Hemgång och vasaloppsveckan

Kom hit igår och de va riktigt skönt men ändå så saknar ja Örebro och allt de där för de blir inte som man tänkt sig när man kommer hem besvikelse efter besvikelse vi har inte huset just nu utan de hyr stadium och sen så är barnen inte hemma.. men de är tur ja har mina vänner de är de som gör de värt att åka hem jag hinner träffa i stort sett alla och troligtvis ska ja stanna längre den här gången för mamma ska på förhandling i tingsrätten och så och de känns skönt att vara hemma som stöd. Plus att ja kan ta bilen ner med alla mina saker ja ska ha me mig plus en liten söt Tindra som får följa :D
Just nu ligger hon och sussar så sött i mitt knä efter dagens bravader med Dizel och Bosse och deras galna upptåg i den midjehöga snön, även jag lekte lite i snön men blev överröst med 3 hundar i ansiktet inte lätt att ta sig upp där
Just nu sitter ja ensam hemma och har skit tråkigt verkligen de suger ingen är hemma mer än jag och Tindra så de är inge vidare funderar på om ja ska lämna henne lite senare eller om hon ska få vara kvar eftersom vi bor hos mormor och då måste ja lämna hem henne mellan dagarna eftersom vi har massa katter och kattungar men men de får gå =)
Men ska se om de finns nå roligt att göra eller dra me någon omedvetande på nått kul :D

Läkerol




Min aldeles egna tuggumi påse, såg nån reklam för att läkerol gör tuggumin så ja va in och gjorde min egna smak och så vade nån tävling som man kunde vinna 100.000 i så för att ja ska vara me i tävligen måste 10 personer rösta så ni kan väl vara så söta och rösta på mitt bidrag så ha rja ju större chans och vinna :D
Så kan ni alla som röstade få 500kr var om ja vinner xD snällt va?! ;)
Ska slänga på en film och mysa ner mig i sängen nu känner att de är behövligt efter denna kyla.
Föresten våran katt Sessan har fått kattungar nu två styckna än så länge så nu kommer ja träffa små missisar när ja kommer hem =)

Kan inte snön bara försvinna för den här gången?!

Ja jag trodde att allt detta snöande var över för ett bra tag men i morse när ja gick till skolan var de -22 och de va inte nå vidare skönt att traska till bussen och inse att de kommer vara svin kallt och snöa idag IGEN!! de har ju liksom snöat konstant i en vecka snart känns de som. Då hoppas ja på att de inte kommer nå snö nästa vinter annars får ja åka utomlands i x-antal veckor tills snön är borta!
Började föresten den nya kursen idag och de va inte så kul som jag trodde utan en kurs som verkar vara värre än Filosofin alltså vetenskapsteori är flummigare och de är tusen olika saker vi ska komma ihåg de enda ja kommer ihåg från föreläsningen är "var kritisk i ditt granskande av handeln" resten känns som världens soppa men ja får försöka stå ut 5 veckor och de är som värst dom två första.
Ska ju hem på fredag men ja vette fan om ja tar mig hem eftersom tågtrafiken i sverige har stått stilla idag och de ser inte ut att bli nån bättring, plus att de varnar för att de kommer komma ännu ett snö oväder en gång till!! så ja blir väl fast i Sala eller nånting. För mormor bokade biljetten men kollade inte vart den gick så nu ska ja åka från Örebro till västerås där ifrån byta till ett tåg till Sala sen hoppa på stockholms tåget till Mora och som sagt tåg trafiken är inte att lita på.
men nu lär ja dra mig till affären och inhandla lite ingredienser till dagens middag om ja ska få någon ;)
Dagen lärdom: va bra man hade de när man bodde hemma då var de alltid någon som lagade maten och inhandlade den nu måste ja göra allt de där själv och de är inte alltid du köper dom grejerna som väger 1gram, så ska du konka på de där aja mitt I-landproblem för idag

