Ny vecka

Ja äntligen Måndag eller ja vet inte ens va som händer i veckan :P.. Men vet att imorrn ska jag med lilla syster till tandläkaren i Falun. Hon har nämligen tandläkar skräck så hom måste till falun och sövas varje gång hon ska dit annars funkar de inte. Och mamma ska bort med jobbet så jag ska följa med henne.
Idag har de varit lite sol på morgonen och ja har inte gjort nå vettigt alls bara suttit hemma väntat på ingenting jag hatar verkligen att inte ha ett jobb jag sitter bara hemma hela dagarna för alla andra jobbar ju så jag har ingenting att göra så önskar att ja kan få jobb snart eller rättare sagt att ja får positivt svar på mina ansökningar.
Kina puffar is the shit! ^^


It's a heartache

Vill hitta på nånting nu vill vara impulsiv glömma allt de dåliga, bara vara åka bort ett tag skulle verkligen behöva en semester från livet! Åka dit ingen kan nå mig och bara vara gömma och glömma allt de dåliga. Jag hittade massa bilder på mig och han, De känns i hjärtat jag vill att allt ska vara normalt att han kommer på varför han en gång gjort slut me henne! I really need you tonight
Jag låter väldigt bitter och är nog en aning bitter. Ni vet den där känslan när man vet att man bara ska ha nått man bara vet de så gör man allt för att de ska bli så, Men för mig gäller nog bara att släppa taget. Men allt påminner ju om honom bilder, sånger, kompisar, ja kan inte gärna skita i att leva för att de blev så här!
Men ibland är de så enkelt att bara ge upp strunta i att leva för sin egen skull. Men jag trodde att jag hittat rätt och va verkligen säker på att allt skulle bli bra bara ja kom hem och vi träffades.
Något som är positivt är att ja lär mig hantera sorg, Men de gör de inte enklare för mig att träffa killar
känner att ja inte litar på en enda karl just nu, dom kan gömma sig ja vill inte ens träffa nån och dela me mig av mina känslor, de får ta den tid de tar. Måste slicka mina egna sår först och låta dom läka.
Mina underbara vänner ska ha cred för att ni ställer upp och låter mig älta allt och ifrågasätta de mesta.
ni är underbara <3

Fest igår = Bakis dag

Igår va ja ju på fördelsedags kalas för Emma som fyllde 20 :) stannade inte så länge kände mig mest i vägen och utanför, Jag brukar väl aldrig vara den som känner så utan ja tar för mig men när de gäller Mora folk så tyvärr jag kan inte med dom, Även fast vi gått i samma skola i flera år så kan dom inte ens försöka konversera eller säga ett kort hej!. Nej de va konstigt men gick ändå dit för E skull.
Sen fick jag och andra Emma ett ryck och fick för oss att festa i Rättvik så ja hämtade upp emma och vi åkte till Rättvik till R och började festa. Snäll han är som lät oss sova där och vara vaken för vår skull :)
De blev bowlingen där Claes af Geijerstam (stavning?) var Dj , han förra idol domaren, hur frän gubbe som helst ^^Åkte hem vid 6 för att ja mådde dåligt, plus att de alltid är skönare i sin egna säng, ni ska veta hur skönt de va att tvätta bort smink, borsta tänderna, dricka litervis me vatten och sen somna om tills långt in på eftermiddagen.
 
Jo de hände en till sak, vet inte om ja ska skratta eller gråta,
Vi ringde han på natten fast från dolt nummer, Han svarade!!!
Men de  va emma som ringde vi låtsades inte som ja va där. Men de kändes i hjärtat, han svarade för en gångs skulle troligtvis för de var dolt nummer men fortfarande han lever!
Ja vet inte hur ja ska hantera dom känslorna de blev väldigt jobbigt.
med tanke på att jag bara va 1km ifrån han, Varför ska allt bli så komplicerat för? Jag måste nog acceptera att de är så här, Men ja VILL INTE!! Den killen har mitt hjärta i sina händer
Jag vet inte ens själv hur de kunde hända.
Ska försöka ta mig ur sängen någon gång under dagen!


