Toppen humör

Just nu känns allt toppen och ja mår prima fick nyss reda på att ja klarade läkemedelsberäkningen och man måste ha 100% rätt på den så inte ens ett enda fel men ja klarade och ja är så stolt ja är fan bäst! Så har hoppat runt och varit super glad. Så försökte ja ringa mammsen men hon svarar ju aldrig så ringde mormor och pratade med henne i en halvtimme och de va riktigt skönt och ja berättade lite om vad som hänt och så och hon berättade om morfar.
Så nu längtar ja ännu mer att få komma hem på torsdag, jag kommer längta som ett barn på julafton.
Sen i måndags fick ja ett samtal ja väntat på länge och de va riktigt givande och ja fick bekräftat att allt var helt sjukt så nu väntar ja bara på en fortsättning.
Skulle ha tvättat idag egentligen men orkade inte gå upp när klockan ringde vid 7 så får fixa en annan dag när ja inte är ledig och måste gå upp tidigt. Har lärt mig att de är lyx att slippa gå upp klockan 5 och bara få sova någon timme längre.
Har ju gjort mina två första veckor på praktiken och ja har fått gjort en massa kul har fått satt kateter, sond, tagit blodprover och en massa till. Så nu ska ja vara på IVA i två veckor men mer som en observatör eftersom människor där är så svårt sjuka. Ska även fixa så ja kan träffa Linus i veckan annars går ja sönder av saknad men vi får uppdatera varandra mer på brev annars men de ger så mycket mer att träffas och kramas än att skriva brev.
Men idag ska ja ta tag i lite handlande och sen ner och träna och fixa lite här hemma för de behövs städas men har haft fullt upp så får göra de nu när ja är ledig istället!
Men ska först ringa mamma och prata lite skit.

Kommentarer
Postat av: Sofiaa

Fan vad duktig du är!!! Det sägs ju vara svårast med din utbildning! Är stolt över dig!! PUUUSSS

2011-04-08 @ 15:16:28
URL: http://rockabillybutiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0