Dagvild

Har ingen aning om vad de är för dag och ja är en dag före så trodde att de va lördag idag och att de va personalfest imorrn men icke sa nicke utan de är fredag och de är ganska skönt för ja tänkte ja skulle hinna till jysk och köpa lite grejer nu när ja fått lön behöver lite kuddar och grejer som är billigt nu så de får bli de idag.
Sen ska ja även hälsa på Alexandra och lilla Liam som inte är så liten längre men ska dit och umgås innan ja drar mig söderut för skoldags.
Ska ju ha personalfest på hotellet på söndag men vi har inte fått veta någonting mer än att ha på oss oömma kläder och ta med oss badkläder och ett ombyte till normala kläder så de kommer bli spännande och veta va vi ska göra men klockan 11 på söndag ska vi inställa oss på orsa hotell och dra vidare mot okända mål. Älskar överraskningar så de kommer bli skit skoj.
Men nu ropar mamma att vi ska åka så de är väl bäst att skynda sig hehe

xoxo

Tråkigt väder och inne dag

Igår var ja barnvakt till världens sötaste Cecilia och hon sov hos mig och vi lekte en hel del till klockan 15 då hennes mamma kom och hämtade henne men de har gått superbra så de är bra att ja har kompisar med barn i olika åldrar som ja kan låna och lämna tillbaka och öva lite de här med barn fast de har ja nog gjort hela livet eftersom ja är storasyrra! Sen ska ja ju även bli sjuksyrra så ja kan ta hand om alla sjuka barn också.
Men den här dageb har bara bjudit på regn så de har blivit en hel de tv tittande och lite läsande och ut till mormor och morfar för att hjälpa till lite.
Men resten av den här lördagen vet ja inte riktigt hur ja ska spendera för de regnar men är också trött men vill hitta på någonting så är lite kluven om vad jag ska göra, men de löser sig som alltid.
Har även ätit mina första kräftor för i år hos mormor & co och de va jädrans mumsigt så nu vill ja köpa hem kräftstjärtar och göra äggmacka med majonäs och kräftstjärtar till mm sitter och dreglar över de nu ehe men då får ja nog ta och apllra arslet till bilen och åka till affären men de blir ett senare projekt.
Nu ska ja ta och pinka lite om de va nån som ville veta ;)
Life is Life

njuta av ledigheten

Har gjort en hel del bra grejer idag och igår fick en massa viktiga saker gjorda och de behövdes så har ja världens bästa människa ja kan prata med kan inte ta upp allt nu men senare kan ja förklara men ni som känner mej vet nog redan vem de är och vad de handlar om. Men har hjälpt moster ann-britt idag eftersom hon ligger på sjukhuset så hjälpte ja henne att gå lite eftersom hon är så yr och så har ja varit hos mormor och morfar och hjälpt dom och umgåtts för snart åker ja ju tillbaka till Örebro och då blir de tajt om tid till att träffa dom. Men nu efter morfar fått cancer så inser ja hur värdefullt de är att ta hand om de människor som fortfarande är i livet så försöker med de nu när jag är ledig, annars ligger jag bara hemma och hela dagen försvinner iväg. Men insåg att de är jobbigt att vara ledig för ja blir så rastlös efter en dag eller två jag vill hitta på nånting att göra hela tiden och ja får myror i brallorna. Även fast ja snurrat runt hela Mora idag så blir ja rastlös så fort ja sätter mig ner, men ja får lära mig att tagga ner för snart börjar skolan och då är de inte så roligt alla gånger så ska försöka njuta av min ledighet nu.
Sen tänkte ja ta mig upp till boden och hälsa på för nu var de alldeles för länge sen sist!
Ska försöka varva ner och läsa lite tidning här hos mommo och moffa!

Hösten närmare sig

Ja nu va de för länge sen ja skrev lite men har jobbat som en tok och haft en del för mig men nu är ja ledig ända tills ja börjar skolan så de känns rätt gött så nu hinner ja me bloggen.
Har haft en super bra sommar och nu sista veckorna har syskonen vart här sen var vi hemma hos mig i Örebro och fixade iordning min lägenhet så nu har ja en hel del nytt och mer ska de bli bara ja får mig en egen lägenhet! :)
Ska även få me mig bil ner till Öret som kommer vara min så de känns toppen men de är ingen bråska nu men skönt att ändå ha bil och så när L kommer närmare.
Och så lär ja vända på dygnet för nu sover ja till 11 på dagarna och de måste fixas för annars orkar ja aldrig upp till skolan sen för vi ska ju liksom börja med rivstart och börja 8.00 och de känns sådär men ja vänjer nog mig med tanke på att vi snart ska ha praktik och då börjar vi 7.00.!
Men saknar mina vänner så tänkte fixa de de här sista veckorna hemma och bara mysa med dom.
Men nu måste ja ringa lite samtal så c ya bejbs!

RSS 2.0