härliga tider

Har haft de fullt upp med diverse tentor och plugg till dom därför har de blivit väldigt dålig uppdatering men ska försöka sammanfatta helgen. I fredags hade vi tenta i del 2 och den kändes väl okej men känns som de kan gå åt båda hållen, Sen på kvällen blev de att plugga för fullt inför omtentan som var 8 på lördagsmorgonen, så emma hjälpte mig att plugga, och den gick väl bra ja skrev på allt och var mer säker på den här än sist.
Emma kom ju hit i fredags efter ja haft tentan och hon fick agera lite förhörsledare men de gick ju finemang ;) sen va vi ut igår för att fira att ja snart är klar med 1 termin yihoo ^^, Blev en hemsk middag på kvällen, skulle grilla tänkte vi så vi for iväg köpte engångs grill och lite alkohol, när potatisen var i ungnen tände vi grillen och så skulle man vänta i 15min, vi väntade 5 och sen kolla ifall de brann, gjorde de de ?! Nej såklart inte så försökte lägga papper i och tända på men resultatet blev en hel del rök och ja skar upp tummen på grill nätet, så vi fick steka köttet som hade legat i marinaden för länge, för fläskfilén var aldeles brun innuti av soyan, så de blev att försöka krydda bort smaken och äta de som gick, så de blev inte alls som vi tänkt oss,
Emma ska stanna här tills ja ska hem på tisdag så har sällskap ända tills då, så dagen som kommer består av att skriva färdigt EKG-rapporten, städa, packa alla väskor hem, plugga lite vetenskapsteori och sen ut och visa Emma lite mer av Örebro.
Vaknade dock 4.30 i morse inte allt för smickrande tid, har försökt somna om men är tvärpigg så nu sitter ja här vid datorn medans emma sover och skriver rapport och bloggar halv 6 på morgonen men va gör man inte..
Ska bli riktigt skönt med de efterlängtade sommarlovet bara vara hemma, ska visserligen jobba men de är ändå skönt att vara hemma och bara slippa tänka på plugg.

U make me wanna surrender my soul <3

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Nej men vad pluggar du för något nu då? :)

2010-06-17 @ 16:54:55
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0