Back in Örebro!

Valde att åka de tidiga tåget imorse för de kändes bäst så och inbillade mig att saker skulle vara annorlunda men de är dom inte och ja blev inte så försvånad heller..Men jag hann inte hem innan vi började så hade me mej världens tyngsta väska men ja tog mej hem till slut. Men ja hämtade först ut mina glasögon och dom va hur najs som helst ska ta kort och lägga upp så ni får se :)
Så har ja blivit sjuk efter helgen så sitter och snorar och har feber och de är inge kul alls ja kan inte vara sjuk nu för vi har så tight schema att man har inte råd att missa nånting så ja måste gå till skolan imorrn oavsett om ja har 40 grader feber! :/
Men har haft de underbart hemma har träffat Robin och Natalie hela helgen eftersom dom skulle vara hos mamma på påsk så vi bowlade och gjorde massa kul saker men de va lika hjärtskärande när dom åkte nästan värre än första gången och alla grät, fan varför måste de vara så här för?!
Och så jobbade ja på hotellet i helgen me och de va behövligt eftersom ja behöver alla pengar ja kan få eftersom ja inte har nå sommarjobb och ja får inge studiebidrag men ska förhoppningsvis vara på hotellet på Orsayrorna=)
Va även ut och gick me Alexandra och benke med barn och hundar va super fint väder och trevligt sällskap och så fick ja känna på magen och den hickande bebisen :D och kan tala om att de va skit fränt och man kunde se hur magen rörde sig är väldigt fascinerad av de där ^^, Så kan ja vara barnvakt när som helst för bebisar är världssöta och så slipper ja gå och skaffa en egen.
Ska leta fram lite Alvedon ja kan knapra så febern går ner och ska lägga mej och se serier

Kommentarer
Postat av: Alex

Hoppas att du kryar på dig snart. Är själv dundersjuk. 39 graders feber, hosta o andra jävliga saker. Känns som om jag ska hosta ut bebben vilken sekund som helst. Å hostmedicin vill ja inte ta, då det kan hämna värkarbetet.



Tusen tack för en trevlig dag i helgen. Sååå kul att ses.

Många kramar

2010-04-07 @ 19:21:37
URL: http://livinglexxi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0