Halloween

Är som sagt hos syster i Stockholm åkte hit i onsdags med Anna som också skulle hem och så skulle ja klippa mej innan Erika åker till Tyskland.
Och innan vi åkte fick ja veta att ja vunnit en tävling om en bio premiär så jag och Anna gick och såg förhandsvisningen på Scott Pilgrim vs The world och den va faktiskt skit rolig och underhållande vilket ja inte trodde från början. Så blev ja lite starstrucked under hela kvällen då de va en hel del kändisar där ;)
Men hade skit kul och så fick vi även gå på nån klubbkväll där dom bjöd på vin och musik så de va en riktigt lyckad kväll!
Så ikväll ska vi på maskerad/halloween fest så ja håller på och fixar och sminkar mig inför de men de kommer nog bli trevligt. Så nu väntar ja bara på Erika som ska fixa lite med sminket så vi alla kan bli klara i tid.
Men ha en trevlig kväll!

Hur kan man skada den man älskar..

De här är ett ämne som ligger mej varmt om hjärtat i dubbel bemärkelse, Ena sidan av mig är hatisk och den andra är igenkännelse. Läste nämligen i aftonbladet idag om en kvinna som svävar mellan liv och död för att hennes make nästan har slagit ihjäl henne eller han är övertygad om att han har gjort de. Hur kan man vilja skada den man älskar? för mig är de här ofattbart men ja vet att existerar, och jag har varit med om saker inget barn någonsin ska vara med om. Varför måste man ta till våld kan man inte disskutera som civiliserade människor, men de här är män som finns ibland oss vi tror att vi känner våra käraste men tyvärr så kan ja meddela att du egentligen inte vet ett skit.
Ja vet hur de är att leva i rädsla att vakna upp till bråk att tro att sin egen mamma ska dö! vet ni hur de känslan känns? men ja vet, du är så rädd att du inte ens kan andas, du tänker irrationellt du tar till flykt men du vet att din käraste mamma blir slagen och du hör hur hon gråter och säger snälla sluta! Då du tror att du inte kunde känna sån smärta, men i just den stunden så håller ditt hjärta på att spricka av sorg, du kan inte hjälpa din älskade mamma för att du är för rädd, och efteråt tänker du varför vågade ja inte säga ifrån? svaret är enkelt du är för rädd, skulle du frivilligt gå in till ett lejon som nyss fångat ett byte och säga stopp?! nej du skulle troligtvis bli nästa offer..
Jag kan inte förstå vad de är som slår slint när man inte bryr sig om att tårarna rinner och orden snälla sluta ekar tomt i ditt huvud när du fortsätter mata slag! varför blir man kvinnomisshadlare..
Men de är tabu att prata om, folk ska inte veta om någonting. Ja har så starka minnen av min barndom som ingen mer än jag vet om, vet ni hur många gånger ja har försökt fått tag på min mamma och hon inte svarar och den första tanken i mitt huvud är att han har lyckats slå ihjäl henne? ska en 13-åring behöva ha sådana tankar i sitt huvud,
Mitt hat kommer aldrig förändras. Ni skulle bara veta hur många gånger ja blivit förbannad över denna man som förstört min mamma!
När folk säger att man måste förlåta för att komma vidare har fel ja kommer aldrig kunna förlåta en sådan person och den personen kommer alltid behöva se sig om axeln för hatet är något som förblindar en och en vacker dag händer de alla hoppas på!
Jag blir riktigt upprörd när ja läser om sånna här hemskheter, för de tar mig tillbaka 10år, jag kan inte förstå varför vi kvinnor ska vara utsatta, den dagen en kille lägger handen på mig kommer ja slå tillbaka för allt va livet är värt!


Alla dessa dagar..




