Need to clean

Mitt rum såg nyss ut som ett bomb nedslag men har städat i ett antal timmar och verkligen rensat ut all skit och försökt få bättre koll på allt och sorterat de ja vill ha och massa sånt där tråkigt man måste göra nån gång. Men resultatet är beundransvärt ligger i en ny bäddad säng och fixar lite me datorn. De finns inge bättre en en nybäddad säng och rent överallt och har massa tvätt i tvättmaskinen me. Så nu är de fint ett tag till.
Såg även att ja hade en stalker på bdb en brud som kollar min bdb från sin kompis bara för att se va ja skriver så bara för att provocera skrev ja ett inlägg om de och de tog inte mer än 4 timmar så fick ja ett väldigt argt sms där hon gjorde bort sig ännu mer och bevisade att hon kollade bara för att vara nyfiken men jag svarade inte ens, för varför ska ja lägga ner energi på henne?! ingen anledning.
Så måste äta lite nu innan mitt blodsocker sjunker för mkt och jag förvandlas till en elak häxa med horn^^

Reklam för sverige




Hittade en rolig reklam som dom använder i USA för Radio Shack dom är som typ svenska versionen av onoff el liknande företag. Fast dom använder en Svensk låt med Discocrew lite coolt att dom just valde sverige och en svensk låt :) finns en med dalahästar i och samma låt ska försöka hitta den.


20 bast va!

Ja äntligen har ja fyllt år tror aldrig jag längtat så till en födelsedag, för blev ju ändå 20 och då vet ju alla att de betyder Systembolaget så imorrn tänker ja åka ner och köpa min första egna alkohol de ni!!
Har fått massa presenter och fler kommer, fick massage av moster och Marco sen massa bra och ha grejer från mormor och morfar och presentkort och kläder så nu kan ja handla kläder igen hehe ^^
Blev massa god tårta och fika och fick tillslut vila en sväng innan ja drog till A och fick en hela femma lott me 5kr vinst på..Går igenom dagens händelser på datorn och sen blir de att försöka sussa lite fint
tack alla mina änglar!

Födelsedag ^^

Ja imorrn blir ja 20 :D wiho så blir party som fan ikväll blir ju 20 inatt men hoppas de blir en lyckad kväll så ska ragga lite folk som vill me ut och festa. Har bara varit hemma idag och chillat för kvällen men får inte sova länge eftersom de blir kalas med hela släkten men de är lugnt för ja har ju hela dagen på mig att vila och känna på vuxen livet haha ^^, nej nu måste ja klä på mig lite grann :)

XOXO

De finns alltid nån som har de värre

Blev lite tagen av att se Grey's anatomy att allt kan helt plötsligt ändras och bara försvinna och då ska man aldrig ångra att man aldrig hann säga hur mycket alla älskade betyder.
De finns alltid någon som har de värre, hade en liten svacka idag mådde dåligt över mycket, arbetslös känns helt hopplöst,ingen ekonomi, bo hemma. Men ja vet att de finns dom som lider ännu mer än mig jag ska bara vara glad och tacksam över allt bra jag har, jag sover under tak, har människor i min omgivning som älskar mig, men såklart kan man inte alltid vara lycklig utan har sina stunder där de känns jobbigt.
Snart blir jag 20 me :D är lite spännande blir ju bolags ålder så de blir att springa dit på Måndag bara för ja kan ^^, Sen ska ja planera fest nästa helg ev så då blir de massa bra folk och Party för hela slanten,
Men imorrn blir de stockholm ska träffa Malin vi har ju typ inte träffats på flera år känns de som fast de är typ ett halvår men vi behöver ta igen tappad tid så ska bli skönt :)
fast nu är de dags för sängen så ja orkar ta mig till tåget imorrn ^^

Har ni kommit ihåg att säga de där orden " jag älskar dig" ? och allt de som ska sägas, För imorgon kan de vara försent!

