Tankeställare

Blev inge fest igår åkte mest runt och träffade folk, va uppe hos Spiris där stora delar av monetar festade och så fort ja kom upp kände ja hur de börja sticka i näsan, och dom hade såklart sprutat massa nato gas på varandra pojkar är pojkar ^^, slutade hemma i sängen vid 4 iaf. så är inte allt för pigg idag men ska hoppa in i en dusch så känns de nog bättre.
Igår åkte ja ju buss hem från Stockholm men vi hann kanske 30 min från stockholm för de varit en trafikolycka precis framför oss vi blev stående en halvtimme innan vi fick veta vad som hade hänt men tillslut sa dom på radion att vägen skulle vara avstängd minst 45 min till så fick gå ur bussen iaf. De visade sig att de va två killar som tävlat och missat guppet på vägen och tappat fästet och flög över hela vägen kraschlandade flera hundrameter bort och de ska ha varot två barn med i bilen.
Vi gick bort och kollade hur de såg ut och tror att de va de värsta jag sett båda räckena var nermejade 200m och de låg delar överallt och dessutom personliga ägodelar från bilen, bromsspåren visade vart de hade gått åt helvet han hann bara bromsa 150m innan han träffade räcket,
De va så overkligt att de hände så nära oss att man fick se hur fel allt kan gå i för höga hastigheter nej nu blev de ett uppvaknanade att värdera livet högre. Förstår inte heller hur man tänker när man har två små barn i bilen och kör dom hastigheterna. killarna som sett hela förloppet berättade att man klarar guppet under 200km/h då kan ni förstå vilka hastigheter vi pratar om.

Ska köpa tårta åt styv lillebror nu sen skjutsa lite folk och hjälpa emma sen se FILM och ta de chill

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5823343.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0