Mellanting

Nu är de iaf bestämt att ja flyttar till Örebro har fått lght till sommaren så länge och sen får vi se hur de blir efter de kan vara så att ja brestämmer mig att byta skola till Falun el så går ja kvar de märks väl.
Vi har inte firat jul än hemma hos mamma och de blir bara mer och mer kaos för varje dag jag känner hur mitt hat växer för varje sekund ja vet inte va ja ska ta mig till!!
Men hade trevligt i lördags jag satt uppe hos fiaa och daniel och spelade wii va sjukt kul och så va vi uppe på byhdegården och träffade någon speciell ;) Men hade super trevligt och mysigt där uppe :)
Igår blev de även e roadtrip till Stockholm då Johanna inte hade någon skjuts där ifrån hem till blge så jag Erika och Nathalie åkte ner och hämtade upp min sötnos och vi skrattade typ heela vägen hem skit najs :)..
Ibland så känns allt så bra men så verkar de som man aldrig kan vara riktigt lycklig utan de skiter sig bara :/

//L

God Jul På er alla

Jaha så var de äntligen julafton fast de känns inte alls lika speciellt som förut och ännu mindre nu när inga barn är hemma men vi ska ju ut till farmor och dom sen :) Så nu snart får jag nog slita mig från datron och gör mej lite fin och fixa lite med de sista.
Va på stan med Alx ett tag igår och träffade på nath,riken och sofie så vi tog en fika och sen letade vi vidare och kan ju tala om att de inte bara va vi som va ute ^^,
Har vaknat hela morgonen av God jul sms :D man blir så himla glad av dom eller iaf jag känner mig speciell oavsett att man skickar samma sms till hundra. Nej man ska alltid ha sån gemenskap när de är jul, de är mysigt men tråkigt att man inte kan ha de resterande 364 dagarna.
Nu lär ja fixa lite pyssel :)

God Jul

Julklappshandling

Var ju hos madde igår så vi åkte till Valbo och handlade så irrade runt i diverse affärer och försökte hitta julklappar men är väl sånär färdig med alla inköp. Så åkte vi hem i morse och tog en sväng om i Borlänge och träffade marcus och åt lite sen hem mot mora..Har varit allmänt irriterad dom senaste dagarna kan inte riktigt sätta fingret på vad de är men någonting är de som ligger och gror.
Nu sitter jag och ser på när Alx och Emma tjafsar om vem som är bäst på att sätta upp "tapet" i deras territarium åt holvfe båda vill så mycket och nu tjafsar dom om vem som kan och hur den andre ska göra alltså båda vill styra den andre men kan tala om att de inte går särskilt bra ^^, De är ganska roande med kärleksgnabb och man känner att båda egentligen vill skrika till den andre men båda håller god min hehe.
Dom är så söta när dom står där borde ta ett kort och förgylla tillfället.
Imorgon är sista dan ja kan köpa julklappar har inte hunnit slå in nån än så de blir at sitta uppe hela natten imorrn och fixa med allt pill.
Jag mår bra av er Ni är mina droger ja behöver er för att må bra,
jag är inte menad att vara ensam jag behöver någon som finns där när jag är på väg att falla.

xoxo Linda

4 dagar till julafton fast de känns inte så

Jag har sjuk ångest över julen jag har inte hunnit köpt en enda julklapp jag har inga pengar att köpa nå för och de är hur många som helst som ja ska köpa till, Men måste nog skära ner och bara ta dom viktigaste men hur fan ska man kunna prioritera dom viktigaste?! måste få bli familjen de i så fall.. Va uppe hos fia igår pratade som vanligt en hel del och hon ska hjälpa oss med en hel de loch de uppskattas de ska du veta :) Ibland då känns de som ja vill lägga mig ner och dö för när de väl händer positiva saker så måste de alltid vara någonting negativt för man får då aldrig vara helt lycklig. Men de här ska vi fixa de måste vi för annars går vi under och ja menar verkligen under jag vet att min mamma aldrig kommer kunna klara de här om de går åt fel håll.
Men imorgon ska ja till Storvik till Madde och vi ska till Valbo och handla julklappar och hon ska följa med till mora på Tisdag så då sover ja kvar så slipper hon åka tåg :)
Nu har ja även avslutat min praktik på sjukhuset och ja har haft så sjukt kul och ja är så nöjd att ja fick göra de och ja stortrivdes de beror mycket på alla kollergor och ja känner att de är rätt jobb för mig och den person jag är. Så de är mycket positivt den senaste tiden har verkligen haft fullt upp. men de gillas

