själv tortyr

Varning nu kommer ja bli känslosam och skriva av mig för ikväll är en såndär ångest saknar livet kväll jag skulle behövt nån att krama om och som säger till mig att allt blir bra. Jag ler nästan alltid för jag är sån som person ja vill liksom inte tynga ner någon me mina problem, men just nu blir allt fel ja känner att ja håller på att gråta för minsta lilla allt som påminner om de som gör ont i hjärtat. Mina syskon är kvar i Norge och ja tycker nå så fruktansvärt synd om mamma och alla vi som är drabbade, ja förstår inte hur man kan vilja sina barn så illa!! från de ena till de andra
så sitter jag och plågar mig me saker som ja intalar mig själv ha glömt och kommit över, men de gör ont att se att personen man en gång tyckte om han glömt en och raderat en helt från livet, ja har aldrig kommit över de och ja sitter och plågar mig me minnen och låtar och bilder, Fast ja gör de när ingen annan ser för ja har ju intalat resten av världen att de är så. Att ja inte ens kan hata båda parterna är ännu jobbigare, men va säger man du ska ha dina vänner nära men dina fiender ännu närmare. Jag vet varken in eller ut,
Jag ska väl egentligen vara glad jag fick flytta till en helt ny stad och börja om från början där jag avgör hur min början ser ut, och ja väljer den ljusa delen av mitt liv mina söta vänner som ja saknar hemma, ni ska veta att ja pratar om er jämt, och när de blir för allvarligt så skämtar ja bort de, för de inte ska bli så personligt men ibland då orkar man inte som idag typ, kände att ja bara va tvungen att få ur mig alla jobbiga ord och känslor.
Sen finns de dom ja saknar som ja inte vågar berätta de för, jag vill gärna bara ringa dom och låtasas att allt är som vanligt men de går ju inte alla ggr...
Måste försöka få lite sömn den här natten om ja ska orka ha seminarium känner bara en sån enorm tomhet just nu

Tiden tar allt

Skolstart och strunt

Nu har de blivit lite dåligt med uppdatering men som ni kanske förstår så har ja de ganska fullt upp vi har haft föreläsningar varenda dag sen vi började och då menar ja inte bara en utan oftast 3 el 4 per dag!! jag vet min hjärna håller på att koka över men försöker att sätta mig in i tänket igen de va ju som sagt ett tag sen jag läste i skolan. De har varit plugg och fest den senaste tiden och sjuka galenskaper ;) igår hade vi mellanstadiedisco så hade den här snygga frisyren, ser ju ut som ja är 12 el nå ;)




men sjukt kul hade vi iaf först hade vi förfest och "disco" på Bärseback och senare drog vi ner på Strompis där vi nollor kom in gratis plus att de va halva priset på all alkohol inne där ;)
De va ett helt okej ställe och de är en jädra skillnad mellan Wasa och de här men de mesta knäcker ju wasa liksom, jag har inte hunnit ha sån hemsk hemlängtan än, tror de är mest för ja hela tiden har något och göra plus att jag lär känna massa nya människor här nere :)
Och de är en hel del festande här nere de är verkligen party flera dagar i veckan, så nu mina vänner vet ni va ni har och vänta er när ni kommer ner mohaha ;)
trivs faktiskt väldigt bra tycker om Örebro som stad. ja har ju liksom varit här lite tidigare så är inte så ovan och så är ja ju inte ensam om att vara ny, Har träffat 2 tjejer från mora och båda är äldre än mig och gått här ett längre tag men de är ju fortfarande landsmän .
Ska ta en powernap så ja klarar kvällen

 


