Ångest

Har världens tenta ångest, känns min hjärna har raderat all viktig information, så här sitter ja här halv 9 och bör gå och lägga mej snart så ja är utvilad tills imorrn, men ja kommer aldrig somna i de här tillståndet. De komiska är att vi nyss läst om ångest och depression i skolan, fast ja får ju mest ångest när ja är stressad. skit samma nu ska ja ta min tomma hjärna och fylla på den med ännu mer information...

Födelsedag och allt..

Har varit hemma i Mora i helgen mest för att träffa massa vänner och sen fira min födelsedag som egentligen var igår, men på fredagen så åkte ja hem till Emma och pratade massa strunt, i Lördags va ja hemma hos Alexandra och benke och hjälpte till med lite städning och passning av Liam och som vanligt när ja är där får ja massa saker till min lägenhet och så va de nu också så har en till kartong med grejer som ja ska försöka frakta till Örebro någon gång^^ Så fick ja en present av dom riktigt gulligt att ni kom ihåg :).
Så var ju även kusinerna hemma så vi spenderade lördagen ihop och hade de trevligt och lite sånt. Men har inte kunnat slappna av eftersom vi har den här hemska tentan på fredag och ja har varit dålig med att plugga men ska satsa 110% så ja klarar de här! Men lyckades såklart bli sjuk mitt upp i allt, ja började känna av de igår och imorse var de omöjligt att sova när huvudet sprängde och snoret bara rann, ja blir så trött på dom här j*vla förkylningarna,
Ska även på Mary kay möte idag och se lite hur dom jobbar här så de ska bli riktigt trevligt, ska pausa pluggandet och även förkylningen. Ska vara i andra änden av stan så lär åka ganska tidigt här hemifrån plus att de är där alla våldtäckter har begåtts så ja får hoppas att våldtäcktsmannen inte är ute ikväll, men ska se till så ja har nån att prata me på vägen hem:)


Så här blev min klippning som erika gjorde förra veckan, är skit nöjd verkligen :)

Jag och sötaste Liam läste saga igår och h...

img_1063 (MMS)

Jag och sötaste Liam läste saga igår och han satt faktiskt aldeles tyst och lugn


Sena kvällar, och trötta huvuden

Kom nyss hem efter ett träningspass och även möte efter de och de gick super, så bra att ja promenerade halva vägen hem för att få ut all energi, Nu sitter ja här hemma och har massa endorfiner som sprudlar i kroppen, men tänkte lösa de hela med lite the och se på idol och lite sånt tjafs :) Sen måste jag sova i tid så jag kan ta mig upp imorgon då de bär av till syster i storstan och klippas lite. Eftersom vi va lediga så passade jag på att åka dit när ja har tid, för sen ska ja även hem på fredag så de här kommer bli toppen. Har haft föreläsning om missbruk idag och de va skit intressant och spännande för de va mkt ja redan visste men mycket annat man fick lära sig, på fredag ska vi få se en film om psykoser och de är också super intressant, de här sånt här ja tycker är kul att få lära sig allt de här gör att man orkar fortsätta kämpa!
kändes nästan som ja kunde för mycket idag på föreläsningen alltså kanske inte så positivt med tanke på att de är saker de flesta inte har en aning om, men va fan ja kan och de spelar ingen roll om alla undrar de är min ensak och ja var ialla fall bäst i klassen idag de ni ;)
Nu är de idol och ja ska bänka mig framför tv:n och lugna ner kroppen så ja kan sova sen!

Söndag

Känns inte alls som en Söndag varför vet ja inte men de kan ha och göra med att ja åkte hem från Boden i lördags och de brukar vara på söndagar jag åker hem så de blev lite fel i hjärnan. De enda ja visste när ja vakna va att ja skulle rösta idag och att de alltid är på en Söndag, sen har jag spenderat dagen med att försöka få in neurologin eftersom ja missade den och vi har ett dö viktigt seminarium imorrn så lär göra allt läraren vill annars lär ja inte få godkänt men vi knåpade ihop nått och jag hoppas att de duger. Och imorgon är de dags att dra igång med träningen igen eftersom ja missade förra veckan, ja har en del att kämpa me den här veckan men en kämpe som jag klarar nog de här utan några stora missöden. Så åker jag hem i helgen eftersom ja fyller år på måndag så ska väl fira lite hemma och sånt.
Ja ska lägga in alla bilder från Boden och se om de finns nått bra att visa upp, men de är verkligen helt underbar utsikt från deras hus och ja ville knappt åka hem därifrån.
Men nu ska ja se på Kungarna av tylesand även fast de är ett kasst program så fortsätter ja se på de för att ja inte fattar hur dom kan göra bort sig i tv, men men de är inte mitt problem just nu ^^,