Vissa dagar är jobbigare än andra och idag är en sådan dag!
då ja kommer stanna i sängen och göra annat än att tänka

trött som en gnu

Ja just nu sitter ja och försöker vakna till innan ja ska iväg till skolan de va extra kämpigt att komma upp imorse men va rejält slut igår ja har träningsvärk i benen som heter duga och så tränade ja och va ute hela dan igår me. Men idag är sista dagen vi har föreläsning på två veckor sen har vi bara KTC och seminarium och de är ganska lugnt. Men ja lär passa på att plugga så ja får de här godkänt, fick reda på tenta resultatet igår på den förra tenta och den klarade ja med bravur fick till och med VG de ni :D. Nu ska ja försöka hitta lite grejer ja lär ha me mig till skolan så ja kan promenera iväg i de här kalla höst vädret.

Min underbara farmor och farfar  :) har va...

img_1134 (MMS)

Min underbara farmor och farfar  :) har varit och hälsat på dom och fått en försenad födelsedags present och helst vill ja att tiden ska stanna så dom aldrig blir äldre för ja vill ha dom kvar så dom får se mina barn växa upp men ja får hoppas att tiden är snäll mot dom mina älskade <3


Lördagsmys

Känns inte  alls som de är lördag idag utan mer som en söndag men de är nog för att ja har varit hemma så länge och har umgåtts intensivt med mina vänner och ja har knappt hunnit umgåtts med mamma och syster men ska vara lite social idag när mammsen kommer hem men först ska ja ut till farmor och farfar och säga hej eftersom de va ett tag sen vi sågs och dom blir ju inte yngre direkt så måste ha lite kvalitets tid med dom.
Sen vet ja inte vad kvällen har att erbjuda ja ska inte dricka nått för då förstör ja all min träning så blir kanske bara att ut och dansa röven av mej istället :P eller så händer de nå annat spännade men de märks väl.
men nu ska ja städa upp lite här hemma så mammsen blir glad och sen laga lite lunch
Och de snöade faktiskt igår! helt otroligt redan snö!

Ska man inte ens kunna vara trygg någon tid på dygnet!

Ja igår åkte ja hem till Örebro efter en fartfylld helg hemma, men på söndagsmorgonen läste ja i tidningen att två kvinnor överfallits och en utav dom blivit våldtagen alltså en 64-årig dam blev våldtagen 6,27 på morgonen, fattar ni va sjukt de är, i min stad vandrar de omkring två serievåldtäcksmän som njuter av att förstöra kvinnors liv. Och de värsta av allt är att den ena är runt 25-år åldern!! förstår ni de är inte stereotypen på en gammal äcklig gubbe som våldtar utan de är en ung kille!
De känns inte så tryggt att åka buss hem eftersom ja kom hem sent på kvällen och visst är taxi dyrare men du kommer fram lite säkrare, ja har inte sådär jätte långt till busshållplatsen men de är mörkt och ja måste gå på icke upplysta vägar.
Och till råga på allt skedde de ett till överfall på kvällen ungefär den tiden ja åkte hem, då killen trängt sig in i tjejens lght och misshandlat henne!
jag blir galen va finns de för människor i vårt samhälle egentligen?! och nu uppmanas vi tjejer att vara försikta och observanta från tidig kväll till tidig morgon! ska vi sitta hemma och uggla?!
Borde inte alla killar ha utegångsförbud istället? De är ju trots allt en kille som våldtar och vi tjejer ska gå runt och vara rädda tills asen grips.
Nej de borde ingå i alla sexual brott att killen blir kemiskt kastrerad nej ja är så upprörd över allt de här hur ska man våga röra sig fritt nudå? man vet ju aldrig när aset slår till..

Ska ta mig en lång och varm dusch och sen se biggest loser och få lite motivation!

Idag va de tungt att åka ifrån dig för vi ...

img_1104 (MMS)

Idag va de tungt att åka ifrån dig för vi hade så kul och mysigt och timmarna gick aldeles för fort men ja kommer snart till sig igen :) orkar inte vara kvar i Örebro just nu så åker hem och byte ut innehållet i väskan och beger mig hemåt ikväll.. Och imorrn kommer soc och ska prata med oss helst skulle ja vilja spy över dom, finns ingen vidrigare myndighet än dom..