4 dar sen är allt över...
xoxo Linda

Du klarar allt med viljan

Jag känner mig svag men samtidigt vet ja att bara ja ger mig fan på något så kommer ja klara de..Och även om de är jobbigt så gör ja de för deras skull för jag Älskar dom! Jag tänker lägga alla kort på bordet och vill man spela fult då kan ja göra de tillbaka och han kastar sten i glashus de är en sak som är säker.
I will get in a fight

Ni ska inte försvinna
om ja så ska kämpa tills ja dör!

13/12

Nu har de blivit lite glest med uppdatering men har hänt en hel del, va ju på jobb intervju i sthlm förra Onsdagen så ja väntar svar därifrån sen har ja praktik uppe hos mamma för att se om de är nå jobb för mig :) Och så kollade jag högskolan och då visar de sig att jag kommit in i Örebro som Sjuksköterska så nu har allting verkligen gått uppåt så är supe duper nöjd. Men allt de roliga har ju ett slut?!
Robin lillebror kom för en gångskull hem men va bara hema 25h och sen åkte han med nattis till sin pappa och nu har deras pappa övertalat Natalie att följa med till Norge fast hon har massa saker vi planerat in men så är de, och de är verkligen skit jobbigt för de känns som alla försvinner ifrån mig.
Men något positivt i helgen va i Fredags då jag drog till Johanna i Blge på Party eftersom hon fyllt 21 så vi festade ända fram till 6 på morgonen men fan va kul vi hade ^^ måste göras om :)
Ska försöka se på en film och döva samvetet.

// xoxo Linda

ibland då vet man varken in eller ut

Helgen har varit ganska händelselös va chaufför i lördags så de blev rätt lugnt, Nath va hemma me så ja umgick me henne och myste hemma :D Sen tog ja svinis sprutan i fredags och ja har ont än idag och har värsta knölen måste tycka lite synd om mej mohaha ;) nej men de va inget planerat ja har velat in och ut har inte ens känt nå behov men så blev de bara så får väl se om ja klarar mig..
Orkar inte tänka vidare måste försöka släppa saker och slippa bry mig som alla verkar kunna utom jag.

Hoppet lever vidare om en vit jul

Igår va jag och hämtade sötaste Tindra har inte sett tjejen på så länge så kidnappade henne ett tag ^^,
och i morse när ja vaknade var de sol och snö helt underbart och de är 1dec om vi har tur kan de bli en vit jul så vi hoppas att de ligger kvar, Dock är de lite kallt men de är bara att klä på sig när ja ska ut med Tindra ja kan ju inte klaga på de redan liksom.
Ja blir lite förvånad över hur livet ter sig ibland jag trodde aldrig jag skulle prata med henne el föra en normal konversation men de har ja lyckats med, och ja är inte en sån person som vill vara osams och skulle ja vara de med någon så är de inte värre än att ja kan ge personen en andra chans, och en del människor har man gett för många chanser att ändra på sig och dom gör inte de i alla fall men dom man minst trodde skulle ändra sig gör de när dom får en andra chans, Jag är imponerad men känner att ja gör rätt val,
Blir kanske att åka till Norge och hämta lillebror i slutet av veckan ska se om Nath kommer hem så ja får sällskap dit så ja har nån att prata med och ha med mig, Så vi hoppas på de nu då :)
Jag är starkare än förut!!
//xoxo Linda

RSS 2.0