kalla dagar

här hemma i norligaste norrland.. nej då men med tanke på kylan så känns de som vi vore längst upp i sverige så kallt är de. Och jag vägrar och gå till praktiken så här! men ska se om bilen startar bara. Ska bege mig mot praktiken och ska få vara med ssk idag och även vara med på rond. Fick även höra igår att ja kunde saker som inte våran ssk kunde! de ni de kändes ganska bra och ja levde på de där hela dan för lite bra måste man ju göra.
men nu lär ja kila om ja ska hinna med puss på er!

Borde ha praktik nu..

Ja som sagt så skulle ju ja ha praktiken här hemma men när ja kom dit i måndags så hade alla magsjuka eller alla sjuksköterskorna var sjuka så de var bara att traska hem igen och så skulle ja ringa imorse och höra om de va friska men ack så fel ja hade så de blev att vara hemma idag igen så har ja spenderat hela morgonen med att försöka få tag i min lärare men de har ju inte gått så gick och frågade på mitt gamla jobb för ja måste ju ha praktik någonstans eftersom annars måste ja göra om den senare och de vill ja verkligen inte. Så ja hoppas att de här löser sig annars blir ja lack.. Men får väl jobba även i helgen om ja ska hinna med allt och plus att ja ska jobba på "riktigt" i helgen gör ju inte saken bättre men ja får lägga på charm offensiven och fixa de här och ja vet ju att ja kan prata till mig saker så de här kommer gå bra.
Ska nog se till att få lite saker gjorda idag så ja har de färdigt ska ringa lite samtal och få lite förmåner ^^
Men Tack mina underbara vänner!

Harry Potter och med de bästa ja vet!

Nu är de baking time här hemma barnen har beställt saffrans snäckor och knäck så uppstigning i ottan och började med båda delarna och eftersom knäck måste stå och koka ett tag, Men just nu är de mamma som håller på med de mesta och jag facebookar och ska göra mej klart för bion lite senare ska ju iväg och se på den efterlängtade Harry Potter-och dödsrelikerna och Lillebror är tokig i harry potter precis som storasyster sin^^
så de här kommer bli helt underbart.
Sen blir de utgång med mina sjukt snygga skor! ehe ni ska få se bilder och dom är bara göör snygga!!
Vi har lite tävligar här hemma eftersom vi är ett gäng hemma så kör vi wii och tävlar lite internt i olika grenar och Jörgen och barnen är väl mest tävlinsinriktade, Är så skönt att Jörgen är hemma nu för nu är vi den kompletta familjen och han är den bästa styvpappan jag någonsin haft de ni ;) Så nu ska ja fortsätta med de sociala här hemma och äta massa nybakta bullar ^^ mums!
Tack Fia de betyder så mycket att jag har dej som vän hade aldrig klarat mig utan dej! <3


Tick tock is the sound of my bomb

Äntligen Fredag

Idag är en efterlängtad dag på flera olika sätt för idag kommer mina älskade syskon hit och vi ska umgås och hitta på massa kul här i helgen och de kommer bli toppen. Blir nog en utgång och lite partaj imorrn kväll har även köpt ett par dö snygga skor och dom kostade en del men ack så snygga ^^,
Har haft lösenord på bloggen för diverse tjafs men de stoppar inte mig kan ja lova, Medans ja höll på att fixa med de där igår så ringde jag en hel del viktiga samtal och de lät väldigt positivt och ja går på som en ångvält just nu och ja får så sjukt mycket gjort när ja är motiverad och ja tror aldrig jag varit så motiverad som jag är just nu.
Och ja är så glad över de här jag fick chansen ni förstår inte och då menar ja de ni förstår inte. Och ja kan ju passa på att hälsa till er som läser bloggen långväga från sverige jag hoppas ni hittar nått intressant att skriva och inget kan stoppa mig från att fortsätta.

Your a good soldier choosing your battles,
making your self up and dust your self up and back in the sadle
Your on the frontline everyones watching
you know it´s seroius we getting closer this isn't over!