Örebroare

Nu har ja Finally flyttat så bor i rum i ett hus 3km från skolan helt udnerbart mitt rum är lika stort osm vårat vardagsrum hemma så de här kommer gå fint jag har dock inte orkat packa upp allt än men de kommer väl jag har ju som sagt en hel helg på mig fast kommer bli massa tok dom första dagarna ska på nollning imorrn el de håller på flera veckor framöver så idag är väl en stor grej men ja hann el hinner väl inte på den jag har väl tid än men har inget gult plagg och så lär ja kolla bussar haha men imorrn  smäller de då blire PARTY med alla nya stundenter och ett helt universitet med snygga killar snälla tjejer och en HELT ny stad och nya människor och ja säger Wasa släng dig i väggen!! de här kommer bli toppen.
Jag har äntligen lämnat tryggheten hemma de va jobbigt speciellt att åka hemifrån och veta att här kommer jag aldrig mer bo på "riktigt" så nån tår fälldes de, men mamma lovade att komma ner någon helg snart och då skulle vi åka till Ikea i marieberg de tar typ 10 min från Örebro.
Men nu är jag alltså officiellt örebroare men jag kommer aldrig prata som dom för så snyggt låter de inte ;)
Så får alla mina söta vänner komma och hålla mig sällskap och hälsa på mig :)
Nej ska försöka packa lite till och sen lägga mig i min nya 180 säng och se på en film ;)
I LOVE IT

Snart är de dags!

Nu är de inte långt kvar tills ja ska flytta bara 4 dar plus att en av dagarna ska jag ner till Örebro, så de är väldigt verkligt, jag har dock inte orkat packat riktigt än utan ja kommer panik packa men de gör inget :D.
Spännande saker.
Va på MRT idag och kollade gallan så får se hur de såg ut sen när ja ska träffa min doktor, Fick dricka kontrast som inte smakade mumma alltså de va järn ja skulle dricka, både konsistensen och färgen liknade nyponsoppa men kan lova att de verkligen inte smakade så!! Fy F*n va äckligt de va tortyr att dricka de där och ja fick bara i mig hälften men de gick bra ändå :) Så nu är de gjort så de kanske händer nått någongång.
De känns pissigt men allt just nu men de känns som att de kommer ordna sig senare men ja vill liksom att allt ska vara bra nu ja vill leva ett normalt liv nångång..

Tiden tar allt

Lite förändring i mitt liv

Har varit lite dålig med uppdateringen men har haft fullt upp. Jag har fått ett rum i Örebro där ja hyr så länge tills ja får den lägenheten jag vill ha :) Så de känns perfekt tror jag har insett nu hur rikigt allt håller på att bli. Jag ska verkligen flytta till Örebro jag känner inte en kotte men får väl ut och ragga kompisar (:
Känner att de kommer bli super bra allting men lite skrämmande eftersom jag aldrig flyttat hemifrån rikgit förut om man inte räknar USA el emma. Men ska bli roligt och blir att pendla ganska mycket fram och tillbaka eftersom ja ska ner på registrering på Onsdag sen flytta in på Fredag och sen börjar ja på Måndag. Och imellan alla dessa dagar så ska ja till läkaren som är i Mora lite kaos men bättre de än inget.
Ringde lillasyster idag och försökte prata med henne men hon grät mest och ville hem hur kan man vilja göra så mot sitt eget barn?! de är fördjävligt och Soc säger ni har gemensamvårdnad vi kan inte göra något!!
Men ungarna har Allmän SKOLPLIKT!! !

I got a Bad Romance...

2010

Jaha nu har vi redan bytt år kändes defenitivt inte så igår. Jobbade som sagt på hotellet och de va en minnesvärdkväll 2009 slutade dåligt och de nya året började ännu värre.
Så när ja kom hem och la mig så kändes de som att ja hels ville vakna upp till nå mycket bättre.
Men mitt 2009 har varit väldigt händelserikt jag har gjort saker jag aldrig trodde ja skulle göra lärt känna vänner som jag kommer ha för alltid,
Men nu är vi inne på ett nytt år så varför inte göra de super duper bättre? De är fredag och nu blir de åka av för ikväll blir de party.
Ïbland måste man se de positiva även fast de känns som de inte finns ett slut på eländet.
Nej Tack alla mina fina vänner ni har en speciell plats i mitt hjärta :)


Here we come 2010

RSS 2.0