Jag kommer aldrug sluta Älska mina syskon

Har nyss pratat med Nattis har undvikit de ett tag då ja vet att ja inte mår bra efteråt. Men ja kan inte undvika dom heller ja vill att dom så gärna ska komma hem, och de känns svårare för varje dag som går för de känns som deras pappa manipulerar dom, De här är verkligen skit jobbigt.. Höll god min för nattis när vi pratade men efteråt kom tårarna och de ville inte ta slut.
Jag älskar dom så myckte att de gör ont i hjärtat och vill att allt de här ska vara en mardröm men lik förbannat när ja vaknar så påminns jag om att de är på ritkigt.
Någonstans finns de kärlek ,någonstans finns de hopp, någonstans finns de värme, någonstans går solen upp!

20 Februari

Har än en gång kollat på deltävlingen i melodifestivalen och hade några favoriter men väntade egentligen på att alla skulle sjunga färdigt så ja fick se Dolph kan inte förstå hur den mannen kan vara så snygg och sexig alltså ja blir helt till mig tänk om ja kunde vara äldre eller han yngre då hade jag satsat stenhårt även fast han är en världkändis och 1000 tjejer tyckte likadant Nej gud gjorde oss tjejer en tjänst när han skapade Dolph Lundgren ;)
Har varit totalt snökaos här nere och de har inte slutat än så vette tusan va de här ska sluta de har snöat ungefär 5dm på bara 2 dygn och de är driv snö så på en del ställen är de meter högt och andra inget alls så de va inte men nån vidare förtjusning ja begav mig till Belma och hämtade tallrikar och bestick, men ja tog mig hem levande som tur va ><. Ska troligtvis träna med Belma imorrn och vi ska tydligen gå på nått som heter Happy moves och ja vette tusan va de är men Belma har förklarat de ordagrant du blir glad och så dansar man :D
Har en underbar familj och vi måste bara hålla ihop tills allt de här är över ska hem i helgen och umgås lite med familj och vänner behöver stötta min mamma och Jörgen i de här och ja vet att vi klarar de här.
För vi som är lite smartare än alla andra tänker ju logiskt och empatiskt inte som en psykopat som inte har någon empati alls i kroppen.

" De finns ingen som tvingar dig att stanna ingen håller en pistol emot din panna"- Nostalgi, du va mitt allt men de  visste du aldrig.

Tenta ångest och flytt röra

Ja idag har ja setat i stort sett hela dan med tentan och först träffat johan och disskuterat och kopierat böcker och sen har ja suttit hos Belma i stort sett hela dagen och min hjärna ät verkligen grillad efter all etik och diverse problem vi hållt på med idag och de här är liksom första tentan de känns som de kommer bli hungra ggr värre senare men får bita ihop och veta att de blir mer intressant sen..Och så hämtade ja nycklarna till min lägenhet och blev glatt överaskad jag bor själv!!! jag hade värsta visionen att de skulle bo två tjejer och sen jag men icke jag är själv fast ja vet iofs inte hur länge den friden varar men ja ska ta vara på den tiden i alla fall. Och de är bara ett rum till så de är en två och stort kök plus ett fint badrum så de här blir nog toppen men sen är de ju de här med att flytta möbler men va fan ja får se till att inte flytta så ofta sen ><
Imorrn måste ja gå upp tidigt..ska lämna in tentan i hyfsaf tid sen iväg och hämta lastbilen och sen hämta grejer så måste få iordning de mesta ikväll om ja så måste vara vaken hela natten.
Så är hur glad som helst över att få egen lägenhet och göra nästan va ja vill (A)
Och så kan ja låna hit Tindra :D har saknat tussan som bara den och nu har vi en hel lägenhet plus att ja inte har så mycket plugg framöver så ska prata lite me Kusin och Annelie så kan vi nog komma fram till en bra lösning :)
Har även pratat med soc idag och de gick väldigt bra och över förväntan insåg att ja har talet förmåga när ja vill för ja kunde styra samtalet dit ja ville och fick fram exakt de ja skulle och tröck på dom ömma punkterna och de gick galant riktigt stolt ^^, ska allt bli som min kusin! ;)

