This is for me

Har pluggat hela dan för att klara tentan och de känns faktiskt som de kommer gå bra för allt är logiskt och de är om sjukdomar och de är mitt favvo ämne så har stor koll på de mesta, Men de är för att de är så intressant som de fastnar! Sen är vi lediga från plugg ända tills på tisdag och förstår ni hur underbart de är?! liksom inge plugg alls så de ja kommer passa på att göra de ja inte hinner med sen.
Ja ska fixa de här ja kommer sluta som en högskoleutbildad bejb ja kommer få en legitimation som gör mej lite bätte än vissa andra jag har ett jobb där ja inte kan blåsa folk på pengar där ja inte kan låtsas att ja kan för här gäller de att ja kan för de kan gälla liv eller död så ja kommer lyckas jävligt bra!
In your face!
Fiat justitia, pereat mundus
En del personer måste alltid hävda sig och visa sig tävlingsbar men tyvärr så funkar de inte alltid och så behöver man ju inte säga allt som man vet heller men de brukar vara sånna personer som inte är riktigt rumsrena, Ja vet varför ja är en sån bra lyssnare jag berättar ALDRIG! vad ja pratar om med någon annan de är en viktig skillnad och de är nått ja djävulskt bra på!
Så hoppas vi att ja fixar tentan imorgon!





Persona non grata






Kommentarer
Postat av: Fiaa

Haha nej du, ska man öppna käften så borde man vara rumsren själv. Men ack ack, det får de nog lära sig i slutändan då de får verklighetens smäll på käften, och vi andra få titta på och NJUTA!

2011-01-12 @ 22:15:49
URL: http://www.sofiaastahl.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0