30/3

Nu är de bara nån dag kvar tills ja åker hem till Mora :) har inte bestämt mig om de blir imorrn eller på torsdag men ska fundera över natten så hittar ja nog nån lösning.
Nya kursen verkar kul men väldigt intensiv och man måste vara närvarande hela tiden och verkligen lyssna eftersom de handlar om så mycket fakta som man spyr. och de roliga är att de är på latin och ja kan inte påstå att de är ett enkelt språk finns ingen mening med de egentligen men lär väl bli expert på kroppens alla delar i alla fall ^^,
Sen ringde mormor igår och var i upplösnings tillstånd eftersom människan har varit i farten igen och den här gången ska den få igen, Igår var ja så arg att ja höll på att explodera men idag har ilskan blivit ett redskap ja håller på och förbereder och kollar av en massa saker och kollar upp.
Du kan komma undan för ett tag men när du drar på dig granskningar av statliga myndigheter så har du de inte så roligt längre
Ska försöka fokusera på böckerna nu så alla mina hjärtan i Mora ja kommer höra av mig så vi kan ses men ni får gärna messa el nå så ja vet att ni lever ;)

27/3

Idag ska ja ner till Elin och hennes pojkvän på förfest sen ska vi ut och röja en hel del hade vi tänkt ^^, riktigt najs och dagen har spenderats men att städa och tvätta hade tvätt tid i morse sen fick ja nå städryck så ja började dammsuga och plocka undan och byta sängkläder och gjorde de allmänt fint :) men när ja skulle vädra fick ja världens chock för i vädringsfönstret sitter en Spindel och den va inte liten utan större än vanliga och de såg ut som svarta änkan och ja höll på att dö av skräck.. ja stängde fönstret och fick smått panik över att de kanske fanns fler och ja börja inbilla mig saker och ja vet att ja är löjlig med min spindel fobi men ja kan inte hjälpa de jag hatar verkligen spindlar dom är äckliga och farliga och inga djur man vill ha hemma!! nej de va obehagligt så nu har ja verkligen städat rent allt! men de kommer de väl fler eller nå nej usch de är äckliga djur så är de bara..
Blir nog kul ikväll va ett tag sen de va utgång sist eller senast var i torsdags men innan de.. ^^ i Påsk kommer ja hem till Mora i alla fall ska bli lite skönt (:

Min humor på högsta nivå!



Satt och kollade in Youtube efter saker att skratta åt eftersom ja är så sjukt seriös me allt och de pallar ja inte me så därav min inspiration av youtube och hittade Fågelturken asså de här är något av de roligaste jag sett på länge och ville dela med mig av den sjuka humorn jag besitter ^^,
kom även fram till att jag inte kommer bli vuxen någonsin för ja tänker ha samma humor om inte värre när ja blir äldre och ja kommer dampa som ja gör nu för ja kan inte vara Über seriös eller jag tycker inte om att vara de så de så!!
Sen till Klantarslet Linda idag jo ja skulle laga mat och skära upp potatisen och stod vid skärbrädan och allt gick av bara farten så när ja ska lägga potatisarna i kastrullen ser ja hur hela skärbrädan är full av blod och även mina potatisar.. jag har lyckats skära världens jack i pekfingret och inte märkte något när ja stod där och skar allt de är ju verkligen lyckat! så hade ja inte nå plåster heller så de blev lite provisoriskt plåster med papper och tjep, de kändes inget när ja skar mig men nu gör de skit ont och ja beter mig som om ja inte hade nå pekfinger.. ja vet ja är lite löjlig men kan man undvika smärta så gör man de åtminstone om man är mej

Jag kommer kanske bli smart nångång

Just nu pluggar jag 24/7 eftersom vi har tenta på torsdag och ja har varit ganska slapp fram tills igår då ja kom på att de vore bra att börja plugga om ja nu vill få godkänt så har suttit konstant från 9 i morse till 17 med typ lunch i mellan och sen fortsatt. Så ja har en chans att bli smart på kuppen ganska bra va ?! ^^,
och så här kommer de se ut tills på torsdag har ja en känsla av..men har kollat på gamla tentor idag och ja kunde en del och så insåg ja vad ja behövde plugga på så ganska smart move att kolla in allt de gamla me :P
Så imorrn har vi de sista seminariumet för den här kursen och de känns sååå skönt!! så har vi den skiten ur vägen men lär sitta hela dan imorrn me men men..
Ska ta lite paus från läsandet och städa och fixa lite så kanske ja får mer motivation sen kan ju alltid hoppas ><