Ny vecka

Hade seminarium idag om våran vfu och vi skulle reflektera över hur vi haft de osv så ja satt där me min negativa information men fick den ändå att bli positiv på sitt sätt. Och de va de enda vi hade den här veckan så ja vet inte riktigt om ja ska åka hem eller till Erika en sväng eller om ja ska stanna i Örebro :p svåra I-landproblem ja har!
Men ikväll ska Belma komma hit och vi ska äta lite grann och ja lär börja packa saker eftersom ja fått mig en lägenhet wiho är skit glad över de även fast den är delad och ja måste bo med 1 -2 andra men de är fortfarande skönarer på nått vis. Och Belma har erbjudit sig att hjälpa mig att flytta och mamma och pappa ska hjälpa mig att betala ett släp eller skåpbil så kan ja fixa de själv eller med hjälp av Belma såklart :D
Fick även ett Alla <3 dag kort idag när ja kollade brevlådan blev hur glad som helst och de var från min kära man Casper så gulligt <3 blev riktigt glad och Tackar såklart hans gulliga föräldrar som skrivit de åt han eftersom han har lite svårt att skriva själv! ^^,
Har ju även hemtenta den här veckan alltså från onsdag till fredag ska ja skriva på min tenta som sen ska vara inlämnad till 12 på fredag beroende på om man skickar den med post eller inte. Jag hoppas de inte är allt för svår utan att de går hyfsat fort att skriva den.


Ibland har man sina dagar

Idag kände jag att de va en depp dag kände även hur stor saknad ja har efter Nattis och Robin jag drömde om lillebror inatt och de va väl något i drömmen som utlöste mitt mående idag men jag försöker vara mitt positiva jag. Nu är de snart 3 månader sen jag såg dom sist och ja har svårt att må bra i allt ja vill att soc ska göra sitt arbete riktigt någon gång och bestämma hur de ska vara men har svårt att tro på de för dom har verkligen gjort allt för att bevisa att dom inte gör sitt jobb och de är så frustrerande att bara stå och kolla på, i sånna här lägen önskar ja att ja vore politiker och fick bestämma nå vettigt!! De jobbiga är att hålla skenet uppe för barnen när man pratar me dom för att dom intem ska bli ledsna men de tar mycket av krafterna när hela kroppen skriker efter att få gråta och berätta hur jobbigt de är utan dom, men istället för ledsna känslosamma ord kommer de vänliga nästan spyfärdiga trevligheterna för man vet att deras pappa läser deras mail.
Han hade till och med mage att be mamma att inte dra upp de här med erika och mej inför soc OM de skulle bli en vårdnadstvist nej säger han som började med ful spelet. Men Soc har allt uppskrivet och tar dom inte upp de i sin bedömning i en eventuell rättegång kommer ja personligen gå dit med en anmälan till dom.
Men ja kan inte vara svag nu utan måste hjälpa mamma som håller på att gå under av allt de här. Så ja får må dåligt när allt är över men behöver utrycka mig och på ett ställe där ja kan säga precis hur ja känner. Och de kan ja till mina närmsta vänner me men vill inte lasta över mina problem på dom för dom har ju sina egna liv.
Måste sova nu om ja ska orka upp imorgon till Vfu:n
Men ta hand om er alla!