tråkiga dagar

Nu är min dator fixad i alla fall var tvungen att återinställa hela operativsystemet för att jag skulle kunna få svenska som språk så min vänliga kusin hjälpte mig hur man skulle göra med skivorna så nu fick ja allt på svenska, Även fast ja kan engelska så är de bara drygt att läsa och behöva tänka vad allt heter ^^, så nu har ja äntligen laddat ner alla program om bilder som låg där från början. funderar på att åka och hälsa på nån bara lite impuls sådär men de är ju de som är kul =)


Helgens bravader

I helgen åkte ja till kära johanna i stockholm hade de as nice, fick en impuls idé och åkte till stockholm på torsdags kvällen så mötte ja Johanna på t-centralen så åkte vi till hennes place på djursholm,
På fredagen hjälpte ja henne och stor handla och chillade mest hela dan de bästa va ju att de va stor SOL hela dagen och varmt som tusan så sommaren har inte släppt greppet riktigt än.
Vi gick ut på T.G.I Fridays drack fina strawberry daquire (stavning).
Innan jag skulle åka hem på lördagen va vi ut till Täby gallerian och glodde men va för trött för att orka kolla i affärer ^^,
Så satte mig på bussen och skulle ju vara framme vid 21, men de blev ju 23 pga olyckan.
De va även tänkt att de skulle bli utgång hemma eftersom ja jobbat de flesta helgerna den här månaden och den innan med, men blev chaufför istället och fick se mycket roligt så ja är nöjd med helgen som den blev ändå.
Ska försöka planera lite inför vecka som kommer, På Fredag blir de stockholm igen på inflyttningsfest/födelsedagsfest ska bli kalas kul :) men mer uppdate sen

Tankeställare

Blev inge fest igår åkte mest runt och träffade folk, va uppe hos Spiris där stora delar av monetar festade och så fort ja kom upp kände ja hur de börja sticka i näsan, och dom hade såklart sprutat massa nato gas på varandra pojkar är pojkar ^^, slutade hemma i sängen vid 4 iaf. så är inte allt för pigg idag men ska hoppa in i en dusch så känns de nog bättre.
Igår åkte ja ju buss hem från Stockholm men vi hann kanske 30 min från stockholm för de varit en trafikolycka precis framför oss vi blev stående en halvtimme innan vi fick veta vad som hade hänt men tillslut sa dom på radion att vägen skulle vara avstängd minst 45 min till så fick gå ur bussen iaf. De visade sig att de va två killar som tävlat och missat guppet på vägen och tappat fästet och flög över hela vägen kraschlandade flera hundrameter bort och de ska ha varot två barn med i bilen.
Vi gick bort och kollade hur de såg ut och tror att de va de värsta jag sett båda räckena var nermejade 200m och de låg delar överallt och dessutom personliga ägodelar från bilen, bromsspåren visade vart de hade gått åt helvet han hann bara bromsa 150m innan han träffade räcket,
De va så overkligt att de hände så nära oss att man fick se hur fel allt kan gå i för höga hastigheter nej nu blev de ett uppvaknanade att värdera livet högre. Förstår inte heller hur man tänker när man har två små barn i bilen och kör dom hastigheterna. killarna som sett hela förloppet berättade att man klarar guppet under 200km/h då kan ni förstå vilka hastigheter vi pratar om.

Ska köpa tårta åt styv lillebror nu sen skjutsa lite folk och hjälpa emma sen se FILM och ta de chill

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5823343.ab

Tindra is back

Inatt har ja myst brevid lilla Tindra, hon kom hem igår och har varit borta sen före helgen så har saknat tussefiian ^^, För alla som inte vet är hon Alx hund så ni tror nå annat, men hon är min lilla tjej ändå super go och mysig och ska ligga längs med kroppen hela natten. Så hon är de lilla mys monstret jag låg brevid så ska kidnappa henne idag och gå ut i skogen och busa mass.
Så nu kan ja låna henne lite mer för ja har saknat lill tjejen jätte mkt för hon ger så mkt kärlek bara man är runt okring henne.
Nu blir de frukost så ja överlever dagen.

