kläd problem

Köpte mig ett par byxor för en vecka sen i strl 42 som ja haft förut och dom satt rätt bra men efter ha haft dom en kväll så är dom alldeles för stora skulle lätt kunna ha 38 el 40 för dom ramlar nästan av. Och de är nackdelen med att gå er i vikt man tror att man kan ha samma storlek som förut men icke så är nere på -16 kg totalt på 6 månader så är riktigt stolt så nu ska ja köra järnet den sista månaden och lyckas med 5 kg till så är ja nere på mitt mål men magen kan allt få försvinna lite till. De är roligt att folk som inte träffat en på länge ser resultatet för själv blir man blind och lägger inte märke till förändringen själv förutom kläderna då ^^
Så fick ja ett bra brev igår så efter tentan på Fredag så ska ja börja ringa de samtal ja behöver och de lär ta sina timmar men de avsätter ja så gärna så!
Bokade besök till Linus igår så åker dit nästa vecka och innan ska ja ha KTC exemination och ja hoppas att ja fixar den men efter allt beröm ja fått på praktiken och allt ja fått göra så tvivlar ja inte på så mycket förutom nån grej Ja vet ju att ja kan de sen är de bara att visa resten att ja kan de ;)
Men solen skiner och ja är på ett strålande humör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0