never ending dream

Har haft de lite sådär den senaste dagen, mycket med skolan och stressen som hänger över huvudet och ja bröt lite ihop igår kväll orkade inte ta mig till skolan men efter lite övervägande och peppnings sms så gick ja andra halvan av tiden. Så blev de massa missförstånd och ja som redan var urbalans började gråta och ja tycker inte om att gråta inför folk ja inte känner så försökte göra de snyggt men när tårarna bara sprutar går de inte att dölja de snyggt men efter ett par samtal redde vi ut våran gruppdiskussion. Och ja är riktigt glad att de löste sig för ja tycker inte om att vara osams med mina vänner!
idag ska ja även på Itrim möte så tänkte träna innan, så de blev hem och göra en någorlunda snabb lunch och sen hann jag till och med bleka tänderna lite till så snart så har vi kändis smajlet ;)
Nu packar ja ihop lite saker ja ska ha me mig imorrn när ja ska iväg och ha kvalitetstid med en kär vän :) Sen åker ja ju hem i helgen till mitt kära mora, och då kommer även små syskonen hem de ska bli underbart att träffas igen, men vi kommer ha besök av soc i stort sett hela helgen de är ett litet minus eftersom ja inte har så stor tilliti till deras metoder!
men nu fokuserar vi på träningen och få ur alla aggressioner!

Looking out my back door

Nya kursen verkar inte sådär jätte spännande men de ska väl gå an, I helgen ska ja äntligen få träffa mina underbara syskon som ja inte träffat på 3 månader och de ska verkligen bli super mysigt, måste spendera kvalitetstid med dom, för de sårar dom att ja inte har varit hemma tidigare, och skär i hjärtat varje gång dom börjar gråta över de! ibland känner jag mig som världens sämsta.
Och nu tror ka förkylningen äntligen är förbi eller ja snorar lite ibland men måste träna idag, har haft sjuk abstinens efter träningen men de är nog bara för att ja har hållt på ett tag och sen blev de ofrivilligt uppehåll men de här ska gå riktigt bra! Så träning står på schemat efter skolan och efter lite shopping med brudsen.
Nu måste ja dra!

It's a beautiful life

Idag har ja verkligen haft fullt upp fast de har varit söndag och kom nyss innanför dörren efter att ha varit ute i stort sett hela dagen, har varit och hälsat på en vän som ja inte kan träffa så ofta, eller under omständigheterna men de är alltid lika mysigt när vi träffas :) Man ställer alltid upp på sina vänner de är mitt motto, hade jag varit i samma sits så hade ja önskat att de fanns nån som mig men idag har vi umgåtts i 3 timmar och vi har bara suttit och fikat och pratat om allt och ja blir alltid lika glad när ja är där. Fast höll på att missa bussen imorse då ja kom upp till vägen så åker bussen precis förbi mig och så svensk som ja är så vinkar ja inte och visar att ja ska me men busschaffisen fattade nog att ja skulle me för han började bromsa in och då insåg ja att om ja inte vill betala taxi så lär ja springa vilket ja gjorde och chaufförn stod så snällt och väntade på mig och sen hade vi en intressant diskussion under färden. Så fick ja vänta på tåget ett tag men tillslut så kom de och ja åkte mot min destination, och under de här veckorna har ja verkligen lärt mig att orientera mig i nya städer, de är iofs väldigt bra och ja har ett grymt bra lokalsinne så den informationen ja besitter kommer stanna där inne ett bra tag. Men lärde mig att hitta lite till och så har ja hunnit med att handla till veckan som kommer och städat iordning köket så har hunnit med en hel del fast ja nyss kom hem :)
Och så får ni andra ha vilken åsikt ni vill för de här är mitt beslut och ja gör som ja vill! jag vill inte höra nå spydiga kommentarer tack!
Men nu ska ja vila sista pluggfria dagen på länge! jag njuter<3

Så efterlängtat

Nu är tentan äntligen avklarad! jag hade trott att den skulle vara mycket värre men de kändes helt super när ja gick där ifrån så ja hoppas resultatet blir desamma :D
Har även hjälp johanna och hennes pojkvän att flytta och vart en sväng på IKEA och mediamarkt där ja införskaffade mig en extern hårddisk. So far är ja nöjd med dagen,
<3

RSS 2.0