svennebanan

Ja har tänkt på de den här typiska svennen alltså va som stämmer in på mig de som representerar den typiska svenne familjen är föräldrarna gifta dom har två barn bor i radhus och heter nått som svensson, johansson osv.
men mina föräldrar har varit separerade sen ja va 5 och ja har bott i hus i stort sett hela mitt liv jag har inget typiskt namn jag har 4 syskon och en riktig kaos familj ni kan gissa hur resan till thailand blev för oss 9 pers som har olika viljor och vi platsar inte in i deras bild av den typiska turistfamiljen de va kaos i tre veckor men vet ni?! ja trivs så oerhört mycket med att ja har min familj precis som den är. Jag älskar hela min familj och vi har styvsyskon och pappor hir och dit och alla är en del av min familj vi är så osvenska man kan bli. Och ja står upp för den ja är och de ja tycker och dom beslut som kantar mitt liv.
Allt som hänt mig skulle kunna bli en tjock memoar nån gång i livet.
Jag har en stor skara människor som står bakom mig och söttar mig och de är er jag tänker på när de blir jobbigt men ja vet att de som inte dödar gör en starkare! Hade nån berättat för 2 år sen vad ja kommer vara med om idag så hade jag aldrig trott på dom.
Och ja är så jävla bra vet ni de?! ja har lyckats med de mesta på 1år och mer ska de bli ja ger mig inte för än jag besegrat alla hinder.
Och när ja är klar med mina studier så kommer ja ge mig på resten och erövra världen.
Skratta åt mig men en dag så kommer ni gapa av förvåning ja vet att ja inte blir fast på ett ställe där skitsnacket flödar och man lever med en man som är notoriskt otrogen och där man vänder andra kinden till. Och den dan en man lägger hand på mig den dan kommer ja slå tillbaka och gör ja inte de, då måste ni hjälpa mig även fast ja inte vill ta emot eran hjälp.
Mina älskade vänner vi har en spännande tid framför oss på både gott och ont jag har en vän som genomgår en prövning som ja tänker extra mycket på. Hon är en ängel som ja alltid har med mig i hjärtat även fast vi inte ses så ofta.
Mina vänner ni är min familj de är er jag vill ha med mig för resten av mitt liv.

Min älskade vän!

Var hos Linus i onsdags och passade på att ta me kameran så ni alla andra får se hur han har de men också så de finns ett kort att kolla på om saknade blir för stor.





Linus & Linda


prov

har ktc eximination imorgon bitti och ja ska jobba kväll idag så kommer komma hem ap sent och då är de bara att börja plugga om alla lagar och allt som ska vara med så de blir en lång natt men efter imorgon är de  bara ett dygn tills ja ska till Linus så ja hoppas allt de här kommer gå fort.
Sen drömde ja den hemskaste drömmen på länge vaknade kallsvettig och visste inte vad som hände men de är nog en blandning mellan olika händelser den senaste tiden och ja tror ja fick bearbeta allt de här i drömmen och nu känner ja mig för en gångs skull utvilad men hade huvudvärk när ja vaknade men de måste komma från allt ja drömt inatt för de va inte nådigt.
Nu är även älskade kusinen hemma i sverige så räknar ner minuterna tills han har lunch så ja äntligen får höras hans röst efter 6 månader! min kussimurra!
Tänkte försöka plugga lite och göra nytta innan jobbet,
Föresten fick ett bra jobbat! igår och de betyder mycket ska ni veta för de har aldrig hänt så ja vart lite stolt!

In the most Biblical sense,
I am beyond repentance Fame hooker,
prostitute wench,
vomits her mind
But in the cultural sense I just speak in future tense Judas kiss me if offensed,
Or wear ear condom next time
I wanna love you,
But something's pulling me away from you
Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to I cling to



RSS 2.0