Ska man inte ens kunna vara trygg någon tid på dygnet!

Ja igår åkte ja hem till Örebro efter en fartfylld helg hemma, men på söndagsmorgonen läste ja i tidningen att två kvinnor överfallits och en utav dom blivit våldtagen alltså en 64-årig dam blev våldtagen 6,27 på morgonen, fattar ni va sjukt de är, i min stad vandrar de omkring två serievåldtäcksmän som njuter av att förstöra kvinnors liv. Och de värsta av allt är att den ena är runt 25-år åldern!! förstår ni de är inte stereotypen på en gammal äcklig gubbe som våldtar utan de är en ung kille!
De känns inte så tryggt att åka buss hem eftersom ja kom hem sent på kvällen och visst är taxi dyrare men du kommer fram lite säkrare, ja har inte sådär jätte långt till busshållplatsen men de är mörkt och ja måste gå på icke upplysta vägar.
Och till råga på allt skedde de ett till överfall på kvällen ungefär den tiden ja åkte hem, då killen trängt sig in i tjejens lght och misshandlat henne!
jag blir galen va finns de för människor i vårt samhälle egentligen?! och nu uppmanas vi tjejer att vara försikta och observanta från tidig kväll till tidig morgon! ska vi sitta hemma och uggla?!
Borde inte alla killar ha utegångsförbud istället? De är ju trots allt en kille som våldtar och vi tjejer ska gå runt och vara rädda tills asen grips.
Nej de borde ingå i alla sexual brott att killen blir kemiskt kastrerad nej ja är så upprörd över allt de här hur ska man våga röra sig fritt nudå? man vet ju aldrig när aset slår till..

Ska ta mig en lång och varm dusch och sen se biggest loser och få lite motivation!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0