De här är min utsikt från soffan alla skul...

img_1043 (MMS)

De här är min utsikt från soffan alla skulle nog inte gilla den men ja tycker de är underbart vackert ute när solen skiner på klarblå himmel och löven har alla möjliga färger och ja ser nästan ända till Norge härifrån! Då är ja nöjd, ja vet att ja tjatar om de men de här är som ett paradis :)


Känn lugnet

Kom fram precis som ja skulle igår allt gick smärtfritt och planet va till och med tidigt de ni ;) va riktigt skönt att flyga och de går i racerfart eller de kändes så iaf. Och här har hösten verkligen kommit och alla träden har olika färger och löven har redan börjat falla i stora mängder, men här kommer ju hösten tidigare och de är verkligen helt underbart vackert här. De är som medicin för själen de känns ungefär så, även fast ja snart ska hem så måste ja njuta av dom dagarna som ja har här :)
måste plugga lite när ja är här så ja har lite koll inför tentan och sen ska ja ta en promenad i de fina vädret och få lite frisk luft.
Ska lägga in bilder så ska ni få se hur underbart de är här eller åtmindstone enligt min smak.

Lyckliga dagar

Idag har ja varit på resande for i stort sett hela dan och har haft de riktigt trevligt många överraskningar och en helt lyckad dag. så nu finns de inget som kan stoppa mig idag åtmindstone ^^, så nu sitter ja hos moster lotta i sumpan och glor på tv och slöar, bör nog dejta john Blund snart så ja orkar mej upp imorgon och är någorlunda pigg och klarar flygresan utan bekymmer. Men så länge ja får ett par timmars sömn så duger de. Så imorgon den här tiden så sitter ja långt upp i norrland och ska spendera veckan där men de kan behövas lite omväxlande miljö för en gång skull och ja är ju inte där så ofta så ja förtjänar att åka dit nu :D
men ska se om ja får nån fin bild i plsnet imorrn och sen ska ja visa er mitt norrland.

Dessa söndagar

Ja vet inte om söndagar alltid har varit tråkiga men ja gissar på de, för allt är stängt och den dagen går oftast segast och de är den dan ingen vill ska komma för dan efter är måndag och måndagar innebär en ny arbetsvecka för de flesta. Och ja har bara tråkigt på söndagar och speciellt idag för vädret suger ja vaknade på fel sida för grannen bestämde sig för att spika i väggen klockan 10 på en söndag!!! va har folk för liv egentligen. Ja hade kunnat mörda för de där för ja har sovit skit kasst inatt men ja va ändå tvungen att gå upp så ja kunde vakna till och ta mig till gymmet.
Igår hände en rolig grej eller de beror på hur man ser de, men när ja satt och åt lunch så skulle ja skära köttet och när ja precis satte ner gaffeln i köttet så gick den av, ni kan tänka er vilken förvånad min ja fick över att sitta med en halv gaffel i handen och resten satt kvar i köttet, så min filosofi blev att antingen va ja stark som pippi långstrump eller så va de gaffeln som va dålig. Ja tror de sist nämna ^^,
Måste även packa ikväll eftersom ja ska dra mig norröver den här veckan, så ska spana vilket väder de kommer att vara där och sen packa allt som behövs eftersom ja ska åka till moster i stockholm och sova där tills tisdag då flyger går. men nu lär ja bege mig till bussen så ja hinner i tid.

Helgerna då man är ensam suger mest

Ja nu är de lördag och va har ja för planer? jo inga typ eller ja ska ta en promenad med Anna men annars blir de att sitta hemma glo på tv och ha extremt tråkigt, grejen är ju att hade ja vart hemma så hade ja haft tusen saker för mig och helgen hade svischat förbi men just nu går den extremt trögt. Och gymmet är stängt så ja kan inte ner och träna bort de tråkiga, men ska ta och städa upp här hemma och ringa anna så ja kan få någonting vettigt gjort idag.



