattar sist!

Melodifestivalen wow

Alltså wow för dagens låtar de var helt sjukt bra låtar och texterna slog allt, och framför allt var bidragen unika för de vågar sticka ut. Så dagens bästa låtar var The playtones- the king och Sara Varga- spring för livet!
De va nära till tårarna där de kan ja lova
Så lyssna på texten så förstår ni!
De här är en låt hela svenska folket borde ta in!



De finns en person som förstår mig precis och de är min underbara vän Fiaa
Jag älskar dig! <3

Dressed for success

Har hunnit med väldigt mycket och bra saker idag, ja fick ett ryck att städa hela lägenheten och även diska upp allt och fixa lite så nu är de skinande rent och golven luktar mumma! Sen ville ja ha lite finmiddag så ja bjöd över Anna hit så hon borde komma inom en halv timme och då blir de lyx mat till förbannelsen ^^,
Så va ju tvungen att inhandla lite mat så kom nyss hem efter att ha fixat de så känner mej väldigt bra och duktig. Har även pratat med min bästaste Fiaa idag och blivit väldigt begistrad! Och nu kör vi 90-tals musik här hemma en hel del aqua och e-type och en massa till! Helt underbar musik som gör en så glad! Så nu peppar ja för allt som komma skall. Man mår så bra av att få ur sig de som bekymrar en. Har liksom fixat så mycket ja borde ha gjort för allt för längesen!
Plus att ja har nån som boostar mitt självförtroende big time! Fan de här kan inte bli bättre..

I'm a barbie girl
in a barbie world
life in plastic is fantastic

Judging

Ibland kan man inte säga allt om sig själv för att man är rädd för att folk ska börja döma en, och de finns ingen som kan säga att dom är fördomsfria. Men när man träffar nya människor så berättar man inte sina innersta hemligheter och blottar sig för de är precis de man gör när man träffar en potentiell vän man blottar sitt inre men delar med sig om saker och väntar på att personen ska göra desamma.
Ibland så tar den här personen avstånd från dig efter de den hört och de är då man blir sårad och håller inne med allt även om jag skulle vilja berätta allt så är omständigheterna sådana att ja är så sjukt rädd att bli sårad så ja har slutat berätta de ja vill utan bara artighetsfraserna för de flesta vill inte höra om hemskheterna.
Men när man själv måste uppleva saker flera ggr om och handskas med verkligheten.
De gör dig stark och du ler och visar inte de riktigt känslorna, de dagar du gråter då kommer du på en ursäkt.
Och jag gråter och är arg men de gör ja hemma för här slipper ja vara glad hela tiden här kan ja må dåligt.
Jag bär på en uppsjö av olika känslor som ibland drabbar samman.
Mitt liv har varit långt ifrån enkelt.

Va är de för fel på dom personerna som vill skada sin egen familj? och den enda respekt den personen får är rädsla de är ingen kärlek i den respekten som de borde! Varför början man slå den man älskar för ? varför tänder man på sina styvbarn ? De är inget normalt beteende..
Innerst inne vet personen nog i fråga att de är sanning och ja äcklas till tusen.
Men va händer när den svaga blir stark! ja då blir hon stark och backas upp av en rad av människor som skulle vilja se till att de aldrig händer igen att de tar slut!..Nu är de den starka som är rädd för den har rivit upp ettt helvete som den aldrig trodde fanns!
Jag är starkar och bättre än vad någon någonsin skulle tro den här gången kommer ja stå som segrare!
Jag vet vilka som står bakom min rygg men vet du vem som står bakom din?!

I can't stop the sun from shining

När ja kollade ut genom fönstret imorse kom vårkänslorna på stört men när ja kollade på termometern så sjönk mitt mod de va -20 va i helvete kommer all den här kylan ifrån, ena dagen är de -3 och andra är de huxflux ännu kallare.
Sov hemma hos Anna för vi hade Harry Potter marathon igår när ja skulle gå till bussen kollade ja säkert tusen ggr så ja kollat rätt och gick i bra tid men när ja kommer fram tror ni inte att bussen gick 20 min senare och där stog ja ute och frös men solen värmer en del men mina fötter ville in till värmen så gick in och väntade på pressbyrån!
Ja lämnade in mina biljetter till sj för att få tillbaka pengar för resan hem från östersund men eftersom de har varit så många fel så tar de extra lång tid, och ja hade tänkt att använda de till att åka till L på onsdag men eftersom ja inte vet när ja får de värdebeviset så fixade ja hyrbil som var billigare än tåget plus att de ingick 100km så de blev toppen plus att ja slipper gå upp super tidigt och vänta en jädrans massa! så jag är glad.
När man har en vän så här så lär man sig en väldigt massa nya saker och hur man ska göra med vissa saker och en del oskriva regler men ja har fixat allt och en del där till jag gör saker ja egentligen inte får ja leker lagman och gör lite som ja vill. Men ja gör inget hemskt ja lovar!
Egentligen är de för hög säkerhetsklass för L för han är klassad långt ner och ingen risk men ändå är han på en B anstalt. Men de är bättre för man har lite mer previlegier där och får göra massa mer.
Men lite spännande är de och de är lite grann som att gå igenom säkerhetskontrollen på arlanda, och än så länge har ja sluppit kroppsvisitering ^^ fast de är rätt snygga killar som jobbar där ehe nej nu flummar ja bara! ska ta och fixa mig lite lunch!