Fartfylld dag

Igår hade ja verkligen super trevligt åkte inte från borlänge förens kvart över 11 på kvällen så va inte hemma förens typ halv 1.så blev att dricka en massa energi dryck för att inte somna, Va helt underbara människor där, hur sköna att umgås me och lätta att prata me, så ja behövde inte vara orolig för att ja inte kände någon för de gjorde inte alla.
Idag blir de ännu mer att göra, ska försöka hinna ner på systemet innan de stänger och sen göra lite saker och iväg till söta rara Emma som fyller 20 =)
Ska bli väldans trevligt, så får se vad som händer efter de om de blir krogen el till sollerön för nå fest där.
Men måste ta en dusch först för att piggna till, sitter fortfarande i sängen, har inte orkat gå upp ^^

vila

Fick ett städ ryck på eftermiddagen hade inget alls att göra och ja tyckte de kändes dumt att bara sitta hemma och göra inget så för att vara snäll mot mammsen som brukar klaga på att ja aldrig gör nått. Så städade jag huset så dom skulle komma hem från begravningen till ett ny städat hus :) snällt va?!
Så efteråt så åkte ja ner på stan och lunchade me Alx och hela arbetsteamet från Monetar
Snacka om sköna människor skit kul hade jag iaf satt och skrattade mest hela tiden åt allas prat i munnen på varann och fina pikar.
När ja kom hem va ja lite trött så kollade på tv men kände de va rätt skönt att vila lite hehe inte så ovanligt för mig.
Men nu är ja lite piggare och väntar på mamma och Jörgen nu.
Imorrn blir de fullt upp hela dan direkt på morgonen ska jag till arbetsförmedlingen, sen direkt efter åker ja till Horndal och ska träffa Erika där och vi ska prata och fika lite, och vid 18 ska ja till Johanna som ja träffade i USA på avskeds middag för hon flyttar till stockholm. Och sen hem på natten och sova :)
fullt upp men kul ^^

Skriva CV åhh svårt!!

Ja jag försöker vara lite kreativ när jag är själv hemma, har en tendens att bli lat och sitta framför tv:n el datan. Men nu har jag gett mej fan på att få ett jobb och ett väldigt intressant sådant :)
Jag var nämligen in på arbetsförmedlingens hemsida och letade efter jobb, så kollade jag på sociala arbeten och¨då dök Kriminalvårdare upp, och jag nappade direkt. Tänk va kul att få jobba på häkten eller fängelse. En kriminalvårdares huvudsakliga uppgift är att ha den främsta kontakten med de intagna fatta va cool och spännande jobb. Så nu försöker ja skriva ihop ett intressant CV och de är inte de lättaste.
Som typisk svensk vill jag inte överdriva hur duktig jag är fast jag vet att ja måste göra de för att bli intressant.
Men lite fördel har jag som tjej eftersom de är ett mansdominerat jobb och dom vill gärna ha så könsfördelat som möjligt och de söker 60 tjänster vilket ger mig en hyfsad chans. De är ett jobb jag verkligen vill ha och nu ger ja mig fan på de och kommer skriva de bästa CV:et. Kommer inte ge mig förens de är perfekt!
Såg föresten Män som hatar kvinnor igår och den va faktiskt skit bra, visserligen har jag läst böckerna men ändå den berörde väldigt mycke!
Efter filmen fick ja äntligen tag på A så jag hämtade upp han så åt vi donken och pratade massor så sov ja där för mamma och dom skulle ändå åka tidigt så blev själv vilket som så kändes roligare att vakna upp med någon annan i huset.
Är väldigt positiv idag vet inte varför men känns super skönt! poppar musik och skriver mitt CV de blir nog toppen till slut.

Regnet öser ner

De här vädret gör en inte så positivt inställd direkt. Men känner mig allmänt nere i alla fall men de är väl så ibland och alla kan vi inte vara positiva hela tiden heller.
Igår träffade jag Emma på kvällen först va vi på donken såg snygga killar och dom va INTE från Mora så de bådade gott kände att jag fortfarande kunde känna attraktion för en kille och brydde mig om hur jag såg ut, 1 poäng till mitt lag, Så
åkte vi till rättvik skulle träffa R. men va tror ni  ja gjorde innan då ? jo va tvungen och kolla om han jobbade el var hemma och alla känslor som jag inte trodde fanns kom fram när jasåg bilen och visste vart han va. De blev så bara vi va i Rättvik och så va ja ju tvungen att kolla. Ja vet inte ens va ja skulle ha gjort om jag sett honom eller henne för den delen! Jag hatar mina känslor just nu!
Kom ihåg en sak min farfar alltid sa när jag som liten gjorde ille mig : De går över tills du har gift dig.
Och de är sant de håller i sig ett tag men till slut glömmer du smärtan och går vidare.
Ska försöka palla mig ner på stan i alla fall och fika me kusinen och shoppa de finns inget bättre än att shoppa för de får dig på så mycke bättre humör.