Jävligt kall onsdag

Jag kom hem till ett riktigt vinterlandskap och kan säga att de va riktig tur att ja tog min riktiga vinter jacka för den har behövts. Hade en hel del grejer med mig hem så Emma va så snäll och hämtade mig eftersom mamma jobbade och pappa körde grövelsjön, ska appropå pappa dit och umgås lite och snacka lite skit. Min pappa är världens bästa och de är mamma också men jag har alltid varit pappas flicka och Erika har alltid varit mammas flicka så vi har delat upp de lite, så pappa och ja ska disskutera vissa saker eftersom de har kommit upp en del, och vi ska åtgärda de här problemet så han ska hjälpa mig och fylla i lite datum och skit och så ska vi äta massa Thai mat MUMS! och de är extra lyx när man får välja själv. Ska även träffa Fia idag hon ska komma och hämta lite saker och så, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Snart kommer mina sötnosar hem
och så ska ja hämta tindrisen så dom får
träffa henne för ja vet hur mycket dom
tycker om henne! <3

En seg måndag

Är mycket att kolla på nu på måndagskvällarna och jag som hade längtat och se sista biggets looser avsnittet missade ju de pga av den där förbannade fotbollsgalan och ja blir tokig kan dom inte ha den där jädrans galan på en annan kanal ja som hade sett fram emot just de här i kväll humpf!! Men nu är de ett väldigt intressant program av womens secret lifes, ikväll handlar de om föräldrar som har barn som begått mord och hur dom hanterar allt de här med fängelset och måste säga att ja är farscinerad för ja kan jämföra mej till en viss del men inte alls lika mkt som dom har varit med om, men själva fängelsegrejen är lite jobbig.
Regnet öste ju ner imorse men nu är de ganska skönt utan regnet och hyftsat varmt, så tränar nog en sväng innan ja far hemmåt imorrn om ja nu gör de, har ju lite saker som måste fixas med praktiken så tänkte ta tag i de och hjälpa sötaste Fiaa med lite saker :)
Men nu ska ja försöka somna i någorlunda tid wish me luck!

En strålande Måndag

Nu ska ja strax bege mig mot banken och fixa lite nödvändiga grejer och sen ska ja försöka hinna till KTC och träna på lite grejer inför exeminationen, och så egentligen börjar vi inte förens 13.15 men har ju lite saker att fixa så de va alldeles perfekt att börja senare. Sen ska ja nog börja packa lite saker som ja borde ha med mig hem.
och vädret är ju lagom roligt så här i November de spö regnar här men hoppas att de kan sluta någon gång och bli snö istället ;D
Sitter och poppar musik och sjunger är på sånt strålande humör att de inte går att beskriva ska snart ta och fixa de sista så ja kan ta mig ut i regnet Cee-lo Green har världens bästa musik ^^,
åå just ja Tack så mycket för att du ringde igår de var riktigt intressant och jag är så glad för att de fick mig att  verkligen inse att ja borde ha tagit tag i saker för länge sen men bättre sent än aldrig eller hur?! Så från botten av mitt hjärta så tackar ja dig för att du lärde mig att ta tag i dom här sakerna och ja ska ta vara på chansen och verkligen göra de!


Teddy björnen fredriksson

Måste ta och släpa arselt till gymmet idag och köra stenhårt eftesom ja inte har tränat på en vecka och bara de gör att ja får ångest och när ja är hemma dom här två veckorna kommer ja fixa gym kort så ja kan träna varje dag om ja vill för annars blir de ingen träning här hemma så ska köra på de hade jag tänkt!
Och eftersom de är en tråkig söndag kan de vara skönt att träna och få en endorfin skjuts så dagen blir lite roligare, Pratade även med syster på skype idag och frågade lite hur hon hade de i tyskland och så satt vi och små pratade i 1 timme! helt sjukt länge och så är de gratis de är fan nog de bästa med skype! alltså tack för att nån kom på den idén ^^,
Tänkte ja skulle ta och börja läsa boken som Bingo Rimér har skrivit alltså den ja köpte igår och fick signerad lite stolt är ja allt men hur roligt är de inte att ha en bok signerad?!
Tänkte lägga mej och läsa innan gymmet eftersom dom inte öppnar förens 15 på söndagar så ska fördriva tiden lite och kanske få i mig lite lunch också!



Snart snart de är inte lång tid kvar,
men de känns som en oändlighet
jag har längtat och de har tagit på tålamodet,
men snart är jag hemma

Mannen Myten och Legenden Bingo Rimer, trä...

img_1248 (MMS)

Mannen Myten och Legenden Bingo Rimer, träffade på han när han signerade sin bok på marieberg och vi såg han av en ren slump men när vi va där så köpte vi boken och fick ta lite kort kan säga att ja kände mig typ som 14 igen men de där gjorde verkligen min dag :)


