Kompis de går bra nu..

Var till läkaren idag för att undersöka min axel som har varit paj ett bra tag men har inte fått fingrarna ur röven och fixat nån tid bara men idag var de dags så gick dit och hade väldigt ont och förklarade för farbror doktor hur ont de gjorde och så la ja till att ja pluggade till ssk och då gick de undan ska ni veta. Han trodde de kunde vara nån inflammation i en muskelled och han visste inte varför så gick därifrån lika förvirrad som innan, men han hade den briljanta idén att ge mig en kortison spruta med lite lidokain i (lokalbedövning). Så vi testade på de och de va verkligen inte skönt för ja kände hur han grävde i min axel med en spruta från helvetet (kändes de som ) alltså de va nog faktiskt de värsta ja har varit med om för han fick leta efter rätt ställe att lägga de på och så stötte han i benet och de gjorde nå så helvetes ont men ja överlevde och de här ska tydligen hjälpa men första dagen kunde de bli värre humpf!!
Men fick i alla fall någon som gjorde nått åt smärtan och så fick ja andra smärtstillande som ja skulle äta så ja kunde leva med den här smärtan.
De va första etappen sen ringde ja min magläkare och bad om att få min medicin för 4:e gången och ja förklarade vänligt att ja är i stort behov av den och skulle gärna haft den för 4 veckor sen. Så han skulle kolla på de imorgon så vi hoppas på att receptet finns på apoteket imorgon.
Så har varit en riktigt bra dag, de komiska var att efter mitt läkarebesök hade vi föreläsning i akut ortopedi så vi hade en specialist inom ortopedi och hur lyx är inte de att kunna prata om mina probelm med en spec läkare utan att pröjsa 300 ;)  så riktigt flax har ja haft.
Ja kommer stanna kvar här i helgen för att ja inte har råd att åka hem för de kostar en del och ja vill komma hem när ja har mer pengar och mer tid.
En riktigt bra dag med andra ord.
Saknar er där hemma! och ni vet att de bara är att ringa om ni vill ja är bara ett samtal bort..
Ska till L på Onsdag och umgås och ha de riktigt bra han ska bjuda mig på lunch så blir lite bortskämd där ^^,

Sen till er läsare från Norge så hoppas ja att ni hittar intressant läsning som ni fyller upp era liv med!

Kommentarer
Postat av: Fiaa

Haha ja dom har väl inget annat liv än att glo på unga tjejers bloggar o anmäla minsta lilla.. Nolife.se. Saknar dig hjärtat. Puss.

2011-01-27 @ 09:09:29
URL: http://www.sofiaastahl.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0