vi har de ganska bra

Idag har ja haft de första seminaret för den här kursen och de gick galant men de är fortfarande ganska mkt att plugga så ska sitta hela nästa vecka med att plugga och komma in allt, För ja tror ingen fattar vad som hänt me vårat schema för efter att ha gått i skolan i 2 veckor så får vi 1 vecka ledig så inte vet ja om dom kompenserar för att vi inte har nå andra lov än sommarlov men ja klagar då inte :D men ja kommer antagligen inte åka till Mora utan annars vara kvar här i Örebro eller dra mig upp mot Boden och sitta där, känner att de där lugnet där uppe kan ha nån bra effekt på mig och så får ja tid att plugga.
Och va iväg och tränade idag och de gick perfekt förutom att ja va lite stum i benen men ska ut och ta en promenad med Belma och Anna nu så de får bli kompensation för att ja va stum innan. men de här gör susen ja är mycket piggare och tycker de är kul.
Ska även göra spännande saker i början av veckan så får se hur allt slutar, men nu lär ja dra på mig dojjorna och förflytta arslet till Belma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0