xoxo

Dagen är ung

Jag sitter och försöker knåpa ihop ett personligt brev till en mamma som behövde en barnflicka i sthlm :)
Min kära vän Johanna tipsade mej för hennes värdmamma kände henne och behövde lite hjälp med att hitta en ny barnflicka så ska skicka iväg brevet aldeles strax :) Så nu hoppas vi lite extra för mig ^^
Jag var helt död igår vaknade typ 15 och sen låg ja i soffan hela dan va helt slut efter allt jobb, ,men idag har ja fikat på stan me emma och Alx och sen va ja upp och kollade in deras kontor och nu är ja bara hemma och väntar på att något roligt ska hända inte för att ja vet exakt va de är men ändå.

xoxo

Working yeay!!

Den här helgen blir nog en utav dom tråkigaste har inte haft nå alls att göra typ, ingen är hemma mamma jobbar och barnen är hos sin pappa så de är aldeles tyst när man kommer hem :/ fast igår åkte ja till emma och sov och vi pratade massa minne om allt tok v haft för oss under all den tid vi känt varandra ;)
Men ikväll blir de minsan lite jobb i Orsa såklar, den här helgen är de scotts eleverna som ska festa så lär bli som förra helgen me ös fullt upp hela tiden,
De är ett jobb jag verkligen trivs med för de blir aldrig tråkigt nästan aldrig samma människor och så jävla kul helt enkelt, synd att de bara gäller helger blir lite svårt att klara sig på den lönen ^^,
Jag och alx åt donken idag och de va lika smarrigt som alltid el de duger iaf :P så blir soffliggande ett tag och göra ingenting och sen upp och fixa de sista innan jobbet. Kommer inte komma hem förens halv 5 antagligen så lika bra att vila innan för när ja kommer hem kommer ja stupa i sängen direkt.


xoxo Linda

A vile ago

Jag insåg nyss att de va exakt ett år sedan jag satte mig på flyget hem från USA, DE känns både bra och dåligt just i den stunden ville jag inget hellre än att åka hem till sköna Sverige. Men ett tag efter längtade jag tillbaka och såg allt som jag aldrig hann göra där.
Men ja har bestämt mig för att en dag åka tillbaka dit och se allt ja inte hann göra och bo där ett tag så ja kan vara nöjd me de och ha gjort allt de roliga i mitt liv ^^,

xoxo Linda

Happy face

Igår pratade ja massa me Shandra super trevligt, saknar den gullungen, min bästaste vän som förstår allt till 200% och gör mej alltid glad :), hon är bara för go vi planerar massa inför stockholms besöket då hon ska på konsultation för henne boobs :D ska bli skit kul samma helg fyller jag 20 yeah äntligen, Så hela den helgen blir de fullt upp, ska på inflyttningsfest hos Sara var nog minst ett halvår sen vi sågs sist så ska bli super och samtidigt fira min födelsedag där me ^^, Sen åker ja hem den söndagen så släkten kan komma och fira lite.
Ska snart och hämta Alx han ska hjälpa mig me en sak  Danne ville ha hjälp me så han får vara lite moraliskt stöd för mig eftersom vi ska leta efter nått som ligger i nån av alla hans 100 kartonger typ :P
Måste bara säga att mina kusiner och jag har fått en sån jävla bäst relation om man jämför med innan och med dom flesta ja känner, De känns inte som kusiner mer som Bröder, vi bråkar och jävlas lika mkt me varandra som syskon gör, och lägger sig i allt dom gör och ska ha en åsikt, så när vi alla 3 ses så känns vi mer som syskon desutom så känner ja mig hemma där känns som allt alltid varit så och sen får resten av släkten säga va dom vill och alla vänner som tycker att de är fel får ha sin åsikt men så länge ja inte tycker så , så bryr jag mig inte längre.
Är faktiskt väldigt glad idag av någon anledning, men de tänker ja fortsätta vara i dag för nu har lyckan vänt och allt känns inte så hemskt längre. ´Men de har ja mina vänner att tacka för som orkar lyssna på mitt tjat och gråt.
Så nu blir de att poppa hög musik störa mina grannar som inte är hemma ^^,