Vill så gärna bara kunna skrika till dig

Fuck you, fuck you very very much
we hate your hole crew
so please don't keep in touch

Frustrerad

Är sjuk igen den här himla sjukdomen går ju aldrig över är inne på 3:e veckan nu de blir bättre med lite mellan rum si sådär 2 dar är ja " frisk" sen får ja feber igen och ont i halsen. Men är väl nån lång dragen förkylning.
De värsta me att sitta hemma och vara sjuk är att du hinner tänka på allt du inte vill alla dolda känslor kommer upp så de känns som ja mår dåligt både fysiskt och psykiskt, Försökte ringa han idag igen men inget svar, som om ja trodde att de skulle vara de?!  Långt inne hoppas ja att han ska svara och ge mej en rimlig förklaring eller bara säga att de är ett stort missförstånd.
Ja förstår inte varför jag plågar mig själv me de för de blir bara jobbigt men känns som ja måste tänka på han så jag kan sluta göra de någon gång i mitt liv.
I efter hand så tänker man alltid " tänk om" men då hade ja inte varit där jag är nu och tänker man så blir man knäpp i slut ändan nej känner att jag lägger nej de där me killar ett tag nu!

skogen och sjuk igen!

Hjälpte lilla farfar idag i skogen va dock inte lika duktig som han men jag är faktiskt 57 år yngre han han så ja va duktig på mitt vis. Sen fick han sockerkänning han har alltså diabetes och sockerkänning får man när kroppen får för mkt med insulin och då blir han helt snurrig i huvudet vet knappt vem jag är eller va ja gör där men då är de bara att proppa i han massa choklad eller annat sött så går de över efter ett tag, men ganska läskigt när de händer.
Har blivit sjuk på kuppen me asså imorse va allting ´fine jag kände inte av någonting och sen vips efter några timmar
i friska luften blev ja sjuk fick feber och JÄTTE  ont i halsen igen så nu är de lite synd om mej ^^,
Men om ja vilar kanske de går över *hoppas*


Borrelia

Mamma kom hem nyss och frågade mej om hon var röd på benet för lilla syster hade sagt tidigare idag att hon va lite röd så bak på låret hade mamma en rodnad på 15 cm i diametern.
Så tydligen har hon blivit biten av en fästing när dom var nere i Mariestad för nån vecka sen och nu har fästingen smittat henne med nån konstig sjukdom. Och de tyder på Borrelia för de är samma symptom fast A hävdar att de inte är de så ja vet faktiskt inte men hon skulle kolla upp de imorrn på jobbet för säkerhets skull ifall de behövs pencellin för de.
Och jag hatar allt som har me små¨kryp att göra, jag är ju inte lite snå nojjig över imorrn när jag ska me farfar ut i skogen, får ta på mej strumpbyxor så dom inte kan bita mej haha


Nya bloggen

Ja nu har ja bestämt att jag ska blogga igen var iofs ett tag sen jag gjorde de sist så får hoppas att de går bra för mig
men är hemma och är barnvakt en sväng tills mammsen kommer hem från jobbet vid typ 22.
Igår va ja chaufför åt moster fast de va ju sent på kvällen. Först satt jag A och S så fint och spelade xbox sen tog de kanske en halvtimme och de dundrade in en hel hög me killar eller dom va 4 st så inte så farligt ^^
men där va ja ensam tjej med 6 killar som drack alkohol och började strippa kan ju medge att de blev en minnes värd kväll som jag kommer påminna dom om när ångesten kryper på hehe
Men kom i säng till slut vid 4 på natten men kunde inte sova förens vid 5 och de sög lite men tar igen de ikväll i stället

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0