underbar helg

Har varit hemma över helgen och de har verkligen varit så behövligt och underbart. Först va vi på middag med mormor och resten av släkten för mormor fyllde år förra helgen och på kvällen for ja till Borlänge och festade med Johanna och hade de hur bra som helst. Hem till Mora på söndagen och vidare upp till Bjärre där ja blev bjuden på udnerbar mat och en hel del mario kart spelande ;) har saknat fia nå grymt mycket så de va skönt att få prata massa skit och ta igen all tid. Så idag hämtade jag min dator hos polisen och for vidare till Alexandra och fikade hämtade barnen va ner på stan och pratade en hel del skit och var riktigt trevligt och ses igen har saknat dom och såklart dizel och bosse ;) och så är de så kul och se hur magen växer :) Sen träffade ja emma och vi fikade på stan och pratade om allt mellan himmel och jord. Så social som ja vart den här helgen har ja inte varit på länge har träffat alla ja kunnat träffa så är riktigt gald nu insett hur många ja saknat och vad dom betyder.. Så imorgon åker jag tillbaka till Örebro men ska ner och se om ja ska köpa jackan ja hittade på inter sport är så sugen men den kostar ganska mycket så ska överväga lite under natten ;)
Ska ju ha praktik nu i veckan ska vara på ett demensboende inte mitt val iofs men jag tror de kommer bli bra i alla . fall. De blir en till tjej och jag från våran klass så jag är inte ensam
Men nu ska ja försöka packa ihop mina saker :)

// Linda

Seminarium 2

Hade bara vårat seminarium idag och de gick över förväntan bra de och handlade om etik skit intressant skulle lätt kunna disskutera de i timmar. Följde Belma ner på stan och skriva kontrakt på hennes lght och de gick finemang, sen blev de hemgång och laga lite mat och tvätta och känner att ja verkligen gjort rätt för en massa data tid hehe fast ja egentligen borde läsa lite i mina böcker. Är ledig ända till på fredag då vi bara har en föreläsning sen tänkte ja ta mitt pick och pack och bege mig till Mora ett tag och CSN har bestämt sig för att ge mig pengar vill säga, ganska svårt att åka någonstans utan pengar. Men skulle vara otroligt skönt att få komma hem träffa lite folk ja skulle behöva träffa och bara vara jag behöver verkligen den tiden me er Morabor ;)
Så ja ska försöka boka in så många dejter ja kan och bara mysa och komma tillbaka till mig själv. Och de flesta av mina vänner här nere kommer åka hem i helgen så ja håller alla mina tummar och hoppas på att ja me får göra de.
Är fortfarande sjukt nöjd med mitt Iphone köp alltså ja älskar telefonen och den har de mesta man behöver :)
Letar även efter lägenhet så ja kan få mitt eget så ja kan göra precis va ja vill så ja kan kidnappa hit Tindra lite saknar henne nå grymt mycket och hennes krav på närkontakt som bara är mysigt. Nej sen ska ja kidnappa bosse lite me när husse och matte ska på förlossning, men annars får ja ta tåget hem tills då och låna deras hus tills lilla bebben och dom kommer hem fast de är ju ett tag kvar.
ska poppa lite mer musik och försöka sluta tänka så mycket!

Kram

Iphone

Ja som sagt var ja i sthlm i helgen för att hjälpa erika att flytta och för att få mina böcker av mamma så ja tog mig en trip ner dit på lördags morgonen och sen hem söndag kväll :) Skulle försöka leta upp en jacka men de gick inge vidare antingen var dom för små el för stora så va måttligt irriterad över de precis innan ja skulle åka hem, men så hade ja funderat på att köpa en ny telefon eftersom min börjar paja.. Så va in i en telefon butik och efter en halvtimme kom ja ut med en Iphone :D så de va lite av ett impulsköp fast ändå inte för ja hade tänkt i dom banorna innan att skaffa ett abonnemang och sen en Iphone ;) så nu blev de av och ja kan tala om efter bara en dag med min iphone : ja är kär!! helt överlycklig kan inte förstå att ja köpt den tidigare helt underbar ><
Så är de fortfarande krångel med csn dom säger att ja blir utskriven från försäkringskassan imorrn men de vette fan för de står inget på banken om de.. Så ja börjar bli lagom trött på dom nu ja behöver mina pengar om ja ska kunna klara mig här över huvudtaget och ja är så förbannat trött på CSN just nu. De slutar me att de inte blir nå pengar än och inte från försäkringskassan heller säkert Gaah! jag tror ja blir tokig på de här!!
Men ja har iaf Belma här som ska sova här tills hon får sin lägenhet så de är trevligt :) ska vara lite social med henne nu
Hade bättre än va ja har de just nu ;)

RSS 2.0