up and down

Har haft fullt upp att plugga idag och hade en extra lektion i beräkningen och de känns som att de sitter för de är inte svårt men de är så lätt att göra slarvfel men de ska vi inte göra! Har ju tenta imorrn med på hanteringen och den är ja seriöst osäker på för den är lite svår att få grepp om men ska läsa på som bara den hela kvällen så sitter de nog.
Sen måste ja ta och införskaffa mig en miniräknare för de är ett måste om ja ska fixa tentan ^^,
Har haft en liten down period nån dag men så fick ja ett brev idag och då blev ja mycket gladare som vanligt sen upptäckte ja att de andra brevet luktade parfym :D. Så har nu suttit och sniffat brev och varit på ett exemplariskt humör så tänk att så lite kan göra att humöret vänder.
Men de är dom små sakerna som gör skillnad och visar vem man är! Och ja vet vart ja står i världen och är ganska glad för de. Tänk att ord kan göra så mycket de är ganska intressant. Att höra lite fina ord och uppmuntran från fina vänner gör väldigt mycket.
Ja har till och med pratat med Emma idag och de va verkligen år och dar sen vi pratade sist så de behövdes en uppdate och ja saknar henne!
Nu tänkte ja poppa en massa musik och bara plugga järnet så önska mig lycka till imorgon nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0