Be yourself

Har varit hemma i mora den här helgen och de va inte längesen ja åkte härifrån hehe så de blev en visit hem för att träffa syskonen och de va de värt och vi har verkligen kommit varann närmare den här helgen jag och nattis åkte och red hos  en kompis och ja insåg hur mycket ja saknat ridningen så nu framöver kommer ja börja med de när ja kommer hem till Mora. Har bara en vecka till i skolan sen ska vi ha praktik och de ska bli awsome riktigt kul och ja ska ha min medicin placering och den kommer vara på AVA och för er som inte vet va de är så är de en akutvårdsavdelning.
Så har en hel del att göra den här vecka så att de bara är att gå ut på praktiken i lugn och ro och lärarna har även sett till så vi har alla tentor efter praktiken så 7 veckors jobb på sjukhuset kommer bli så himla härligt. De är de här som gör att skolan blir roligare. Ska göra lite studieplaner till de olika ställena ja ska vara på och sen ska ja även ut på vårdcentralen och de kommer bli i kumla och där har ja tydligen släktingar också.
Men helgen hemma har ja inte gjort så mycket mer än att umgås med familjen de låter kanske tråkigt men ja uppskattar de till tusen och ja ser till att hålla de jag lovar och de kommer ja ha nytta av i längden. För de här med skitsnack är ja inte så mycket för och så fixar sig de mesta ändå med ärligthet eller var de inte så?! haha
Ska göra en hel del ktc i skolan nu i veckan med att lära oss om olika infarter och massa intressanta grejer eller de ja tycker är intressant.
Men nu ska vi snart iväg till mormor och morfar och äta söndagsmiddag så lär duscha lite innan ^^,

RSS 2.0