Resultatet av min bakning

Gjorde ju sockerkakan som Alex gav mig recept på och ja kan lova att den blev god men inte som alex mormor men de hade ja aldrig fixat ändå förens jag är 65 år. Så nu blir ja snart the baking chef ^^, nästan så och Sandra fick me sig en rejäl bit hem så hon och Tindra kunde smaska på.
Och ja nu har mitt lilla hjärta åkt hade hemskt gärna sett att hon va kvar längre men ja har en hektisk vecka med ton av plugg inför tentan plus att jag har seminarium i veckan så kände att hon har de bättre hemma med resten av vovvarna :) Men ja saknar min lilla tuss hon är som min lilla bebis men får se henne när ja kommer hem igen :)
Som sagt har vi hur mycker plugg som helst och de är en hel del att göra så lär sätta fart om ja inte ska kugga    tentan  

Ni skulle ha smakat kakan den va suverän önskar att de gick att teleportera så ni alla kan smaka för ja är jädrigt stolt över mig som klarade att inte göra den bränd eller torr ^^

coca cola beroende och Cheez Ballz

Idag ska sandra åka hem men har varit så underbart att ha henne här och prata om allt och tagit våra nattliga promenader med min älskade Tindra. hela helgen har bestått av god mat och massa film!! och igår köpte vi både Cola och cheez ballz och kan säga att de är beronde framkallande du kan ite sluta äta de är fan värre än knark ^^ så illa är de kanske inte men de känns så för stunden. Och så har vi nördat me massa spel på min Iphone så för tillfället sitter sandra i min säng med min iphone och spelar spel och jag bloggar och sjunger till spotify.
Har även hittat min favvo låt just nu och de är Lady gagas nya Telephone som hon gör med beyoncé och man måste se videon till för den är sjukt intressant asså den kvinnan är Amazing hade lätt gått på hennes konsert med efterfest och hela kitet om ja haft tid men kommer ha sjuka veckor framför mig med massa skolarbete efftersom allt vi kommer göra betygssätts så lär vara en duktig flicka! men jag VILL så gärna.
Fick även ett sms av Alexandra igår där hon hade fått receptet på hennes mormors goda sockerkaka, som ja så gärna ville ha så hon la upp de på sin blogg så nu ska ja försöka mig på den här bakningen och de får vi se hur de går..
Men håller er uppdaterade om resultatet

Måndag

Den här helgen har gått fort och den har spenderats väl, va ut med alex och benke i lördags och släppte hundarna i deras stuga helt underbart väder var de också :) så stannade ja på lunch/ middag och såg på äntligen midsommar var en väldigt klockren film sen spenderades helgen även med Nathalie och Tindra som ja för övrigt ska ta med ner  till Örebro och idag blir de plugg men först till Fiaa och hälsa på va ett bra tag sen ja träffade familjen Ståhl så ska bli najs plus att ja ska få träffa min man CASPER så ja är über lycklig ;)
Men nu ska ja skjutsa Tindra till Annelie medans jag åker upp dit så ska ja hämta henne lite senare
Har en hel del mål med livet just nu och ja känner att ja ska lyckas med allt så nu kör vi.

