30/3

Nu är de bara nån dag kvar tills ja åker hem till Mora :) har inte bestämt mig om de blir imorrn eller på torsdag men ska fundera över natten så hittar ja nog nån lösning.
Nya kursen verkar kul men väldigt intensiv och man måste vara närvarande hela tiden och verkligen lyssna eftersom de handlar om så mycket fakta som man spyr. och de roliga är att de är på latin och ja kan inte påstå att de är ett enkelt språk finns ingen mening med de egentligen men lär väl bli expert på kroppens alla delar i alla fall ^^,
Sen ringde mormor igår och var i upplösnings tillstånd eftersom människan har varit i farten igen och den här gången ska den få igen, Igår var ja så arg att ja höll på att explodera men idag har ilskan blivit ett redskap ja håller på och förbereder och kollar av en massa saker och kollar upp.
Du kan komma undan för ett tag men när du drar på dig granskningar av statliga myndigheter så har du de inte så roligt längre
Ska försöka fokusera på böckerna nu så alla mina hjärtan i Mora ja kommer höra av mig så vi kan ses men ni får gärna messa el nå så ja vet att ni lever ;)

Kommentarer
Postat av: Sofiaa

Du är utan tvekan en fantastisk person.

2010-03-30 @ 21:33:58
URL: http://stahlbebis.blogspot.com/
Postat av: Alex

Heej tjejen!!

Hoppas verkligen att det löser sig för dina syskon o mamma.

Jaaa tycker verkligen att vi ska ses och ut med hundarna. Diez skulle gilla det sååå mycket!!

Syns till helgen!

Kram

2010-03-31 @ 12:24:34
URL: http://livinglexxi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0