Hugo Rosas

Ja den här killen är helt otrolig han har en super skön blogg me helt sjuka challenges och en hel del trevliga tävlingar som den jag är med i just nu, som är om en Guess väska som itne hade varit helt fel att äga, men jag skulle rekomendera er alla att läsa hans blogg www.hugorosas.se och här länkar jag även tävlingen så ni också kan vara med och vinna den http://www.hugorosas.se/home/1-allmant/615-4-lax.html#comments
Sen måste ja ju erkänna att killen är het och ser inte alls dum ut ;)
Så in och kolla och tävla vettja ^^,
Nu måste ja fixa lite käk innan jag smälter bort här hemma

Eclipse

Ikväll eller snarare inatt ska vi se Eclipse hur underbart som helst har väntat på den ända sen jag såg new moon :D helt underbar film :) så nu ska jag och hela gänget gå och se filmen inatt och dregla över robert pattison och Taylor och jag lovar att vi inte är dom enda brudarna som kommer göra likadant, de som är lite halvjobbigt är att den slutar vid 2 och jag ska upp och jobba klockan 7 så de är inte lika najs men va gör man inte ;)
Blir även ensam hemma imorrn eftersom mamma är i sthlm hos moster och H och S åker dit dom med imorgon så jag blir helt ensam tills nästa vecka om inte Nathalie och patrik bor här udner tiden så ja slipper vara ensam ^^,

kungligt bröllop

Ja nu har de gått ett tag sen ja bloggade men har haft ganska fullt upp hemma och en hel del att göra, udner tiden har jag hunnit bli rödhårig och barnen har kommit hem och imorrn blir de att tatueras så schemat är ganska späckat. Eftersom barnen är hemma så umgås vi mest med dom och hittar på massa kul, igår bakade vi för fullt, de va både kladdkaka och muffins ^^,
Så måste ja bara skriva om bröllopet, jag har inte följt alla förberedelser till punkt och pricka men de har ju varit svårt att undgå allt eftersom de blev färre dagar men igår så va de äntligen the big day, och ja va faktiskt glad över att sitta hemma i soffan och ha första parkett eftersom vi fick se allt även om de hade varit mäktigt att vara i stockholm, men de va den mest underbara bröllop jag sett jag satt nästan och grät för de va så vackert, vigseln var hur fin som helst, Daniels tal till viktoria var ännu vackrare och de kändes att de va äkta kärlek. Visst de kostar pengar men hur ofta gifter dom sig?! Jag är stolt över Sverige och att våran kronprinsessa har gift sig och de va verkligen sagolikt som ett sagobröllop.
Snart är de dags och börja jobba, har inskolning på tisdag så nu ska ja hjälpa jörgen att bygga färdigt våran trapp och sen träffa Nathalie och patrik :)

härliga tider

Har haft de fullt upp med diverse tentor och plugg till dom därför har de blivit väldigt dålig uppdatering men ska försöka sammanfatta helgen. I fredags hade vi tenta i del 2 och den kändes väl okej men känns som de kan gå åt båda hållen, Sen på kvällen blev de att plugga för fullt inför omtentan som var 8 på lördagsmorgonen, så emma hjälpte mig att plugga, och den gick väl bra ja skrev på allt och var mer säker på den här än sist.
Emma kom ju hit i fredags efter ja haft tentan och hon fick agera lite förhörsledare men de gick ju finemang ;) sen va vi ut igår för att fira att ja snart är klar med 1 termin yihoo ^^, Blev en hemsk middag på kvällen, skulle grilla tänkte vi så vi for iväg köpte engångs grill och lite alkohol, när potatisen var i ungnen tände vi grillen och så skulle man vänta i 15min, vi väntade 5 och sen kolla ifall de brann, gjorde de de ?! Nej såklart inte så försökte lägga papper i och tända på men resultatet blev en hel del rök och ja skar upp tummen på grill nätet, så vi fick steka köttet som hade legat i marinaden för länge, för fläskfilén var aldeles brun innuti av soyan, så de blev att försöka krydda bort smaken och äta de som gick, så de blev inte alls som vi tänkt oss,
Emma ska stanna här tills ja ska hem på tisdag så har sällskap ända tills då, så dagen som kommer består av att skriva färdigt EKG-rapporten, städa, packa alla väskor hem, plugga lite vetenskapsteori och sen ut och visa Emma lite mer av Örebro.
Vaknade dock 4.30 i morse inte allt för smickrande tid, har försökt somna om men är tvärpigg så nu sitter ja här vid datorn medans emma sover och skriver rapport och bloggar halv 6 på morgonen men va gör man inte..
Ska bli riktigt skönt med de efterlängtade sommarlovet bara vara hemma, ska visserligen jobba men de är ändå skönt att vara hemma och bara slippa tänka på plugg.

U make me wanna surrender my soul <3

Sommar och sol

Nu är de officiellt sommar eller de va de igår men kom på de idag för de är som sagt redan Juni och helt underbart väder de enda minuset är väl att jag måste sitta inne och plugga men ja har fönstret på vid gavel och solen lyser på mig och jag sitter i bikini och upptäcker hur underbart livet är. Och solen gör verkligen en på bra humör de spelar ingen roll hur arg eller sur du än är så blir du glad av solen den är helt underbar. Har även kommit fram till att jag kommer att bli bortskämd med solen här för här har de varit sol i en veckas tid och termometern har stått stadigt på 25grader från 10 på morgonen till 19 på kvällen och jag går med nästan inga kläder på mig för de går inte utan att svettas ihjäl. Och ja försöker sola mina vita ben som aldrig vill få någon färg men de ska vi ändra på den här sommaren. När alla tentor är klara så ska ja lägga mej och steka i solen så jag kan få min efterlängtade färg den här sommaren ^^,
Har städat klart i lägenheten nu så den skiner (nästan så) har dammsugit och torkat golv bytt sängkläder och dammtorkat och så duschade ja av mig all smuts efteråt och nu sitter jag med vindruvor och solar och pluggar, och just nu kan inte livet bli bättre, jag önskar att jag kunde spola fram tiden lite så allt de här hemska pluggandet tar slut. Men så länge njuter jag av solen och värmen.

Är ute och tar en välbehövd promenad i de ...

img_0548 (MMS)

Är ute och tar en välbehövd promenad i de underbara vädret är 20 grader och klockan är snart 21 helt sjukt :) men saknar dock lite hundar att gå med ;)


sliten

Just nu känns de som ja pluggar 24/7 och de är nog verkligen så föesöker få in massa nytt men de känns som de bara sväller över i hjärnan så ja får se hur tentorna går men men, börjar känna mej sjuk eller någonting är de för ja svettas som en idiot och ont lite över allt men ja har inte tid med att bli sjuk utan ja måste vara pigg och kry tills allt är klart ju. Men ska i alla fall bort till skolan och sitta och plugga lite med Belma och Anna så ska väl dra mig här ifrån så ja får någonting gjort, just nu sitter ja bara och läser allt om och om igen och de går inte att få in den informationen. I våran anatomi bok com är lika stor som ett vanligt skrivblock, ska vi läsa ungefär 250 sidor så allt får inte plats, de jobbiga är att ja har omtenta på del 1 och då har ja ännu mer och plugga :/ suck men den 8:en är allt över för mig iaf och ja får äntligen åka hem och de är bara 6 dar kvar nu yey!!
Puss så länge!

RSS 2.0