Lördag

Ibland går mitt hjärta sönder lite extra och de är dom gångerna ja ångrar att ja försöker vara iskall och glömma allt, idag blev en morgon, Jag pratar med min minsta lillasyster som är i Norge och ja kan inte hindra tårarna från att falla och ja försöker verkligen att inte tänka på de, men ja kan inte undvika de jobbiga för alltid men när de blir så tydligt så kan ja inte strunta i de. Jag saknar dom så fruktansvärt mycket jag vill att allt ska bli som förut, och om ja kunde skulle ja dö för deras skull. Dom är mina änglar och ja vill inte att de ska hända dom något ja vill inte att dom ska få uppleva samma sak som jag gjorde i den åldern..
Jag försöker förtränga de jobbiga men som sagt ibland går de inte och den ångesten ja har när jag inte har kunnat vara hemma när dom är de, är obeskrivlig de är som någon sakta kväver dej och de gör så ont i hjärtat att de knappt går att andas. Då är de jobbigt de är då hatet kommer, för de är lättare att fokusera på hatet mot deras pappa de blir mer konkret och ilska är lättare hantera än ångest. Jag måste få skriva av mig för ja gömmer de här för mig själv, när folk runt omkring mig frågar hur de känns de här me barnen så säger ja ALLTID att de är okej osv men egentligen skulle ja vilja lägga mej i fosterställning och gråta och ibland behöver jag en stor kram och få känna att de är okej!
Men jag älskar ju mina små änglar även om dom börjar bli stora.

Ibland kommer tankarna som är förbjudna
men gränsen är inte svår att gå över
när någon gjort dig illa så länge så ser du svart
ibland så känns de som att de är värt de!
ibland blir jag rädd för mig själv
för ja bär på en ilska som är svår att förstå

Fredag

De har varit en hyfsad kort dag i skolan idag men vädret ute har ju varit mindre bra de har liksom börjat regna på all snö och de blir slask av alltihopa och inte nå vidare kul att gå i skolan i de men man kan ju inte alltid vara som man vill. Har spenderat dagen med att laga god fredagsmat och sen hoppade ja in i duschen för ja frös så in i norden och har nu haft lite hemma spa för att känna mig lite fräsch och snygg. Senare ikväll väntar de Idol och lite fruktsallad och bara mysa med tända ljus och tv.
Men nu ska ja skriva lite CV och fixa så ja får lite jobb här i Örebro för extra pengar är ju alltid välkomna.

11 November

Ibland då bryr mig sig för mycket, men just nu skiter ja i om ja gör de för ibland krävs de en hård hand för att någonting ska ändras! Jag måste stå upp för  den jag är och inte vika mig jag är snygg,roligt och jävligt bra! så äre bara och om nån har något att invända vaar vänligt och kontakta mig så kan vi disskutera saken.
Man måste älska sig själv för att kunna älska någon annan!

kom änglar

Sitter just nu och har blackout i hjärnan jag försöker plugga in allt till tentan men har inte ro att läsa jag försöker få in allt i huvudet men just nu känns de hopplöst så kommer nog kugga på den här tentan men de finns liksom inge intresse i de här för de är liksom nej värdelöst rent ut sagt.. Men ja ska verkligen försöka och skulle de skita sig så kan ja ju alltid göra om den och de är ju positivt. Och idag har de verkligen varit snöstorm här ända sen 9 i morse då börja de vräka ner och de har inte slutat så har väl ungefär 1dm snö och de kommer garanterat vara mer imorgon bitti så får se om ja kan pulsa mig till skolan i tid. Visst är de vackert med snö men inte när de blåser i ansiktet och gör ont då får de gärna vara.
Nu måste ja fortsätta och pina mig igenom pluggandet..

Helt underbart vackert väder! De är kallt ...

img_1182 (MMS)

Helt underbart vackert väder! De är kallt men de gör faktiskt inget och ja har glömt bort hur fin våran vinter verkligen är! Är på väg hem till Örebro nu och måste plugga som en blå dåre om ja ska fixa tentan men men ja får ju faktiskt skylla mig själv :p


Dear Mr president..

Dagarna på den här veckan har faktiskt gått väldigt fort, var iväg på seminariumet som förövrigt gick perfekt! sen drog ja ner och tränade men ja vet inte om ja druckit för dåligt eller om ja tränade för hårt för ja fick typ som blodtrycksfall ja började domna bort i ansiktet och kände mig yr så fick lägga mig ner och försöka ta de lugnt men de där höll liksom i sig flera timmar efteråt och de va lite läskigt. Och idag ska ja nog träna och troligtvis plugga lite med Anna och packa ihop lite för ja tänkte åka hem imorrn efter ja vart till läkaren, Och de ska bli intressant och se vad han har och säga och hur vi ska gå vidare, men har lite frågor och är stenhård på att dom måste göra någonting och ja tänker inte ha ont i resten av mitt liv.. Men de går nog bra, Ska försöka få en tvättid så ja slipper ta med massa smutstvätt hem (A).
Ska försöka göra så att dagen kan gå lite fortare men har en del att göra så tror att de kommer gå rätt snabbt ändå men nu ska ja gå till tvättstugan och hoppas på lite tur.

RSS 2.0