Somliga går med trasiga skor

I nöden prövas vännerna sägs de! och ja har börjat inse att de är sant, ja har en vän som har haft en jobbig period i sitt liv och de jobbiga är inte över på långa vägar. Men personen i fråga trodde att vännerna skulle finnas där och stötta men inte då! Dom har gjort som strutsarna gömt sitt huvud i sanden. Mendans de kom en person som inte förväntades höra av sig men gjorde de ändå och nu är dom två personerna riktigt bra vänner. Så de är sant så som ordspråket säger I nöden prövas vännerna.

Ja har en vän som pratat om trasiga själar och sanningen är den att den kommer aldrig bli hel hur mycket man än försöker de kommer finnas ärr hela livet som ett tecken på att aldrig glömma. Folk kommer fråga dig om de här ärren och undra vad som hänt. Varför gråter du när du hör plötsliga ljud, varför blir du så arg när någon medelåldersman raggar på dig? Varför beter du dig så konstigt?
Jo därför att hjärnan väljer att dra fram de jobbiga och associera och ett bekant ljud eller en doft kan göra dej påmind om de du inte vill. Men de blir som en varning att du aldrig kommer röra en person som liknar dinna minnen.
Men för livet som kanske inte syns utanpå utan känns innuti. Ibland tar demonerna över och de känns inte värt att kämpa sig upp.
Men idag vet ja varför ja kämpar och för vilket syfte.
Ja kan prata om de mesta men när de blir personligt så skärmar ja av och berättar med avsky så som ja vill att lyssnaren ska uppfatta de.
De finns få människor ja kan vara svag med men dom är också trasiga och de är nog de som gör att ja kan lägga av min leende kappa och vara den ja är just då!
Jag blir de barnet ja aldrig fick vara! För någon tog min barndom ifrån mig..

Kommentarer
Postat av: Sofiaa

Älskar dig.

2011-03-15 @ 10:34:28
URL: http://rockabillybutiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0