XOXO

Till Eric och Alex :)

Fick en jätte gullig kommentar av Alex och lille Eric från USA :D jag saknar dom jätte mkt
lärde känna Alexandra när ja bodde i USA hon va au-pair i en jätte gullig familj och Har super gulliga värdbarn ;) Eric prata en hel del svenska och de va han som skrev kommentaren helt själv =)
Så tillägnar er detta inlägg Saknar er jätte mkt och sparar pengar för att komma ner till er så snart som möjligt Hoppas ni har de bra :) och ska Försöka ringa dej någon dag Alex =)
Hoppas du har de super bra i USA här är de höst och skit tråkigt :P
XOXO


Lill Lördag

Redan onsdag sitter hemma och ska vara barnvakt igen, mamma skulle tydligen bort med facket så jag fick äran att vara hemma med små syskonen inte allt för kul :/ visst hade de varit kul om de va 1 gång i veckan men tyvärr är de ju inte så utan i stort sett hela veckan är de inte att gå upp me dom är de att vara hemma hela kvällen, så ja de är väl bara att acceptera och vara hemma. Blir Tacos ikväll skit mysigt iaf :)
Alla börjar bli sjuka nu när ja börjar bli frisk :P urk


Helgen som varit

Ja i Fredags åkte jag till Madde var super trevligt synd att de bara blev till lördagen men får ta och åka ner snart igen, på kvällen såg vi på bio, Sommaren med Göran ^^ Den va helt okej men trodde den skulle vara roligare
Jag färgade även håret så är lite mörkare med mer slingor i, Skit snyggt om ja får säga de själv ;)
Skulle jobba på Lördagen i Orsa på hotellet de va aquatum el nå asså skidåkare så hoppar i vattnet de va den fina förklaringen ja fick av min chef så dom va 200 som skulle äta innan och sen blev de fest utav bara den, va fullt i baren redan vid 9 helt underbart me massa folk va från åldrarna 18-30 typ så nu kan ja nästan förstå hur de är att jobba på wasa ;) Fast när de gäller de yngre åldrarna så vet dom inte vart gränsen går när dom ska sluta dricka och är för fulla så de blev en hel del nekande och eftersom ingen tyckte dom va för fulla så blev de diskussioner, Fick höra massa "fina" ord om mej och blev väl hotad ett antal ggr ja skulle allt passa mej och massa skit, men de va så ironiskt de hela och skulle ja ta åt mig av vad alla säger skulle ja gå under, fulla människor de är bara att ta med en nypa salt, Nej men de va verkligen en minnesvärd kväll,
Men städningen tog lång tid va nog klara vid 4 så jag gick innanför dörren hemma vid 5, Tror hela min kropp var öm så blev sängen på momangen och ja slocknade direkt när ja la huvudet på kudden.
De blev lite lång sov morgon idag sov till halv 3 (A) nej är man trött så är man,
Blir nog bara hel lugnt idag känner mig super bakis och vill helst ligga i sängen hela dagen men ska försöka gå upp och hitta på nå annat.

XOXO

Sjuk...bläää!

Ja va ovanligt att jag är sjuk än!..Asså de är min fjärde vecka som ja är dåligt fast nu har de blivit värre hosta och massa snor!! Nej nu vill ja bara bli frisk med en gång så ja kan göra massa roligt, men ska ta de lugnt idag me bara sova och dricka vatten så kanske ja blir bättre tills imorrn :)
För är ja någorlunda frisk ska ja åka till Madde :D och mysa där i helgen med tacos och film :) så försöker komma på allt "hur man blir frisk" saker  typ dricka massa konstiga saker:P
Nej nu blir de tv tajm så jag jagar bort bakterierna^^

RSS 2.0