Underbara soliga dagar

Ja nu måste ändå våren vara på väg för de har varit sol i 4 dar i streck och de har varit varmt me eller om man jämför med dom -20 de har varit förut ><. Nej jag älskar de här vädret, vi hade bara seminarium idag och slutade vid 14 med 3 timmars hål imellan annars hade ja slutat mycket tidigare men sånt är livet, Tyvärr har vi en föreläsning på fredag som vi egentligen skulle ha förra fredagen så vi är inte lediga på fredag men åker till Mora då och lämnar bilen och då vet ja exakt vilka jag ska våldgästa xD Så Fia, och alex & benke ni vet vem som kommer stå på eran tröskel nu i helgen (A) om ni är hemma förstås.. Men känner att ja behöver lite stöd och vem kan man hämta energi ifrån?! jo sina vänner såklart så ska bli riktigt trevligt tycker jag.
Idag har jag städat ända sen jag kom hem eftersom mitt käk var i en enda röra sen förra veckan då jag fick me mig massa kökssaker från Mora och från Alexandra och ja är verkligen tacksam för bidraget :D behövde verkligen alla saker, så nu är de fixat och klart och nu är de bara mitt rum klar så är halvvägs med de så kör resten imorrn så de kan vara fint tills ja åker ifall de skulle komma nån och bo här.
håller på och lagar lite mat men är lat så de blir korv med pommes så känner lukten av mat och de kurrar i magen fast är egentligen inte hungrig men äter för att ja måste annars dör man ;)
nu har ja även börjat kikat i böckerna för nästa kurs och de börjar bli riktigt intressant nu och de är just dom här kurserna jag kommer älska visst de kommer bli J*vligt tufft men de är ju något du lär dig för alltid och de handlar om kroppen och ja är sjukt fascinerad av hur vi människor fungerar, men kommer nog svära mig fri från de ja nyss skrivit men då får ni peppa mig för ni som känner mig vet hur mycket jag älskar de här och hur mycket jag bvill de här och då FÅR man inte ge upp, Och de gäller söta Fia me för ja är så otroligt stolt över dig hur du kämpar med både Casper och dina studier och ja vet precis hur du känner för alla studier och allt  som har med skolan att göra och ja kommer fortsätta peppa dig tills du spyr ;) nej men ja VET att du kommer klara de här och bli en underbar lärare så Keep on rocking hun <3
Nu blir de lite mat i magen så
bye bye

Mycket som händer omkring mig

Har blivit aldeles för dålig uppdatering men de har hänt så mycket så tyvärr har jag inte prioriterat bloggen utan bara försökt ha huvudet ovanför ytan, Som ja skrivit förut så var mamma på rättegång angående barnen och hon och advokaten enades om att barnen tillfälligt ska vara hos deras pappa då domaren kan välja att döma annorlunda med tanke på situationen, förstår mig inte på de svenska rättssystemet... Men dom ska vara här alla lov och lite till, så deras sportlov spenderades här och jag fick äntligen träffa mina Älskade syskon och kan säga att de blev mycket tårar och jobbiga stunder men inget kunde förbereda mig för avskedet när dom skulle tillbaka de var separationsångest och alla grät Natalie började krama mig och Erika och vägrade släppa har aldrig haft så svårt att släppa taget och de va många tankar som for genom huvudet om jag inte skulle ta barnen och åka iväg långt från alla elaka människor och hur långt vi skulle ta oss innan de skulle strula och hur framtiden skulle se ut.. Nej mitt hjärta gick itu när vi skulle säga hej då de var ungefär som att ta farväl av en person som ligger för döden, man vet inte om man kommer ses igen och de har varit en känslomässig bergochdal bana.
Åkte ner till Örebro på Söndagen för jag skulle bistå med bil åt krille och elina när dom flyttade men de slutade inte som de skulle utan bilendog utanför Lindesberg och då¨är de bara 5 mil till Örebro så vi stod en timme i iskall kyla och väntade på bärgaren som bara skulle köra oss till Lindesberg först efter dom har regler som säger att bärgningen ska ske till närmsta märkesverkstad men de hela slutade med sovdags vid 2 och efter att ha varit ute och kört i 12 timmar jag hatar för tillfälligt min volvo så den tänker ja ge upp och nästa gång den ger upp så tänker jag ELDA upp skiten!! men nu har den varit in på verkstad så hoppas jag tar mig hem med den också xD
Alltså ibland blir inte livet som man tänkt sig, har min svacka just nu så behöver någon som kan försäkra mig om att de blir bra igen.. Något positivt är att jag fick Godkänt på min första tenta och de behövdes verkligen..
Men alla mina änglar ta hand om er <3

RSS 2.0