Don't tell me to run away from this
cause you've got the love I can't resist
How can I breathe
How should I feel
holding me back

What happens next..

En dag fri från plugg är typ lika ovanlig som att se en rosa elefant klättra i ett träd nästa så sällan är de. Men eftersom vi är lediga och ja inte ska hem till Mora så ska jag och Anna har Harry potter marathon eftersom ja och Nath inte hann se igenom alla filmerna ^^,
Har även tänkt på de här med tiden och hur man förhåller sig till saker, ja går ju en utbildning på 3 år och de är väldigt svårt att greppa hur lång tid de är men nu när tiden har sprungit iväg så är vi inne på termin 3 och då bara 3 terminer kvar och då gick allt helt plötsligt jätte fort.
Men när de gäller någon annan kan man inte räkna på samma sätt men ja har lärt mig att förhålla mig till de också för ja räknar veckor och sen när de inte är så lång tid kvar kan ja som vi gjorde på gymnasiet räkna ner i dagar från den sista terminen.
Ibland kommer en slags overklighets känsla över mig och ja kan inte riktigt förstå men de kommer ja nog aldrig göra, och ja vet inte vad framtiden kommer visa heller men ja kommer acceptera de som händer och sker för ja har lärt mig att allt sker av en orsak.
Nu när ja var uppe i Ö-sund slapp ja tänka och verkligen vara den Linda ja älskar att vara den som flummar och skrattar åt allt och fjantar sig och beter mig som 5 men vet ni vad?! ja Älskar de och de finns en person på denna jord som vet exakt hur jag fungerar och accepterar mig för den!
Men ni andra förstår mig och vet allt om mig för er har jag inga hemligheter och ja är så glad att ja får uppleva de med er!
En dag kommer ja också växa upp men ja kommer dra ut på de så långt ja kan och enligt FN är man inte vuxen förens man är 30 så ja har tid på mig.

Jag hatar dig av hela mitt hjärta kom ihåg de!
Tro inte att ja har accepterat någonting, kolla in i mina ögon nästa gång och du kommer se svart hat!
Va brukar man säga?! jo att Karma alltid betalar tillbaka så Pay back is a bitch...


17 februari

Ska skriva tenta snart. Ska snart ta och bege mig till skolan.
Ska försöka träna efteråt och fixa lite saker till mr. Men känner att ja börjar bli sjuk
ja orkar inte vara sjuk. Men snart får ja bege mig hem mot Mora.
Jag är trött.
Jag vill sova,
ja saknar mina bästa.
Jag har börjat uppskatta livet,
Ja måste ta hand om dom som står mig nära.
Men samtidigt vill ja dra mig tillbaka för de gör inte lika ont om man försvinner bort.
Helst vill ja vara odödlig och oförmögen att känna känslor allt hade varit så mycket enklare då....


Ja börjar tro på de här med Karma

Ja åkte ju som sagt hem från Östersund igår och ja hade på känn att de skulle gå fel för ja har alltid sådan tur när ja ska åka någonstans. De började med att tåget från Östersund till Sundsvall var inställt så de blev buss som ja nästan höll på att missa sen vänta i 2 timmar i sundsvall sen när vi nästan var framme i stockholm så berättade sj så gulligt att vårat tåg till örebro var inställt och att vi skulle kontakta kundtjänst och då där på plats hade ja kunnat explodera, ja ville ta mig hem i lugn och ro och bara sova så ja kunde plugga idag men nej. Vi fick ersättningsbuss som gick 50 senare än när tåget skulle gå. Och eftersom bussen var tåget så skulle de envist stanna på varenda ställe tåget stannade på även fast folk hade försvunnit för länge sen. Så vi anlände till örebro runt 3 på natten så de var bara att ta taxi hem.
När ja precis satt mig i taxin så kommer de ett par killar som vill åka med till studentgatan och de va ju ändå på vägen så ja sa ja och när vi släppte av dom så ville dom prompt betala för mig me bara för att ja lät dom åka med mig i taxin så dom slapp vänta, Och de sa dom var för att ja va så snäll så de här me Karma ja jag börjar inse att allt handlar om de.
Världen är väldigt liten för i väntan på ersättningsbussen började ja prata med en tjej som gått i samma klass som P Nathalies pojkvän och är från Kiruna va är oddsen för de?! Så vi pratade och hade riktigt trevligt och de underlättade resan en hel del,
De som var positivt var att ja fick nya kontakter, en gratis taxi resa och pengarna tillbaka på biljetten!
Så de blev en bra dag trotsallt.
Men ja saknar min Nath!!