Och du mitt hjärta kommer alltid slå lite extra för dig!

vi har de ganska bra

Idag har ja haft de första seminaret för den här kursen och de gick galant men de är fortfarande ganska mkt att plugga så ska sitta hela nästa vecka med att plugga och komma in allt, För ja tror ingen fattar vad som hänt me vårat schema för efter att ha gått i skolan i 2 veckor så får vi 1 vecka ledig så inte vet ja om dom kompenserar för att vi inte har nå andra lov än sommarlov men ja klagar då inte :D men ja kommer antagligen inte åka till Mora utan annars vara kvar här i Örebro eller dra mig upp mot Boden och sitta där, känner att de där lugnet där uppe kan ha nån bra effekt på mig och så får ja tid att plugga.
Och va iväg och tränade idag och de gick perfekt förutom att ja va lite stum i benen men ska ut och ta en promenad med Belma och Anna nu så de får bli kompensation för att ja va stum innan. men de här gör susen ja är mycket piggare och tycker de är kul.
Ska även göra spännande saker i början av veckan så får se hur allt slutar, men nu lär ja dra på mig dojjorna och förflytta arslet till Belma

vissa människor har den där tendensen att krypa under skinnet

Hade inte den bästa dagen igår på kvällen gick allt åt helvete så vaknade inte så pigg i morse och ja låg och drog mig väldigt länge och när ja väl gick upp så ringde ja min underbara vän Fia som ja pratade diverse problem med så löste vi en massa saker så vart gladare av de samtalet iaf. Sen tog ja mig i kragen och gick och tränade och gjorde massa bra saker så nu har ja latat mig och myst ner mig i sängen och sett på lite tv innan ja gjorde lite mellanmål och så =) Ibland kan även ja dra förhastade slutsatser ingen är ju som sagt ofelbar, men ja blev upprörd över nått som egentligen inte va nått men de löste sig och en påminnelse till mig själv( ha tålamod och se inte alltid de värstaa i allt). Ibland så är inte världen rättvis, och man påminns om saker man försöker glömma, sånt ja lär stå ut me eller lära mig leva med!
Men nu ska ja se Idol och så vill ja bara säga att ja saknar er mina vänner allihopa så ni vet de!

Nystart

Har varit hemma i helgen för att jobba och försöka träffa vänner men har inte hunnit med alla och de ber ja om ursäkt för men ja säger till nästa gång ja ska hem så får ni också gärna höra av er, ja försöker vara alla till lags men de funkar tyvärr inte men ja vill jätte gärna träffa alla men ibland är de svårt om man inte delar på sig.
Nu har den nya veckan börjat och ja har en riktig nystart här ska de göras förändringar men ja kan berätta mer sen bara allt funkar som de ska. Vi har de även soligt och fint här i Örebro så ska ta mig en promenad till skolan och läsa lite om mediciner för CNS inte för ni kanske tycker de låter intressant, men kan tala om att de är intressant ;)

Den här stackaren räddade ja inatt från at...

img_1005 (MMS)

Den här stackaren räddade ja inatt från att bli kattmat! Nu kanske ja har karman på min sida ;)


De är redan september

Snart fyller ju jag år eller rättare sagt om 25 dagar :D men de är inget speciellt med att fylla 21 så är de på en måndag och ja är här nere så de händer nog inget speciellt. Men idag blir de lite hemgång för ja tog på mig att jobba hemma på lördag fast ja hade ju velat åka till Falun på lördag för att gå på granny goes street men de tjänar man ju inga pengar på, så de får bli att jobba. Ska faktiskt ha en ny chef och de ska bli spännande, ja känner ju båda sen tidigare men inte jobbat under dom men ja tror de kommer gå galant.
Så medans ja är hemma så ska ja träffa alla vänner och faktiskt bara ta de lugnt för ja behöver lite sån tid, men de värsta är att helgen går ju så förbannat fort så man får lov att ta vara på tiden, vilken betyder att man får kasta sig mellan olika ställen och försöka slappna av under tiden.
Men ska bli skönt i alla fall. Jag är fortfarande lite snorig men hostan och halsen börjar bli lite bättre så peppar peppar på att de här går vägen och ja blir frisk nångång.
Ja va ju och shoppade med tjejerna i tisdags och ja köpte en hel del, ett par basic grejer som linnen och leggings och sen en skit snygg stickad väst som va lite längre, och ett par kängor som va varma och kan behövas under vintern och så blev de en halsduk men ja är iaf nöjd ^^,


Jag och Erika <3
jag och riken

RSS 2.0