Tråkigt väder och inne dag

Igår var ja barnvakt till världens sötaste Cecilia och hon sov hos mig och vi lekte en hel del till klockan 15 då hennes mamma kom och hämtade henne men de har gått superbra så de är bra att ja har kompisar med barn i olika åldrar som ja kan låna och lämna tillbaka och öva lite de här med barn fast de har ja nog gjort hela livet eftersom ja är storasyrra! Sen ska ja ju även bli sjuksyrra så ja kan ta hand om alla sjuka barn också.
Men den här dageb har bara bjudit på regn så de har blivit en hel de tv tittande och lite läsande och ut till mormor och morfar för att hjälpa till lite.
Men resten av den här lördagen vet ja inte riktigt hur ja ska spendera för de regnar men är också trött men vill hitta på någonting så är lite kluven om vad jag ska göra, men de löser sig som alltid.
Har även ätit mina första kräftor för i år hos mormor & co och de va jädrans mumsigt så nu vill ja köpa hem kräftstjärtar och göra äggmacka med majonäs och kräftstjärtar till mm sitter och dreglar över de nu ehe men då får ja nog ta och apllra arslet till bilen och åka till affären men de blir ett senare projekt.
Nu ska ja ta och pinka lite om de va nån som ville veta ;)
Life is Life

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0