Sen fick ja reda på att tumören som min morfar har, den har blivit större och växer för fort så ja ber till alla makter att sakta ner förloppet. För ja vet att oddsen för att överleva Lungcancer är väldigt dåliga.
Men ja vill gärna ha kvar morfar ett par år till är de för mycket begärt?!.....

Sitter uppe i Östersund nu och vi väntar p...

img_9822 (MMS)

Sitter uppe i Östersund nu och vi väntar på att nathalies bror ska komma och säga hej så vi fördriver tiden med att måla och lyssna på Musik riktigt mysigt ska åka hem imorgon och börja plugga på allvar för vi har tenta på torsdag som ja inte är förberedd för men de ska nog gå idag är de ju även alla <3 dag så vi ska överraska Patric och laga mat och baka och de känns skönt att fira den här dagen med mina bästa och underbaraste riktigt skönt! Så vi ska snart handla lite så ciao bejbs


Nu har ja varit på resande fot i 7 timmar ...

img_9631 (MMS)

Nu har ja varit på resande fot i 7 timmar och ska fortsätta i 2 timmar till och de sämsta med denna resa är att ja inte har bokat plats så ja sitter i bistron som förövrigt är is kall de positiva är att ja har en super snygg kille brevid asså på riktigt killen är riktigt het så ja passade på att ta kort i smyg ;) ja är lite busig men ja måste ju ha lite minne sen hehe så just nu har ja de väldigt bra!


På resande fot

Ja som vanligt ska ja flänga omkring och resa överallt i världen eller åtmindstone Sverige, Var hos Linus först sen syster och sen till Örebro och nu ska ja upp till min Nathalie uppe i Östersund och de har ja längtat efter som bara den så ska ja spendera ett par dar där uppe. Så snart ska ja ta och fixa de sista och sen iväg till tåget och mot nya äventyr.
Och sen ska jag hem till mitt älskade mora bara ja gjort den här tentan så just nu känns de bra fast allt hade varit tusen gånger bättre om ja hade varit miljonär..
Ja saknar er mina hjärtan!

Ett slag i ansiktet

Ja den här dagen började inte alls nå bra, varför ska allt hända min familj för ? va har ja gjort för ont.. Ja är så jävla arg och frustrerad och ja behöver verkligen en break.. för snart får ja ett mental breakdown.
Helst av allt vill ja hem hem till min älskade familj och stanna där för ervigt, men ja vet att livet har sin gång men de är fan inte rättvist.
Just nu vill ja inte vara här jag behöver mina vänner, ja vill bara hem. Att sitta här ensam i två dagar till och bara tänka och gå händelserna i förväg de kommer äta upp mig innifrån.

But how do you expect me 
to live alone with just me?
cause my world revolves around you
It's so hard for me to breath!

Stockholm

Ja jag har haft fullt upp de senaste dagarna har varit hos Linus och efter de åkte ja till syster och Anders för lite inflyttningsfest i helgen så drog direkt efter besöket va ju ändå halvvägs till stockholm så :).
När ja skulle äta lunch hos Linus så fick vi levergryta och de äter inte nån utav oss men vi trodde de va köttgryta först men efter första tuggan insåg vi att de smakade konstigt för att vara kött och insåg att de va lever och då höll ja på att spy uäck va äckligt de va och ja ska hädanefter kolla nogrant vad ja stoppar i munnen.
Igår tatuerade även thomas mig och gjorde en cover up på den ja hade innan och den här är grymt snygg men vi har inte fyllt i allt för ja satt 4 timmar igår och de va väldigt påfrestande så ska köra resten om en månad eller så, Så idag är jag mest hemmafru här i lägenheten ja städar och fixar tills Erika och Anders kommer hem. Sen ska ja och möta upp Sara som kommer sist av alla mora människor ;)
Sen blir de nog nån öl eller två ikväll hehe
Riktigt bra helg med andra ord, skulle egentligen vilja vara hemma men de fixar sig.
Föresten så klarade ja min medicin tenta med massa poäng över G så ja är super glad för de!
Jag är bäst! ibland ;)

RSS 2.0